Kurnaz damat, "Döviz kurundaki yükseliş vatandaşlarımızı çok etkilemiyor çünkü borçları tl cinsinden" demiş.
İyi de benim kel oğlum keleş oğlum, vatandaşın gelirleri dolar cinsinden mi?
Printable View
Kurnaz damat, "Döviz kurundaki yükseliş vatandaşlarımızı çok etkilemiyor çünkü borçları tl cinsinden" demiş.
İyi de benim kel oğlum keleş oğlum, vatandaşın gelirleri dolar cinsinden mi?
Kürdistan toprağında işiniz yok diye Türk subayın başına çuval geçiren, PKK/PYD'ye binlerce tır malzeme gönderen, Kürdistana saldırırsanız sizi mahfederim diyen ABD değil mi! Suriye ve Irak'a saldırdığı gibi aynı amaçla Türkiye'ye de saldırdığında o Patriotları F-35'leri ABD hedeflerine kilitleyebilirmisin? Hayır..
O halde ortada ortaklık mı kalmış ki sen cicibebe gibi Trump'ın karşısına oturdun da silah istedin!
Sn my finans çephane bitince ne olacak..
Güzel bir deyim vardır.. Paylaşayım
Çephanesi bitmiş asker ölü askerdir..
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırsız evlat gibiyiz yav. Çalışma yok üretme yok , hovardalık gırla; ondan sonra da cebimize sigara parasını sokan adamlara ergenlik yapıyoruz.
Napolyon’un bir kumandanı savaşı kaybetmiş. Süklüm püklüm karşısına çıkmış. Napolyon, “niçin bu savaşı kaybettin” diye sormuş? O da “bu savaşı kaybetmenin 40 nedeni” olduğunu söylemiş. “Peki” diye sormuş Napolyon, “bu nedenler neler?”… Kumandan da “bir, barut yoktu” demiş. O zaman Napolyon da “tamam” demiş, “gerisini anlatmaya gerek yok”.
Napolyon savaş kaybetmiş generaline sormuş, neden kaybettiniz diye.
General de "çok sebep vardı demiş. birincisi cephanemiz bitti. ikincisi .. " Lafını tamamlamaya fırsat vermeyen Napolyon "tamam, demiş anladım, başka sebebe gerek yok." Yani dediğiniz gibi cephane önemli. :)
Bir gün Napolyon...
Neyse gerisini öğrendiniz zaten...:)
Bakan Beyin soyledigi hic bir seye katilamiyorum malesef.
Ohhhh titreşimli gene sacmaladi Allah'tan başka birşey istesek olacakmış
CDS'ler ne alemde bilen var mı?
Selamlar.
Çalmışlar yine çalarlar bu durumda atadığımız kayyum yönetsin, seçime gerek yoktur.
boğaziçi üniversitesi matematik bölümü öğrencisi ş.y. (21), kadıköy’de yürürken selam verip “din dostum” diye hitap eden seyyar satıcı hakan demir’i ‘hızır aleyhisselam’ sanıp yaklaşık 70 bin lirasını kaptırdı. hakan demir ile babası eyüp demir’in (43) ‘zincirleme şekilde dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle nitelikli dolandırıcılık’tan 17.5 yıla kadar hapsi istendi. anadolu 2’nci ağır ceza mahkemesi’nde ifade veren ş.y. ise olayı şöyle anlattı:
Dolandırıcı insafliymis gene hizirim demiş daha önceden Allah'ım diye dolandırmışlardi bir iş adamini
Napolyon un savaşı kaybetmiş generaline sormuş neden kaybettiniz; o da demiş ki 40 tane neden sayarım.. 1 tanesini söyle demiş.. onların barutu vardı bizim yoktu demiş.. napolyon da altta kalır mı.. onların barutu varsa bizim de allahımız var demiş... komutan susmuş... napolyon son olarak; bari 5. Günün şafağında doğuya bakaydınız demiş..
Son dakika! DSP'nin İstanbul Adayı Muammer Aydın, yarıştan çekildiğini açıkladı
ABD uçak gemisinin Basra Körfezi'ndeki konumunun İran unsurlarına yakınlığına işaret eden İran Devrim Muhafızları Hava Kuvvetleri Komutanı Emir Ali Hacızade, "Amerikalıların durumu dişlerimiz arasındaki et gibi. Daha önce bunlar bizim için tehditti şimdi ise bir fırsat. Eğer Amerika hamle yaparsa, onları kafalarından vuracağız" ifadelerini kullandı.
Kardeşimin evde bir İspanyol terrier'i vardı...
Tehlikeli huysuz bir köpek.
Kalabalık evde koridora oyuncaklarından birini bırakır başında beklerdi.
Birisi oyuncağı almaya kalkınca ısırmaya hazır.
Yabancılara(misafir) öğütlerdik aman ellemeyin diye.
Ters ters bakardı anlar gibi...Kısmetime mani olmayın gibi
O da öldü gitti.
Yalan dünya.
Bütün kanalları seyrettim aynı zarfa atılan 4 oydan 3 unun akp 1nın CHP çıkmasının nasıl bir hırsızlık olduğunu açıklayabilecek bir tane yurdum insanı çıkmadı varsa anlatabilecek bilgilenmek isterim
Ysk nin yerinde olsam cb secimini de iptal ederim, yerel secimi de...
Ne haliniz varsa gorun dedim
Bir de uzerine topluca ysk gorevlerinden istifa ederim.
[emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Napolyon a başka bir ülkenin generalinin laf sokası tutmuş ve demiş ki;
Siz para için savaşıyorsunuz biz ise şerefimiz için
Napolyon bu durur mu o da demiş ki:
Herkes kendinde olmayan için savaşır.
He he:)
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İstanbul-Köln seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait bir uçağın pilotu Atilla Şentürk, seyir sırasında gördüğü cismi cep telefonu ile kaydetti, "Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm" dedi.
Türk Hava Yolları pilotu Atilla Şentürk, 10 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen İstanbul-Köln uçuşu sırasında havada hızlı şekilde hareket eden bir cisim gördüğünü söyledi.
https://cdntr2.img.sputniknews.com/i...1020093433.jpg
© REUTERS / MURAD SEZERTHY pilotları: UFO gördük
DHA'nın aktardığı habere göre, o anları cep telefonuna kayıt eden Şentürk, söz konusu anları da sosyal medya hesabından paylaştı.
Türk Havayolları’nda görev yapan kaptan pilot Atilla Şentürk, 10 Mayıs'ta TK1675 sefer sayılı İstanbul-Köln seferinde çok parlak bir gök cismi gördüklerini belirterek, “Ben bu kadar hızlı uçan birşey görmedim. Kabin amiri Efsun Selin Sezer ve First Officer Özgür Erdaş aynen şahit oldular” dedi.
ABD dış açığı 500 milyar doları geçti, yıllık bazda daha da artar.Bu durumda dış açığı finanse etmek için borçlanacak fed faiz artırımına gitmek zorunda kalabilir, çünkü en büyük tahvil alıcısı Çin'e tekme sallayan bir başkanları var. Faiz artırımına gitmek zorunda kalırlarsa da olaylar olaylar.
Napolyon Prusya'yı hezimete uğrattıktan sonra ilk iş olarak Generallerini yanına alarak Büyük Frederik'in mezarını ziyaret etmiş. Mezarı başında saygı duruşunda bulunurken şapkalarını çıkarmayan generallerini paylamış.
"Şapkaları çıkarın beyler" demiş. "Bugün bu adam sağ olsaydı ben burada olamazdım."
Daha sonra niye Frederik'in kılıcına el koymadığını soranlara da şu cevabı vermiş." Benim kendi kılıcım var. beyler"
Napolyon anekdotlarını başlatan olarak, bitirme şerefinin de şahsıma ait olacağını umarak bu anekdotları paylaştım. Rezervlerim kuvvetli, kimse benimle aşık atmaya kalkışmasın, lütfen. :)