Dinlerin 10 yil omru kaldi bilemedin 15 uzatmalarin sunundayiz
Printable View
tam tersi işler kesata uğradı mı
hayat zorluğu artınca
din millet zirve yapar.
sonrasında en zayıf halka bu iki kılıçla kesilir,artıklar azaltılır kalanlarla yola devam edilir.
Zamanında özellikli abd cok cekti sapkın tarikatlar yuzlerce rolsroyslu şeyhler toplu intaharlar aynı anda yuzlerce kişi intahar neyim etti vs
İnsan inanmaya programlı
Madem bırakamıyon ve
Tabi Yani ustteki geçmiş deneyim ile
İnternet ortamında din oluşumuna izin yok
Mevcutlarla devam
Dünya devletleri pandemiden daha çok buna kitlenmiş durumdalar
Yoksa aralarında başka ortak konsensus yok
Yani mevcut 3 rahmani inanc + şinto + Buda + konfuçyus devam.
Zor oyle nereye bırakıyon
Teknoloji varoldu dinler yalan oldu...
Din varsa Dünya var.
Yoksa fişini çekerler Dünyanın.
Ama genelde fiş çekme olarak değil, düzeltme olarak geliyor.
Bir noktada illaki fiş çekilecek.
Fişten önceki düzeltmeyi bekliyoruz.
4 ün abc si olacak.
c dalgası uzun,
xyz tüm kuşakları silip süpürecek.
Bin kişi de bir kişi ya kurtulur ya kurtulmaz. O derece bir düzeltme.
5. dalga, altın çağ.
Ondan sonrası flat. All flat. :he:
Abd bankacılık hisselerindeki düşüş volcker kuralının gevşetilmesi kaynaklı mıdır?
bank of america -6%
wells fargo -7%
citigroup -6%
goldman -8,6%
Şant Manukyan
@SantManukyan
·
Jun 26
Bankalar için: Al gülüm-Volcker kuralı gevşetildi, ver gülüm- stress ve hassasiyet testi neticesinde 3Ç'te hisse geri alma söz konusu olmayacak ve temettü dağıtımı sınırlandırıldı. Kötü senaryoda en zayıf bankalar GS ve MS.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Babo abi Twitter da grafik paylaşmış bist30 euro grafiği kabaca bist 30 da 135-140 bin hedef gözüküyor ah varya ah Bi düzeltme gelse 110 bine kadar kafa göz dalacam da imkan vermiyor pis pala günlük al satla ugrastiriyor bizi
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar bazlı spot grafiğimiz 100 haftalık direnç bölgesine gelmiş...
https://i.hizliresim.com/TEMcqr.jpg
Bugün Kalp Dr.PROF,akrabamız geldi de, konuştuk..
- Covidle ilgili rakamlar konusunda-ölüm,günlük vaka- dünyada güvenilmez veri yayınlayan 2 ülkeden biriymişiz..
- Mayıs Turizm doluluk oranı %1..Geçen sene gelen turist 100 kişi ise mayıs 2020 1 kişi..
-Yunansitan,Santorini,mikanos TR ler için yasak. Türk turisti istemiyorlar. Bu sene gidemeyeceğiz. Ama hollandalı ve Alman için Yunanistan serbest.. Vaka sayısının çokluğu..
-Bazı şehirlerde hastanelerin yoğun bakım servisleri tamamen dolmuş vaziyette..!,derler...
Öneli olan pazartesi borsa nasıl açaacak?
2,50 TL'den...29 TL'ye gelmiş GUBRF, yeni rekorlar kıracak mı?:)
Şu anda kimse hasar tespiti yapmak istemiyor. Önümüzdeki çeyreklerde normale döner diyorlar. Bunu satın alıyorlar. Ancak hasar beklenenden fazla çıkarsa ne yapacaklarına dair en ufak bir planları yok.
Bize gelirsek 2 ay boyunca dram izledim. Şimdi ev ve araba satışında patlamayı izliyorum. Madem para vardı neden 2 ay dram izledim. Madem para yoktu şu anda su hangi değirmenden geliyor.
Önümüzdeki süreçte avrupa özelinde kısa çalışma ödeneği desteğini izleyeceğiz. Tahminen iş verenler bol likidite gibi bunada bağımlı olacaklar.
Bizdede benzer bir süreci takip edeceğiz.
Ben mart itibariyle yokuş aşağı gitmemizi bekliyordum. Ama gitmedi yanıldım. Şimdi yukarı gidiyor neden gidiyor bilemiyorum.
İşin ucunda para olan yerde dünyadaki hiçbir veriye güvenmem. Mesela şimdi avrupada turist savaşı var
İtalya, ispanya, fransa, yunanistan, hırvatistan mücadele ediyor. Hepsi ingiliz turist gelsin istiyor. Ama avrupadan dışarı turist çıksın istemiyorlar.
Adam koskoca Prof olmuş biri
Yani artık söylemlerinde o kadar ayırt ediyordur herhalde
Abartı azaltım gibi birsey kast etmiştir . Onu demeye getirdiğini tahmin ediyorum. Yalnız öteki ikinciyi merak ettim. Gerçekten.
Su anda dünyada 360 ülke var
Hepsi azaltıyor belli canım
O ayrı . Nispi oran önemli, o manada zikredilen.
Y kuşağı diye bir kuşak yok ki .
Baby boomer
X
MİLENYUM
Z
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tühhh... Yine yanlış yere dalmışım viop topigi diye, abiler ablalar viop topigi ne tarafta?:oleyo:
1929 büyük buhranına gidişatı okuyun.
Ayni bu şekilde...
Farkı gören varsa yazsın
Birleşme, ayrılma hakkı vs yeni tebliğ ve rehber yayınlanmış
Hisselerde son giren ilk çıkar prensibi de açıklanmış.
"II-23.3 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemler ve Ayrılma Hakkı Tebliği Basın Açıklaması"
https://spk.gov.tr/Duyuru/Goster/20200627/0
Diyarbakır'da covid için ışın tedavisi yöntemiyle bir hasta pozitiften negatif dönmüş bu ışın ultraviyole c ışını damarların içine yapılıyormuş vs.
Türk ışını adı verilen tedavi yöntemi dünyaya örnek olmasını ve yeni bir umut ile uygulanmaya geçileceğini belirttiler
Kişisel gelişim hikayesi var ben eskiden çok anlam veremiyordum. Şimdi şimdi anlamaya başladım.
>>>>>>>>>>
https://www.kigem.com/bir-denizyildizi-oykusu.html
BİR DENİZ YILDIZI ÖYKÜSÜ
Bir adam okyanus sahilinde yürüyüş yaparken, denize telaşla bir şeyler atan bir adama rastlar. Biraz daha yaklaşınca bu kişinin, sahile vurmuş deniz yıldızlarını denize attığını fark eder.
“Niçin bu deniz yıldızlarını denize atıyorsunuz?” diye sorar. Topladıklarını hızla denize atmaya devam edersin ki? “yaşamaları için” yanıtını verir.
Adam bu defa “iyi ama burada binlerce deniz yıldızı var. Hepsini atmanıza imkan yok. Sizin bunları atmanız neyi değiştirecek ki?” der.
Yerden bir deniz yıldızı daha alıp denize atan kişi, “bak onun için çok şey değişti” karşılığını verir.
...
X ini z sini bilmem de efesi, laodikyayı, hierapolisi yapan adamların şimdi orada yaşayan adamlardan çok daha zeki olduğuna kalıbimı basarım. Nesil gittikçe aptallaşıyor bence.
Geçen aydın ili yakınlarında yanından geçtim magnesia antik kenti
Belki 3bin yıldan fazla sel deprem pek çok şey geçirmiş
Ama oyle bi mimari kullanmış ki adamlar
Belli oluyo hukumet binasının çatı kısmının taşıyıcı ön yüzü genişçene üçgenimsi taş blok yekpare hiç kırılmadan oturmuş yere, tüm estetiğiyle . Duvarlar gitmiş ama çatı çökmemiş ilginç enteresan
Şimdi bina dik yüz yil sonra ayakta mayakta tuğlası kalmaz
Analitiklik eskiden daha sağlammış ya.
PGSUS 2018 e benzerse buradan tekrar dip arayışına geçmeli..geçmeliki göstergeler yalancı çıkmasın..zirveden dip oluşumu süreci tam 1 yıl sürmüş; 2018-2019
benzerse zirvenin sonu 2020 ve 2021 başında ise dip bitmeli..
https://i.hizliresim.com/EAwDIQ.jpg
çağın teknolojisine kim hakimse o dur efe
gerisi köle
kullanırken de vay amklar nasıl bunu yapmış derler
İşte sıkıntı orda başlıyo
Teknolojin yoksa + paranda yoksa
Olmuyan paranı idareli şey ettiricen
Kullanmaya bakacan
Yoksa bakmışın
Hiç olmamış
Uçak fabrikasındaki avrupali yada abd Li muhendis
işin zorunu yapıyo uçak imal ediyo
Senin pilotuna verdiğinin
yarısını değil üçte birini kazanamıyo ama
Adam uçağı imal etmiş işin zoru
sen ve bi iki Arap ülkesi
o uçağı kullanmayı büyük iş sanıyon
Hesapsızlık hep ya
Ya ne olacak
Yanlış hesap bağdattan döner
Tribal hocam böyle bir yorumun vardı. Ben bist30 da bir yükeliş hazırlığı görüyorum. Özellikle thy, enkai, pgsus, akbnk, garan da. son dönem ttkom,enjsa ve kozal da takibime girdi geri çekilmelerde longlarım. Yabancılar da 2 haftadır hisse tarafında alıcılar. Virüste riskin düşmesiyle beraber paranın amerikadan çıkıp gelişmekte olan ülkelere doğru akmaya başladığını düşünüyorum. Herkes te short trenine binmeye bolca heves etmişken milleti short trenine bindirip altın vuruş gelir mi? Hisselerde yabancının alımlarının hızlanmasıyla dolarda da sağlam gevşemeler olabilir hocam.
--TCMB Rezervlerindeki SWAP oranı %61'e yükselmiş...
Ne demekse?
https://twitter.com/BloombergHT/stat...48693521465345
Sanırım borç al, varlık göster.. VAdesi gelince,bakarız mı demek??
(Vasat altı çoğunluğa sahip vatandaş modellerimiz için önemi var mı acaba? Ya da anlar mı?)
--ABD'nin holywood vasıtasıyla bize yutturduğu dünyayı kurtaran adam modelleri
ve dünyanın en zengin ülkesi biziz , propogandasınınCOVİD'le çökmesi feci oldu..
Adam, 8 saat işssizlik başvurusu kaydı için sırada bekliyor..!!
YELP uygulamasında, ABD'de işletmelerin %41'in kalıcı kapandığı yazıyor...
https://www.marketwatch.com/story/41...mic-2020-06-25
Federal hükümet tarafından sağlanan haftalık 600 dolarlık işsizlik ödeneği resmi olarak 31 Temmuz'da sona erecek. Ancak eyaletler bunu 25 Temmuz veya 26 Temmuz tarihlerinde sona erdirecek...(Ya sonra??)
http://theeconomiccollapseblog.com/a...letely-crushed
Bu krizde bile cari açığı ve enflasyonu arttırarak çıkacağız. Ekonomi uzmanları intihar edebilir.
Yıl sonunda dolara çok ihtiyacımız olacak abd tuvalet kağıdı muamelesi yapmasına rağmen
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Henüz KRİZ yok, sıkışlık var..
Kriz dediğin, arabana benzin koyamayacak hale gelmektir..
Babam varlıklı biriydi. Ambargolar vsin yaşandığı zamanlarda, Bursa-Mudanya 30 km. ortağı ile sıra ile
gittiğini biliyorum.
Şimdi bak bakalım, sıradan bankada çalışan memurlar bile işe arabasıyla gelmekte. Servis kullanmıyor,metro yok,otobüs,dolmuş hiç biri yok...
Bu nasıl kriz yahu?
VATANDAŞ borçlanmaya ve LÜKSe alıştı.. !