merkezin faiz kararına kadar dolara baskı devam eder.
Printable View
faiz lobisi dedikleri kesim ile yine anlaşırlarsa belki yatay-asagı yine gider.
bu arada: "faiz lobisi" yerine aslında borç verenler olarak adlandırmak lazım. zira adamlar zorla borç vermiyor, bilakis bu akkafalar istiyor onlardn. zaten gercek faiz lobisi akape..
ayrıca halk satmaz. gördük..7 altına sarktıgında cok beklediler adeta yalvardılar halka. ama halk yemedi bu ucuz numaraları..
Bugün bende iş yok, alıyorum düşüyor, satıyorum çıkıyor, gene bedevilik var, ben limon tezgahına çekiliyorum....
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GARAN_ 9.08 desteğe tutunabilirse...
klasik bir durum. yine kchol'ü sürdüler sahaya, düne göre nerdeyse 80 kuruş artıda. sahol'de ise çok yavaşlar. nitekim aralarındaki parite 2.15'e kadar çıktı tekrar, kchol coşkusu nedeniyle.. geçen hafta karlı biçimde kapatmıştık. tekrar pozları açma zamanı yaklaşıyor kişisel penceremden.. belki de açmışımdır çoktan.. hahaha.. çakal py'ya söylemeyelim şimdi, dikkat ediyor sağa sola..
topaç gibi dönderiyorlar, dahada döndermeye devam edecekler... ama bence borsanın kralı ne korsan karşılığı alınıyor. uyuz etmiyor insanı yani...
9.08 kilit rakam yapıyorum...
yalnız iyi kastılar.. eregl vs sise olayında.. güçlü dolardan pozitif etkilenen bir sise, ve hammade nin seyrine bağlı olarak dolardan farklı etkilenebilen bir eregl, ki 2 hafta sonra kar dağıtımı hedefleniyor, o zamana kadar kasmaya devam edebilir. hala çıkamadım bu pozdan. 2. haftasında.
Endeks longlar kapandı. Dolarrr longggg :)
avrupa borsaları son 52 haftanın zirvesini geçmiş..
abd 10 yıllıkları düşüş hızlandı......
1,530 -0,064 -4,03%
EVet salmadı, zaman daralıyor yatayda düzeltti görüntüsü var 1 saate kadar poz kara geçemezse uzun yeşil gelebilir derim, bakalım izlemeye devam.
Sistem 1627 lönklerin üstünde rahat rahat oturuyor hiç bozmadı, zaten ne zaman sisteme ters düşsem para kaptırıyorum makineye.
Tahtalara arası ufak çatışmalar mevcut ,
Yonca da bgc nin cart diye makinesi girince aşağı bastılar.
Çatapat iyidir :)
Ons altın longlar kapandı :)
Endeks şortttiii
O değilde benim aklıma çok fena birşey takıldı...
İmam-hatip den mezun olup,
Nasıl Boğaziçi Uluslararası İlişkiler kazanmış bu kardeş?
Battı balık yan gider, 1642 cortladım. Ya cortlaroım yada iyi ki cortladım derim
bugün yabancı alımı var bankalarda....En az iki gün yabancı alımı görmeliyiz.....bakalım yarında devam eder mi...
Kaldı benim için 9 işlem günü
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/kqx1xr.png
Kırmızı.... Kıpkırmızı...
cok tedırgın edıcı bazı emareler var bana göre......seans sonu 2 tarafa da acık aksıon kacınılmaz....
Ben hep şortcuydum çok zarar ettim. Bizim bistte şorttan ekmek vermiyorlar. Düşecekse bile sen şortsan düşürmüyorlar.
en güzeli düşmesini bekleyip, dipten lönkleyip deptürünce kapatmak.
Hergün işlem yapmaya da gerek yok, nassa ne günler bitiyor ne de fırsatlar.
hergün para dağıtıyorlar burda :he:
testere başlamadı mı? :)
Hacı saat 16 oldu neredeyse....
Ne sıkıcı Bi gün ya... Adamlar para dağıtıyor ben alamıyorum. Daraldım iyice... Neyse son 15 dk duruma göre longlarım Bişiler, artık bahtımıza ne çıkarsa... Bunaldım ya.. Bir de bu enkai neden düşmez? Ne zaman elimde olsa hep düşer, çıksa da düşer, düşse de düşer, bugün çivi çaktı, düşmeyeceği tuttu, alamıyorum pisliği geriye
Sasa ,bugün güzel fırsat verdi
Abi bu imam hatip mevzusu nedir? Bırakın bu işleri ya,
Eğitim kaliteli olduktan sonra ha imam hatip ha düz.. Vs
Ha, eğitim ne kadar kaliteli ülkede???? O bambaşka bir konu... Hiç açmayalım o konuyu, çıkamayız...
O değil de, bu pala ne halt yicek, kestiren var mı??? Yada teknik yorumu olan?
Güzel ülkemin güzel insanı dolara abanıyor gene, milli parayı dolar yapacaklar bu gidişle.... Vah ki ne vah, keşke dolar 0.50 olsa)))))
Deh Lehrer arkadaşa katılıyorum, o zamanlar ÖSS full artı full çekse bile katsayıdan dolayı giremez
KATSAYI 1999 DA İTİBAREN UYGULANDI. 1998 öysde ve öncesinde bu uygulanmadı..yani 1980-81 doğumlu olup ilk defa girenlere bu işlemedi..1980 doğumlu olan 1997 veya 1998 de girdi..adamı tanımam etmem..ama ideolojik olarak nefret edilen okullardan da harika başarılar çıkar..
bu arkadaş 1980 doğumlu
gece seansında abd borsaları net bir bilgi veriri
dow 32 altı ve üstüne göre poz alacak bu fakir