Sayfa 787/1004 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Viop XXXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,777
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Lonkler duruyor ama el tetikte. Güzel yerden almışız gibi duruyor an itibari ile.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dün öğlenden sonra aldığım endex longları elden çıkardım sabah sabah. thy dün akşam üstü longlamıştım 12,4 maliyetli. onları tutuyorum sadece.

bu arada şuan ofiste nescafe içiyorum nick ini görünce aklıma geldi. biri senin nick i nescafe gibi görüyordu ya
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

2. amerikada demir çelik firmaları yine all time high yapmış...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sildim..forum, amacı dışına çıkmasın...

kimsenin fikri değişmeyecek ama polemik zinciri oluşacaktı.
    Son düzenleme : ABKA; 12-08-2021 saat: 10:16.

4.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    dün öğlenden sonra aldığım endex longları elden çıkardım sabah sabah. thy dün akşam üstü longlamıştım 12,4 maliyetli. onları tutuyorum sadece.

bu arada şuan ofiste nescafe içiyorum nick ini görünce aklıma geldi. biri senin nick i nescafe gibi görüyordu ya
    1546 flat benim de, izleyelim cort olasım da var.

Altındağda otururuyorum çocukluğumda burda geçti...eski Ankara dediğimiz yer burasıdır. diğer çoğu ilçe sonradan kuruldu..ben merkezde oturuyorum burda olay yok ama Önder mahallesi (sitelerin arka tarafı ) ve civarlarında durum kötü...(zaten Altındağ merkezde polis geçiş noktası var oturmayanı almıyorlar kimlik ve oturum belgesi göstermeden giremessinız bile)....

6. Öyle diyorsunuz da sn. Abka, bu göç olayı ülkenin başına gelecekte bela olacak bakın 18 yaşında gencecik bir insan öldürülmüş öldüren itler ta suriyeden afganistandan kendi ülkelerini bırakıp kaçmışlar her bayram gelip gidiyorlar. Burada insanların karısına kızına taciz yapıp hırsızlık gasp ne dersen var kaldı ki daha bunlar yeni geldiler 3-5 yıl sonra olacakları düşünemiyorum bile ölen insanların yerine koymakta lazım kendimizi.

7. bütün aracı kurumlar anlaşmış gibi tuprs a 140 lira hedef veriyorlar dünkü bilançodan sonra...

sn Abka uzaktan gazel okumak kolay seninde çocuğun ölse acaba hala ümmmet felan deyip bağrına basabilirmiydin acaba ..evlat acısı zor hele ölen çocuk kamu malını korumak için öldüyse şehit sayılır zaten...siyasilerinde akrabaları öldürülseydi böyle beylik laflar edilebilirmıydi?????ateş düştüğü yeri yakıor olan ölene ve ailesine oluyor....

Sayfa 787/1004 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •