Sayfa 782/1023 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 5.98 den dolareslerimle vedalaştım.Dolar da düşüş kaçınılmaz topiğinin müdavimi olacağım artık. Duruyor mu o topik ? Utanıp sildiler mi yoksa

Ak Parti Grup Başkanı Bostancı: Dolar çılgın bir partide kendinden geçme hali içinde, ancak bu çılgın parti muhakkak bitecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ak Parti Grup Başkanı Bostancı: Dolar çılgın bir partide kendinden geçme hali içinde, ancak bu çılgın parti muhakkak bitecek
    dili varmıyor bizde "pardideyiz" diye,, kulağımıza fısıldasın "parti ne zaman bitecek" bilelim pozisyon alalım ona göre

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dolarla hedge ediyorlardır başka çareleri yok.
    Sammam tr de hedge manyak pahali

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sevgili Umutabi dolar shortcuları tanga mayoya muhtaç mıdır? 5-6 kişi aylardır uyardık burda ama milletten hareketten başka bir şey duymadık. Bana hiç yazan olmadı allah razı olsun diye ama ben sana yazayım dostum allah razı olsun senden.
    Tango, g string bulurlarsa yine iyi birde işin ucunda cıs cıbıl kalıp kestaneyi çizdirmek var, bence yol yakınken duvar dibinden kıçım kıçım kaçsınlar kaçanın anası ağlamaz...

7.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    5.98 den dolareslerimle vedalaştım.Dolar da düşüş kaçınılmaz topiğinin müdavimi olacağım artık. Duruyor mu o topik ? Utanıp sildiler mi yoksa
    hayırlı olsun inşallah pişman olmazsınız.. bizler rte gibi inatçıyız, ölümüne... ölmek var dönmek yok :D

Alıntıdır;

19 Haziran Dolar 4.70
    Erdoğan:
    Şu kardeşinize yetkiyi verin dolarla nasıl mücadele edilir göreceksiniz.

10 Ağustos Dolar 5.70
    Erdoğan:
    Onların doları varsa bizim Allahımız var.

Sayfa 782/1023 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •