Elle tutulur bir açıklama gelecek olsaydı kur sert geri gelirdi.
İnşallah yanılırım...
Printable View
Elle tutulur bir açıklama gelecek olsaydı kur sert geri gelirdi.
İnşallah yanılırım...
umutabi yapılacak şey "HERŞEY" yani hem faiz arttıracaksın, hem imf ten borç alacaksın, hem papazı bırakacaksın, hem kin-nefret dilini bırakıp dünya ile barışmaya çalışacaksın , tabi hemde tüketen değil ÜRETEN ekonomiye dönmekte SAMİMİ olacaksın..
bunların hepsi yapılırsa bu ülke yüksek faizde de büyür "geçmişte yüksek faizde büyüdük" olmaz olmaz diye birşey yok..
fakat inat var, art niyet var, ülkeyi istedikleri gibi ülke yapma hayali var.. zaten senin dediğin gibi öyle olacaksa hiçbirşeyin anlamı olmayacak, faizin ne kadar yükseldiğinin, dolar kurunun kaç olduğunun vs
zira insanlar işşiz kalacak, halk çok ciddi zorluklar yaşayacak, dünya da bunun örnekleri var..
demek istedğim şu, tl yi bıraktığınızı tamamen gösterirseniz. DOLARA GİDECEK DAHA TL VAR.. 10TL DEN BİLE DOLAR ALANLAR GÖRÜRSÜNÜZ BU ÜLKEDE.
:oleyo::oleyo::oleyo:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomik Savaşı Da Başarılı Bir Şekilde Vereceğiz
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Bayburtta cuma namazı öncesi dövizdeki hareketlilik
ile ilgili konuştu, "İnşallah bu felaketleri de atlatacağız ama ekonomik
savaşı da başarılı bir şekilde vereceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşekkür ziyaretlerine 24 Haziran seçimlerinde
yüzde 82 ile en yüksek oyu aldığı Bayburt'tan başladı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet
Sistemi'nin ilk 'Cumhurbaşkanı' olan Recep Tayyip Erdoğan, teşekkür ziyaretlerine
başladığı Bayburtta Ulu Camiindeki cuma namazından önce*konuştu. Erdoğan,
dövizdeki hareketlilik ile ilgili, "Cumanız mübarek olsun. Rabbim nice cumalara
nice sağlık, sıhhat, afiyet birlik ve beraberlik içerisinde bizleri kavuştursun.
Bütün oynanan oyunları zaten biliyorsunuz ve görüyorsunuz. 24 Haziran da
hamd olsun Bayburt olarak bunun en güzel örneğini verdiniz. İnşallah bu felaketleri
de atlatacağız ama ekonomik savaşı da başarılı bir şekilde vereceğiz. Şimdiden
Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.
Damat küstümü yahu niye hala acil eylem planını açıklamıyor ! Shortçuların döt üç bucuk atıyor ya short`u kaptırdıysak diye buna can dayanmaz valla... :oleyo:
Erdoğan: Dolar molar bizim yolumuzu kesemez. Erzurumda 1 Katrilyon TL'lik çevre yolu yatırımına başlıyoruz.
1 Katrilyon TL ?
Erdoğan konuşuyor damata sen az bekle demişler galiba
*erdoğan: Bu bize karşı ekonomik savaş ilan edenlere benim milletimin cevabı olacaktır
*erdoğan: Yerli paramızla inşallah bunlara cevabı vereceğiz
*erdoğan: Bu bir yerli ve milli mücadeledir
*erdoğan: Dolar molar bizim yollarımızı kesmez, hiç endişe etmeyin
Erdoğan: yastık altında doları avrosu altını olan varsa bozdursun
tahminim damadın konuşmasının sonlarına doğru 6'yı geçer. ytd...
*Cumhurbaşkanı Beraberliğimiz Batıya en iyi cevap olacak- Bloomberg HT
Beraberlik karın doyurmuyor :oleyo:
*erdoğan: 81 milyon vatandaşımızın mesajının aynı olduğunu biliyorum
Erdoğan : yastık altında olan altınlarınızı gidin bozdurun. Yerli paramızla bunlara cevabı verelim.
arkadaş 2018 yılında (bu yıla gelmişisiz) ekonominin böyle yönetilemiyeceğini hiç bir danışmanı söylemiyormu bu adama? ben rte ye bişey demiyorum onun kafa 1 milyon,
asıl danışmanlarında sorun art niyetli, hain, vatan haini onlar.
rte konuştu dolar 6tl yi geçti.. sus bari be adam.
Erdoğan: Bizim sorumluluğumuz George'a Hans'a değil bizim sorumluluğumuz Ahmet'e Mehmet'e
erdoğan : 1-2 gün sıkıntımız olabilir önemli değil
$ 6.01
*erdoğan: Bizler bu mücadelede, bu uğurda gerekirse yedi düvene meydan okumaktan asla çekinmedik, çekinmeyiz
Bakın artık açık ve net konuşayım Dolar bu şekil bırakılsın bu üke de bankalar dahil batmayacak şirketin alnını karışlarım. Ayıp falan değil bunu yapanlar ...dir. boş yerleri isteyen istediği kelimeyle doldursun ben bir şey demiyorum.
Erdoğan: Sürü ters dönmüş, aksak önde gider.
Konuştukça dolar coşuyor, ekonomi üstünde ne kadar bilgili ne kadar etkili asrın liderimiz.
Bakın hamasi nutuk bir yere kadar böyle 80 milyon hepimiz bir olacak demesinler iş çığırından çıkarsa Yunanla dost olurum sizlerle olmam diyen adamlar çıkacaktır söylemiş olayım
Yastık altı dedikçe tepki yukarı oluyo
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konuşmaya devam $ 6.05
Abowww reyiz çekti kılıçları ABD ile ipler tamamen kopacak galiba...