faiz lobisi dedikleri kesim ile yine anlaşırlarsa belki yatay-asagı yine gider.
bu arada: "faiz lobisi" yerine aslında borç verenler olarak adlandırmak lazım. zira adamlar zorla borç vermiyor, bilakis bu akkafalar istiyor onlardn. zaten gercek faiz lobisi akape..
ayrıca halk satmaz. gördük..7 altına sarktıgında cok beklediler adeta yalvardılar halka. ama halk yemedi bu ucuz numaraları..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bugün bende iş yok, alıyorum düşüyor, satıyorum çıkıyor, gene bedevilik var, ben limon tezgahına çekiliyorum....
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
GARAN_ 9.08 desteğe tutunabilirse...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
klasik bir durum. yine kchol'ü sürdüler sahaya, düne göre nerdeyse 80 kuruş artıda. sahol'de ise çok yavaşlar. nitekim aralarındaki parite 2.15'e kadar çıktı tekrar, kchol coşkusu nedeniyle.. geçen hafta karlı biçimde kapatmıştık. tekrar pozları açma zamanı yaklaşıyor kişisel penceremden.. belki de açmışımdır çoktan.. hahaha.. çakal py'ya söylemeyelim şimdi, dikkat ediyor sağa sola..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
topaç gibi dönderiyorlar, dahada döndermeye devam edecekler... ama bence borsanın kralı ne korsan karşılığı alınıyor. uyuz etmiyor insanı yani...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
9.08 kilit rakam yapıyorum...
yalnız iyi kastılar.. eregl vs sise olayında.. güçlü dolardan pozitif etkilenen bir sise, ve hammade nin seyrine bağlı olarak dolardan farklı etkilenebilen bir eregl, ki 2 hafta sonra kar dağıtımı hedefleniyor, o zamana kadar kasmaya devam edebilir. hala çıkamadım bu pozdan. 2. haftasında.
Yer İmleri