Sayfa 789/946 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

ABD uçak gemisinin Basra Körfezi'ndeki konumunun İran unsurlarına yakınlığına işaret eden İran Devrim Muhafızları Hava Kuvvetleri Komutanı Emir Ali Hacızade, "Amerikalıların durumu dişlerimiz arasındaki et gibi. Daha önce bunlar bizim için tehditti şimdi ise bir fırsat. Eğer Amerika hamle yaparsa, onları kafalarından vuracağız" ifadelerini kullandı.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    ABD uçak gemisinin Basra Körfezi'ndeki konumunun İran unsurlarına yakınlığına işaret eden İran Devrim Muhafızları Hava Kuvvetleri Komutanı Emir Ali Hacızade, "Amerikalıların durumu dişlerimiz arasındaki et gibi. Daha önce bunlar bizim için tehditti şimdi ise bir fırsat. Eğer Amerika hamle yaparsa, onları kafalarından vuracağız" ifadelerini kullandı.
    Onlarda bir bahane arıyor zaten, vermiş olursun!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Onlarda bir bahane arıyor zaten, vermiş olursun!
    Kardeşimin evde bir İspanyol terrier'i vardı...

Tehlikeli huysuz bir köpek.

Kalabalık evde koridora oyuncaklarından birini bırakır başında beklerdi.

Birisi oyuncağı almaya kalkınca ısırmaya hazır.

Yabancılara(misafir) öğütlerdik aman ellemeyin diye.

Ters ters bakardı anlar gibi...Kısmetime mani olmayın gibi

O da öldü gitti.

Yalan dünya.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    boğaziçi üniversitesi matematik bölümü öğrencisi ş.y. (21), kadıköy’de yürürken selam verip “din dostum†diye hitap eden seyyar satıcı hakan demir’i ‘hızır aleyhisselam’ sanıp yaklaşık 70 bin lirasını kaptırdı. hakan demir ile babası eyüp demir’in (43) ‘zincirleme şekilde dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle nitelikli dolandırıcılık’tan 17.5 yıla kadar hapsi istendi. anadolu 2’nci ağır ceza mahkemesi’nde ifade veren ş.y. ise olayı şöyle anlattı:
    Memlekete keriz bitmez

Bütün kanalları seyrettim aynı zarfa atılan 4 oydan 3 unun akp 1nın CHP çıkmasının nasıl bir hırsızlık olduğunu açıklayabilecek bir tane yurdum insanı çıkmadı varsa anlatabilecek bilgilenmek isterim

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    uçak gemilerinde yeni kullanılmaya başlanan manyetik silahlar var eminim amerika bu silahları test etmek icin deliriyordur. İran kafalarından vurur ama amerikada delip geçer

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bütün kanalları seyrettim aynı zarfa atılan 4 oydan 3 unun akp 1nın CHP çıkmasının nasıl bir hırsızlık olduğunu açıklayabilecek bir tane yurdum insanı çıkmadı varsa anlatabilecek bilgilenmek isterim
    biri açıkladı bir annenin dört cocugundan biri hasta olabilir dedi. Ben ikna oldum

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ysk nin yerinde olsam cb secimini de iptal ederim, yerel secimi de...

Ne haliniz varsa gorun dedim

Bir de uzerine topluca ysk gorevlerinden istifa ederim.

[emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 789/946 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •