https://www.mynet.com/halkbank-davas...a-110106841349 YTD
Printable View
"COCA COLA büyüme beklentisini % 4-6 dan yüksek tek haneye yükseltti" diye bir haber geçiyor.
lan olum bu nasıl açıklama. şuna adam gibi 8 ya da 9 diyemiyonuz mu. 4-6 dan yüksek tek hane nedir arkadaş :)
Türkiye ve Güney Kore arasında swap anlaşması
Güney Kore Merkez Bankası, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile 17,5 milyar liralık (2,3 trilyon Güney Kore wonu) swap anlaşması imzalandığını duyurdu.
tuprs kar açıklamış hayret...
kar etmeyi bilirmiydi o şirket...
thy gibi hep zarar giderdi...
3. Çeyreği bekliyorum esas.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çoook uzun bir gün olacak. açılışta belli etti kendini.
Günaydin arkadaşlar
Benim acımdan
bugün çok önemli olacak
uzun zamandan beri yükseliş tarafında ağırlıkla işlem yapıyorum
dün biraz moral bozucu oldu
yine ciddi bir satış var diyemedim
şayet piyasa iyi ise bugün yukarı hareket sert olmalı
dünkü düşüşten fazla artı olmalı
Lonkler duruyor ama el tetikte. Güzel yerden almışız gibi duruyor an itibari ile.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün öğlenden sonra aldığım endex longları elden çıkardım sabah sabah. thy dün akşam üstü longlamıştım 12,4 maliyetli. onları tutuyorum sadece.
bu arada şuan ofiste nescafe içiyorum nick ini görünce aklıma geldi. biri senin nick i nescafe gibi görüyordu ya :he:
amerikada demir çelik firmaları yine all time high yapmış...
sildim..forum, amacı dışına çıkmasın...
kimsenin fikri değişmeyecek ama polemik zinciri oluşacaktı.
Altındağda otururuyorum çocukluğumda burda geçti...eski Ankara dediğimiz yer burasıdır. diğer çoğu ilçe sonradan kuruldu..ben merkezde oturuyorum burda olay yok ama Önder mahallesi (sitelerin arka tarafı ) ve civarlarında durum kötü...(zaten Altındağ merkezde polis geçiş noktası var oturmayanı almıyorlar kimlik ve oturum belgesi göstermeden giremessinız bile)....
Öyle diyorsunuz da sn. Abka, bu göç olayı ülkenin başına gelecekte bela olacak bakın 18 yaşında gencecik bir insan öldürülmüş öldüren itler ta suriyeden afganistandan kendi ülkelerini bırakıp kaçmışlar her bayram gelip gidiyorlar. Burada insanların karısına kızına taciz yapıp hırsızlık gasp ne dersen var kaldı ki daha bunlar yeni geldiler 3-5 yıl sonra olacakları düşünemiyorum bile ölen insanların yerine koymakta lazım kendimizi.
bütün aracı kurumlar anlaşmış gibi tuprs a 140 lira hedef veriyorlar dünkü bilançodan sonra...
sn Abka uzaktan gazel okumak kolay seninde çocuğun ölse acaba hala ümmmet felan deyip bağrına basabilirmiydin acaba ..evlat acısı zor hele ölen çocuk kamu malını korumak için öldüyse şehit sayılır zaten...siyasilerinde akrabaları öldürülseydi böyle beylik laflar edilebilirmıydi?????ateş düştüğü yeri yakıor olan ölene ve ailesine oluyor....
dün kırdığımız boyun çizgisi 1426 direnç...
https://i.hizliresim.com/nzehurl.png dolar bazlı grafik 100 günlük hareketli ortalama bugun 1,7887 de , mevcut kur ile spotta 1536 da denk geliyor 1546 dan 12 adet kısa açtım . Bakalım 100 günlük dolar bazlı hareketli ortalama direnç olmaya devam edecek mi ?
bu swapı neden ozellıkle bugune getırdıler acaba? sahap sow olmasın
Sümerler gibi bir medeniyet nasıl kolaylıkla yıkılır, Hitler gibi psikopat diktatör milyonları nasıl arkasında toplar anlamakta güçlük çekmiştim küçük yaşlarda.
Cahil bırakılan bir toplumda, bir psikopat hırsızın herşeyi yapabileceğini de öğreniyor insan zamanla
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sosyal medyada bu resimler dolaşıyor hep. Ölen gencin sokak lambasına tekme atan afgan'ı uyarması sonucu bıçaklandığı iddia ediliyor?
https://i.hizliresim.com/tfwtq26.JPG
Doğru mu yanlış mı bilemem?
Ancak amerika'nın talibana karşı işbirliği yaptığı afganlara ne yapacağına karar verene kadar -1 yıl gibi bir süre tahmin ediliyor- ülkemiz gibi 3. ülkelerde beklemesini söylediği açıklaması var.
Amerikan vizesi için başvuranlar bilir. Yeşil pasaportunuz olsa dahi yüzlerce soruyu cevaplatır amerika size mülakattan önce. Bu sorular arasında nerede kalacağınızın dışında, askeri birliğinizin adından silah kullanmayı bilip bilmediğinize kadar onlarca soru vardır.
Onlara göre herşeyi doğru da işaretlesiniz, atom mühendisi de olsanız paşa gönlü kabul ederse alırsınız turist vizesini dahi.
1545.5 bi dene ceton sallayalım makineye. Cort.
Sayın Abka videodaki fikirler için düşünceniz ne peki, katılıyor musunuz?
İşte dış politikada ki düştüğümüz durum bu. Ne dedi? Bulgaristan'a gelin dedi. Ya ne kadar varsa gelin. İsterse Todor Jivkov da gelsin. Tamam güzel, gelin diyorsun ama bak Ahmet, Mehmet asgari ücrete talim ediyor. Ülke insanı aç. Kadınını satıyor kızını satıyor çalıştırıyor. Sen buna çözüm bulamamışken gelin diyorsun. Bunları nereye yerleştireceksin?
Kapıkule de bir anons: "muamelesi biten soydaşlarımız istediği yere gidebilir". 780.000 kilometrekare emrinize amadedir. Ve tabi bu insanlar geldi. Kim geldi ? Casus mu değil mi? Ve bir da bakıyorsunuz Ercüment Konukman açıklıyor: Gelenlerin içinde 5 bin casus var. Hey Allah'ım ya Rabbim...
Ya bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Bu nasıl bir devlet anlayışı...Ve simdi biz bu insanların oradaki haklarından vazgeçiyoruz. İsteyen istediği yere gider diyoruz nereye geliyoruz?
Okul yurtlarını onlara veriyoruz. Okullar açılıyor başınızın çaresine bakın diyoruz. Başının çaresine nasıl bakacak bu insanlar ya. Bursa'nın park bahçelerinde ahlaksızlığa başlıyorlar. Ve simdi geri dönmeye başladılar 300 bini geçince Sayın Özal artik durdurdum diyor.
Hani sen hepsini almıştın. Todor Jivkovu da alacaktın. Niye simdi tükürdüğünü yalıyorsun? Yalamıyor efendi yalamıyor dikkat et, tükürdüğünu yalattırıyorlar!"
Recep Tayyip Erdoğan
Refah Partisi Erzincan Konferansı
Konuşmanın video linki: https://www.youtube.com/watch?v=EotaLFVvAjA
Bu arada ilgilenen var mı bilmiyorum ons altın/ dolar direncine doğru yaklaşıyor 1759-60 seviyesi direnç :)
Sayın yönetim,
BEKLİYORUM....
short taraftayım viopda
http://share.matriksdata.com/share.a...08121033204616
abka çözüm ne o zaman?
yani bu mesele sence nasıl çözülmeli?
Sorun olduğunu sen de kabul ediyorsun?
Ne yapmak lazım nasıl çözülecek bu iş?
Ona yanlış buna yanlış diyorsun eyvallah da doğrusunu deyver de öğrenek.
1548 2. cort ceton gitti.
vahab güncelleme geçmeyecek herhalde gidişat onu gösteriyor.
MB kararı öncesi bu denli istekli bir piyasa
çok enteresan
dünkü hareket ne idi o zaman
Kısayı kapatıp uzun açtım maliyet 1549 burayı aşmış gibi görünüyor yanılabilirim de bilmiyorum. Bazen böyle geçtiği oluyor sonra tekrar geri geliyor ama kapatmak en doğrusuydu altınada viop da 1760 dolarda satış yazdım altın palası alırsa sevinirim.
an itibariyle:
günlük al da
saatlik sat da
15 ve altı alda...
şahsen net gördüğüm bir formasyon veya görüntü yok..o açıdan usul usul gözlemci olarak seyredeceğim.
pala nakış gibi işleyip , haftada bir-iki tane güzel formasyon yapabiliyor(dünkü gibi)
covid olduk iyi mi.!!!!
karantinadayız..maalesef hastalık süresince ilk covid oluşum.!!
rehavete kapılıp kaptık herhalde hastalığı..
dikkatli olun ekip.!!!
delta en bulaşıcısı
Bir ellerinde dolar , bir ellerinde borsa var diye boşuna söylemiyoruz yemekçi:)
Bu kadar hakimler , dayak yiyen yabancı bu yüzden kısa vade gir çık yapıyor.
RTE çıkıyor 3 gün önce SİNYAL diyor doları yukarı borsayı aşağı basıyorlar , aynı ekip dün RTE faizle ilgili açıklama yapmadı diye doları aşağı basıyor borsayı yukarı:) hikaye ne FAİZ .
Geçmiş olsun. Aşı olmuş muydunuz? Umarım hafif geçer.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.