Sonra gün içi ve tacirlerin durumu,
Hemen hemen şhort pozu kadar spotta bugün satış yapmış ve piyasanın içimden geçmiş oldu.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sonra gün içi ve tacirlerin durumu,
Hemen hemen şhort pozu kadar spotta bugün satış yapmış ve piyasanın içimden geçmiş oldu.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz daha düşerse şort tuşunu tekrar montalıycam, bundan keyli teknik ve formüllü çarpışcam palayla
Önümüzdeki maça bakıcaz artık herkese hayırlı huzurlu haftalar.
para kazanılır kaybedilir , yakın bir arkadaşım sitentinin kayması sonucu 1 aydır uyutuluyor .
beyinde elektrik yok sağlığınıza dikkat edin .
long yönlü işlem yapan insanlara geçmiş olsun.
Böyle ekstra günlerde forumlar sosyal mecra çok bilgi kirliliği dolap taşıyor, kendini ön plana çıkaranlar maalesef daha çok ortaya çıkıyor.
Temiz şeffaf birbirine anlayış gösteren mütevazi insanlara saygı sevgiler.
Palanın Haziran vadeyi 3000 değdirmesini beklerdim.
Pala yakınlaştı ama değdiremedi. Bu yüzden benden eksi puan aldı.
O ince çizgiye değmesini beklerdim. Adam grafiğini görünce tırstı belki de? :)
Artık ortadaki ince çizgiyi gözetleyeceğiz.
Amacım şuydu 2550 üzerinde 3000 kadar her 50 kademede 1 şort olup hisseleri vermek ve şortlarımla başbaşa kalmaktı.
Kısmen başarılı oldu. Ama daha yüksekten verebilirdim.
KISMEN BAŞARILI diyelim.
Grafiğim beni yanıltmazsa 2380 beklerim vadeli de Mayıs sonunda... Yatırım tavsiyesi değildir.
24 nisan pazara denk geliyor ve tehcirin yıl dönümü. biden çıkar uzun uzun konuşur araya da "anatolia disaster in 1915" gibi bir laf sıkıştırır.
her sene aynı terane. bir bıkmadılar.
endeks 9 günlük Hareketli ortalamanın bayağı altında kapanış yapmış.... geçen dolar kaynaklı çıkışta düzeltme yapmış fakat kırmamış onu... bu sefer sağlam kırılmış... gerisi gelmeli yani.... bakalım 2670 leri destek yapacak mı?
https://i.hizliresim.com/2tgwdqu.PNG
jones dow 100 luk 200 lugu asagi kesmeyecekmi,keserse şelale mi yapar ne diyonuz teknikci brothers ?
sivri tepe yapmadan dusecegini sanmiyorum bu endekzo nun..yine de buna guvenmeyip shortlara karsilik hisse girsem mi long mu acsam baska vade karar vermek zor..ne bileyim aabiii..
geçen yıl soykırım dedi Biden...o iş artık önemsiz...piyasanın da umrunda olmaz...
https://www.youtube.com/watch?v=W1ilc4rDaX8
bu gece yapılacak kapanış önemli..... şu fiyatlarda bile net sat veriyor.... bu tip sat verme şekillerinde genelde sağlam düşüş devam ediyor... ama ne olacağı belli olmaz.... amerikan merkez bankası destek atar düşürmez... faiz arttırmaktan vazgeçer... herşey olabilir... o zaman herşey değişir
https://i.hizliresim.com/jjkitdi.PNG
Forumu okuyan arkadaşlarım varsa eğer; dow düşmesine rağmen bizim vadeli ısrarla düşmüyorsa kesinlikle uzun pozisyon almayın.... pazartesi sabahı bunun acısını fazlası ile çıkarırlar.... Rusya ukrayna ya saldırdığı gece aynen böyle dow düşerken bizimkini ısrarla tuttular... sabah direkt -10000 puan düşüşle açıldı..... bu bir yatırım tavsiyesi değildir... ama risk almaya gerek yok arkadaşlar
Kur korumalı mevduatın faturası
95 milyar TL ye dayanmış, şimdilik.
Verilen kurumlar ver istisnası ile birlikte ..
Para basmaya devam..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[IMG]https://i.hizliresim.com/5zvebky.png[/IMG]
burdayım , elma yiyorum
Çok hacimsiz değil miydi işlemler ? Aort çok yukarıda.
Yalnız Thy iyi dayanmış şaşırdım… kana bularlardı kuşu böyle ortamlarda
SAT tuşunun hakikatini pala bize gösterdi..
7 günlük LONG poz.ları sadece 1 saatte bitirdi, eksi yazdırdı..
pazartesi 280 üzerine tekrar atar düşüncesindeyim..
Bazı kağıtlarda bugün çıkışın -geçmişten gelen - sahte olduğunu gördük..
1 saat daha olsaydı %-10 ..1 düzine kağıtta görürdük..
TOASO;GUBRF;EKGYO,ISFIN,KRSAN,KOZAL,FROTO...
aziz dostum, seni tekrar görmek ne güzel, hep özel zamanlarda görünürsün seni, nasıl gidiyo flash crash işleri ? ben de artık senciyim
dün akşam itibariyle, dax 2022 yılbaşından bu yana yüzde 10 düşmüş, sp500 endeksi yüzde 8 düşmüş, nazdak-tech endeksi yüzde 16 düşmüş durumdaydı.. ve ulusal30 year-to-date yüzde 40 artı yazmış aynı dönemde.. yani bizim vadeli 4 aydır yurtdışını evire çevire dövmüş, dow- dax falan tanımamış, oralı bile olmamış
ama tabii, önümüz bayram, para lazım olacak çocuklara yancılara, en geç çarşamba satman lazım ki, nakiti çeker hale gelebilesin, öyleyse sen en geç üç gün içinde satacaksan ben şimdiden satayım birader, 20 gündür overallar büyüdü ama kağıt üstünde büyüdü, nakite dönmek bi süreç, falan derken tahtalarda denge falan kalmadı, herkes çıkışa koştu
tabii, dowa da çok ayıp olmuştu, biraz uyum sağlamış oluruz hem.. hem yeni vadeye taşınma işleri var- hem de hisse vadelilerde aylık kapanış oynanması gerekiyor- falan- komplike haftaya girmeden evvel biriken stres çatladı.. tabii, esas işi zor olan dow, şoför arabadan atladı/ atlayacak ama belki tesla sürücüsüz arabadır tam bilemiyoruz.. ama biliyoruz ki nazdağ piyasa değeri 2022 başından beri 35 trilyon dolardan 29 trilyon dolara düştü, 6 trilyon buharlaştı, faiz artışıyla tahvil piyasasından da 5-6 trilyon dolar daha buharlaştı.. daha da buharlaşır bunlar, pek dikiş tutacağı benzemiyor..
buna mukabil rusların sattığı mallar, yani her tür emtia fiyatı yükselmeye devam ediyor, yani dolara karşı değer kazanıyor.. batı istediği kadar rus malına boykot çeksin- hintliler petrol alacak, çin gaz alacak, mısır buğday alacak, yani almanlar da gaz boykotuna katılsa dahi bi şey değişmeyecek, artık arada batı olmadan birbiriyle ticaret yapmayı becerebiliyor batı-dışı dünya.. neymiş, bigmac, starbucks, apple falan satmayacaklarmış artık ruslara, yaptırım dedikleri de bu :)
savaşı çıkarırken, batılılarda beklenti rubleyi yerle yeksan etmekti, 2014te usd/rub kurunu 36- 80 kısa sürede yüzde 150 yukarı sürebilmişti piyasa, bu sefer de beklenti benzerdi.. amma velakin ruslar petrol/gaz ödemelerinde ruble talep ederek ve rubleyi altına fikslyerek oyunu bozdu, ruble savaş öncesine göre değer kazandı.. savaşın finansal kısmını ruslar kazanıyor gibi, batı kaybetmekte olduğunu gizleyemez hale geliyor..
Çok da kesin konuşmamak lazım.:)
https://www.reuters.com/business/fin...de-2022-04-11/
Sayın Bozkurt kırmızıda lönkleyin diyordu.
2753 den bi ceton lönk
Fışkırtınca palaya iade ederim.
NETFLIX
700 dolardan ...215 usd'a düşmüş.. 5-6 ayda..
merhaba,geçen hafta yabancı sadece 26 milyon dolar mal almış,geçen haftadan bu güne viop 20 bin puan yükselmişti,yabancı alımı yok denecek kadar az,deniyorki karlar güzel gelecek,%60-80 enflasyonu düşününce karlar eriyecek,kimse yazmamış bbva fiyatını artırmazsa bankalar taban olur,bankalar ne zaman yüz güldürdiki yani bugünki hareket gayet dogaldı para kazandık,kazananları tebrik kaybedenlerede geçmiş olsun diyorum
dow destek köstek tanımıyor.... bizimkilerde iyi mal çaktı bugün.... önemli olan kısım viop kısmıydı.... bugünkü işlemlerde zaten iyi mal çakmışlardı.... pazartesi sabahı dowu -300-400 görürsek -7000 8000 ile açabiliriz.... bazı arkadaşlar atma kardeşim diyecek... ama 7000 8000 puan eskinin 2000 puanı.... açılışı oradan yaparsa direk kısaları kapatırım ve yukarıya tepki vermesini beklerim... sonra tekrar kısa...
Saatlik macd al vermeden de uzun a geçmem
viop teorik farkı -2.000..
dow geenelde gece en dip kapatıp sabah baktığımızda +0.50 ila %+1 olabiliyor..
Baba kağıtlardaki pozisyonlanma özellikle THY.. düşüşe yol vermez..diye düşünüyorum..
((PGSUS enteresan %+3.41 kapadı..yılın en yükseğini ve -tüm zamanların- gösterdi.bugün
piyasa yıkılırken kuruş satışa izin vermedi.
Nasıl bir spekse?? tebrikler..))
pazartesi KOZAL,TUPRŞ;THYAO... sert yükselişe öncülük edebilir..
endeksi iteleyenler ve bıyıklı bıyıksız yabancılar burada
Teminat tamamlama 206 milyon tl olmus. Boyle bir dususe gore gorece dusuk bir rakam. Mesela dunku %1 civari yukseliste 140 kusur milyondu. Ky shorta devam gibi gozukuyor. Pazartesi yurtdisi acilis problemli olmazsa shortcuya daha fazla ekmek cikmaz bence.