Sayfa 783/1007 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    %50 hissedeydım ama çok ciddi mal aldım bugün. Krediye düşeriz yine. Bi de yukardan açtığım hisse longlarıda bu fiyatlardan kapatamayacağıma göre, onlarda gelecek demektir.
    Burdan dönersek müthiş bi düzeltme olarak kalır yoksa UV oluruz
    Ama hep UV yiz ztn...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

uzun zamandır böyle bir facia görmedik..

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    vobda 2 yılı doldurmamış arkadaşların kendinden emin halini görünce, antilop-timsah olayı aklıma geliyor...

Hele 2 yıl geçsin eğer hala vobda olursanız,evrimleşmiş ve çevreye uyum sağlamışsınızdır.
    forumun sessizliğinden bahsediyoruz ya bazen bilmediklerimizi öğrenme yöntemine gitmektense birilerini eleştirmek neden insanlara kolay gelir ki?

sosyal medyada okuduğum gördüğüm bazı grafikleri dahai paylaşmaktan özenle kaçınıyorum ama binde bir de olsa bazı denk geliyor demek ki bakın bu arkadaşta dün paylaşmıştı

SPOT kapanış, gene Tacirler Yatırım!

5. kayhan kardeşim Kimsenin grafiğinin altına gidip abuk sabuk yorum yapmıyor.
    Karşıt düşüncesi olana her zaman saygısı var der ki gelsin grafiğini atsın tartışalım, yanlışımız varsa da özür dilerim öğrenmenin yaşı yok diyor ...

6. Ya adamlar beni bile dün ve bugün aldatacaklardı neredeyse... tam zamanında kısaya geçtim 2820 den.... şunu anladım ki göstergelere uyacaksın mutlaka... salı günü çıkışın altı boş demiştim... en geç 3-4 gün içinde sert bir düşüş olur demiştim....
    oldu... ucuz yırttık.... bugün çok kişinin anahtarı alınacak galiba

yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    kayhan kardeşim Kimsenin grafiğinin altına gidip abuk sabuk yorum yapmıyor.
    Karşıt düşüncesi olana her zaman saygısı var der ki gelsin grafiğini atsın tartışalım, yanlışımız varsa da özür dilerim öğrenmenin yaşı yok diyor ...

Yorum yapılsa,anti tez üretilse bir şey demiyeceğim.İllaki karşı çıkma refleksi...Neyse hocam emeğine sağlık..

Sayfa 783/1007 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •