Sayfa 789/1002 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    O zaman gbc de eksi yazar. Zaten ons da sert düştü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    merkez kuru sabit oldugu icin bugun tam iskontolu alim gunuydu. 8.11 den dolar saticaklar. bunu bilmiyordum.
    anliklar:
    gbc -%1,39
    aft -%2,89

2.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    eurobondlar ve fonları konusunda dikkatli olunmalı ... 2018 ikinci yarısı gibi olursa , 1- 1,5 yıl kitlenip kalma ihtimali gözardı edilmemeli ...
    neye kitlenip kalacak anlamadim
    2018 ile su anki durumu nasil bir tutuyorsunuz
    abd secimleri,negatif faiz,jeopolitik riskler,pandemi bunun gibi risklermi vardi 2018 de
    bu tez ortaya atinca altını doldurun lutfen
    eurobond fonunu bu seviyeden alan kisi zaten işi bilmiyordur kulaktan dolma tavsiyelerler ile borsaya girmek gibi bişi buda
    Son düzenleme : onur1064; 28-10-2020 saat: 20:11.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ZPF eksiyse ilginç
    Merkez bankası döviz kurunu açıklamadığı için güncellenmiş kur değeri kullanılmadan hesaplanmış olabilir mi?

4. ortalama fonlama 13.08 % olmuş. ppf'lerde bu fonlama artışının etkisi görülüyor aslında.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hisse yoğun ve agresif değişkenlere yatırım yapan yeni arkadaşlar şunu ara sıra akıllarına getirsinler.

O fonlardan elde edilen kazanç
    Size o an için ödünç verilen bir miktardır.
    Bugün var yarın yok olabilir
    O yüzden fonu bozdurup parayı cebe koymadan şu kadar karım var demek pekte anlamlı olmuyor.
    ben hep gıdım gıdım alırım, belli bir zaman da belli bir yüzde kar ettimmi de satarken tek seferde satarım... parça parça satmam ... belki kademeli satışa geçmek de iyi olabilir fakat yarının ne getireceği bilinmez onun içün tek emirle satarım hepsini... sonra bakarım ne oluyor beklerim , gıdım gıdım gene alırım .. çok düştüyse daha da çok gıdımlarım daha çok adet elime geçer ...
    haaa bu dediğimi al-sat ta tradingde yaparsan buna paçal derler , kesinlikle uzun vadede batarsın ... o ayrı bi iş bu ayrı
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Merkez bankası döviz kurunu açıklamadığı için güncellenmiş kur değeri kullanılmadan hesaplanmış olabilir mi?

Evet öyle oldu.
    Bir önceki günün düşük kurundan alınmış oldu
    Ben aslında sıfır beklerken eksi olması alımı çifte karlı yaptı bugün.
    Yani kur artışı devam eder diyen için tam alım günüydü.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Amerika akşam eksi %6-7 gibi kapatacak herhalde, serbest düşüşe geçti hisseler...
    Amerika borsaları bizim borsa gibi sığ değil. White house a füze atmadıkları sürece olmaz öyle bir şey[emoji3]

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Amerika borsaları bizim borsa gibi sığ değil. White house a füze atmadıkları sürece olmaz öyle bir şey[emoji3]
    Mart ayını ne çabuk unuttunuz. Seans içinde defalarca devre kestikleri bile oldu zaman zaman.

Sayfa 789/1002 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •