3 paragrafta 10 is gunu diye baslayip taban fiyattan bahseden yer ne demek oluyor.
Printable View
3 paragrafta 10 is gunu diye baslayip taban fiyattan bahseden yer ne demek oluyor.
10 gün içinde arz fiyatının altına gelirse satmak kaydı ile alınacaktır der
VFD 1100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatta 10 iş günü diyor
VFD 1100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda satıcı deniz yatırım .. alışları 15.50 herşeyi kâr bunların. Alış için bekleyin derim. Hergün 2 3 eksi gidiyor bu. 15.50 tan sonra bi deneme yapar. Sonrası Allah Kerim.. açıkçılar cirit atıyor burda
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şu 6 kat talebe inanmıyorum artık.Arkadaşlar aranızda halka arzdan istediği kadarmı lot aldı yoksa 6 ta 1 inimi aldı alanlar samimi cevap verirse seviniriz.
Bu tür taahhüt oyunlarıyla hem zararın neresinden dönsem kârdır diyecek olan küçüklerin satmasını önlüyorlar hemde daha da düşmeyecek sanan yeni alıcıların yani sazanların gelmesini sağlıyorlar ve kendileri gelene gidene kolayca veriyorlar.Taahhüt sözleşmesi mi yapılmış da sanki noterden düşmeyecek diye bir anlam çıkarılıyor bence yanlış düşünce.İyi düşünün kararınızı ona göre verin.Ben bu tür taahhüt oyunlarını çok gördüm geçsinler bu tür yalanları burası borsa ve para işin içindeyse adamlar kimseyi tanımazlar ona göre.