Tdg almakla ne kadar doğru hamle yaptığımı daha iyi anladım dursun kenarda
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Tdg almakla ne kadar doğru hamle yaptığımı daha iyi anladım dursun kenarda
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar ben teb bulunan fonları zıraat bankasına taşımak istiyorum trasfer vs oluyor mu satmam mi gerekiyor fonları
Mps %-1.20 / 2,083693
MAC -2.50
Böylece bir aydır ufak ufak ne topladıysak hepsini verip üstüne azıcık daha da verdik. Geçmiş olsun. Excele göre 1.36 gibiydi. Portföyde sağlam değişikliğe gidilmiş sanırım. TSKB vs satılmış olmalı.
Tkf tabloya göre %-2,30 görünüyor. Kabus devam edecek gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eurobondlar ve fonları konusunda dikkatli olunmalı ... 2018 ikinci yarısı gibi olursa , 1- 1,5 yıl kitlenip kalma ihtimali gözardı edilmemeli ...
EIB 0,15 Böyle bir günde iyi ama dolar arttığı için bir anlamıda olmuyor.
Dolarin ayaklari yere sağlam basan rasyonelligi temel alan bir çıkış trendi var.Spekulatif olmadigini dusunuyorum.Bariz hatalarin sonucu.Piyasa da bunu cezalandiriyor.Rahip krizindeki durum bunun tam tersiydi.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tca % +0.13
Zpf % -0.003
Zpe %-2.13
MENKUL KIYMET VİRMAN TALİMATI
İlgili Kişi: Tarih: ....... /......../.......
.................................................. ..........................A.Ş. Operasyon Müdürlüğü’ne,
Kurumunuzda bulunan .............................. no’luhesabımdaki menkullerin* aşağıda detaylarını verdiğim hesaba transfer edilmesini rica ederim.
KURUM: Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
KURUM KODU: OMD
HESAP NUMARANIZ:..................(Osmanlı Yatırım’daki hesap numaranız)
ADINIZ SOYADINIZ:........................................ .................................................. ....
*Menkul Detayları Menkul Kodu Adet / Nominal
1-................................................ ..............................(Adet /Nom)
2-................................................ ..............................(Adet /Nom)
3-................................................ ..............................(Adet /Nom)
4-................................................ ..............................(Adet /Nom)
5-................................................ ..............................(Adet /Nom)
Ad Soyad
İmza
Bugün yurtdışı ikinci dalgayı fiyatlıyor resmen. Özellikle ons altındaki satış yine bir yerlerde teminatlar patladı mi diye sordurtuyor. Yarım gün olmasaydı içeride çok uç fiyatlamalar görebilirdik
Yaşasın Cumhuriyet demek icin bir sebep daha :))
Amerika akşam eksi %6-7 gibi kapatacak herhalde, serbest düşüşe geçti hisseler...
Hisse yoğun ve agresif değişkenlere yatırım yapan yeni arkadaşlar şunu ara sıra akıllarına getirsinler.
O fonlardan elde edilen kazanç
Size o an için ödünç verilen bir miktardır.
Bugün var yarın yok olabilir
O yüzden fonu bozdurup parayı cebe koymadan şu kadar karım var demek pekte anlamlı olmuyor.:)
hep öyleydi zaten , hiç değişmedi kendi acimdan
neye kitlenip kalacak anlamadim
2018 ile su anki durumu nasil bir tutuyorsunuz
abd secimleri,negatif faiz,jeopolitik riskler,pandemi bunun gibi risklermi vardi 2018 de
bu tez ortaya atinca altını doldurun lutfen
eurobond fonunu bu seviyeden alan kisi zaten işi bilmiyordur kulaktan dolma tavsiyelerler ile borsaya girmek gibi bişi buda
ortalama fonlama 13.08 % olmuş. ppf'lerde bu fonlama artışının etkisi görülüyor aslında.
ben hep gıdım gıdım alırım, belli bir zaman da belli bir yüzde kar ettimmi de satarken tek seferde satarım... parça parça satmam ... belki kademeli satışa geçmek de iyi olabilir fakat yarının ne getireceği bilinmez onun içün tek emirle satarım hepsini... sonra bakarım ne oluyor beklerim , gıdım gıdım gene alırım .. çok düştüyse daha da çok gıdımlarım daha çok adet elime geçer ...
haaa bu dediğimi al-sat ta tradingde yaparsan buna paçal derler , kesinlikle uzun vadede batarsın ... o ayrı bi iş bu ayrı
ıpv 0,03
tdg 0,02
tta 0
tte -1,99
ıpj -0,03
TI3' de ben eklemiş olayım, +0,66Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben o boyutta bir geri dönüş beklemiyorum açıkçası. Böyle bir durum hissedilirse mb’lerin destek paketlerine ek olarak aşı haberleri de pompalanır düşüşü önlemek için. Zaten halihazırda birçok aşı çalışması da son evrelerine gelmek üzere.Düşüşün ne seviyede olacağını tahmin edemesemde can acıtıcı olacağı büyük olasılık.