Ben Oyun planýmý yazdým iþlem yaptýkça eþ zamanlý buraya yazabilirim sizin altýnla ilgili düþünceleriniz nedir ?
Emeðinize saðlýk..
Meta da güzel program..
Kaldýraç iyi alýþmanýz gerekli forexte.
0.001 gibi baþlayýn ilk adým için..
Birde orada anlýk gösterir..
Long ve SHORT yönlü bantlar ve bunun spota olan spread aralýklarý olur..
4h tan yukarý iþlem açýlmýyor idi en son..
Altýn analiz stratejiniz mükemmel ancak Forex piyasasýnda ayný coin gibi sert stop fitil yaptýrýrlar son düþüþte de geniþ peroytta fitil mevcut bu genelde net izlenen Forex piyasasýnda stop ve marj parlatmak içindir..
Forex viop kontrat gibi deðildir ve aklýnýzda olsun hafta sonlarý Forex iþlem asla yapmayýn..
Vadelinin tek sýkýntýsý akþam anlýk iþlem görmesi gerekliliði doðu da birþey oluyor elinde kontrat ile kala kalýyorsunuz..
Bunlara çok dikkat ediniz lütfen..
Metatrader da çok güzel strateji ler vardýr..
Forex iþlem yaparsanýz doðu piyasa ve borsalarýna daha çok dikkat kesiliniz
.
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fitch, Türkiye'de bu yýl için büyüme beklentisini yüzde 6,3'ten yüzde 7,9'a yükseltti, 2022 beklentisi yüzde 3,5
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir.
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
hocam sizin analizden sonra eski grafiðim þöyle bir baktým sadece kutucuk fiyatlarýn etiketledim ..benim de görüþüm þu.!!
sizind e dediðiniz gibi 1807 seviyeleri üstünde kalýcýlýk saðlanmadýðý sürece sarý geniþ kutucuklu alan çekim kuvveti yaratýr..
sayfý deðer bir abimizle beyin fýrtýnasý yaparkenki analiz en son zirve düþüþnde çizilmiþti.!!!
sarý koutucukta ki o ani düþüþ standart marj patlatma olayý
geçmiþte de ayný hareketler mevcut.!
1807 1819 bandý þuan için hedef üstünde kalýrsa uzun zamansa sonra gene dük yapmýþ olacak iþte o zaman bir daha deðerlendirmek lazým.!!!!
ANATOMÝSÝ btc ile ayný davranýþlara sahip ..bir el basýyor diðer el tutuyor.!!!
bu belirlediðim araband aþýlmadýkça sarý kutu kendine çeker ve bunu yakaladýðýnýzda short yönlü getiri longdan daha fazla olur asýl long getirisi olasý sarý alan içinde kademe de saðlanýr.!!
tek sýkýntýsý sarý alanda yataya sarmamalý.!!
BANT GENÝÞ OYUN ALANI GENÝÞ KISA DA DA UZUN DA DA RESMEN ÝKÝ YÖNLÜ PARA DAÐITIYOR.!!
yakýn resimde son düzlükte analize geli,rsek bu ons benim sistem de 1833 deönüþü teyitinde ilk emaresini vermiþ ve negatif uyumsuz olmuþ.!!
bu dükün aynýsý gösterdiðim indikatör de yaþanýrsa 4 lü skorda dük boða yönlü atýlým olur .!!
yani 4 te 4 le devam eder.!!
al yönlü 4 te 3 olasýlýklý 1733 te 4te 4 olasýlýk ise 1761 de vermiþ.!!!
kýsaca son düzlükte 1799 deðerine geldiðinde ne yapacaðýna bakýlmalý bant boyu düzletme de mcginley stop olur o da zamansallýkla 1789 lara tekabül eder.!!!
son durumu bana hatýrlatýrsanýz özelden konuþuruz
indikatör dük=fiyat düküdür.!!!
asýl o zaman bakmak lazým kýsalarda
Fitch olumlu bir þey yapmamýþ.
Kýrmýzý don iþe yaramadý.
Bir dahakine çýçýmýzý da kaþýyalým.
Totem budur yaw...
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Yer Ýmleri