Teşekür ederim hafta sonunu unuttum inşallah yabancı gelirde yatırım şirketi olur yoksa işimiz zor ..yabancıya neden arz etmediler kafamdaki tek soru işareti ...ytd...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin %1 yesil kapatirsa ertesi gun %6 daha kizarir ))) batirdi milleti laz usaklari )))) ama milletede mustehak ....dusus hacimli .adam 5 liralik hisseyi sisirip satti millete...neymis 6 kat talep varmis ..bunlarda hikaye ))...
Ben şirketin arz yazısını okumadım detaylı , belki sadece yerliye verdiyse bu hakki bilmiyorum, bazı şirketler yabancı şu kadar yerli bu kadar alacak diye şart koyuyor arzda, belki öyle olabilir, veya kotu bir ihtimalde yabancıya bu fiyatlardan satamadilar, yerliye kakaladılar, bu değildir inşallah amaç.ytd.
On yilda ne rezillikler gördü bu gözler. Hiçbirine bi şey olmadı. O konulara pek güvenmeyin. Serbest piyasa isteyen istediği fiyata satar şirketimizi ilgilendiren bi husus yoktur der geçerler.
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın forum üyeleri iyi akşamlar diliyorum.
dayanamadım dedim gerçekten dayanamadım da yazdım.tspor hissedarıyım.tspor sayfasında zaman zaman yazarım.o da bu tipler gibi tiplere dayanamadığımdan.yoksa ne vaktim ne de halim müsait değil.şimdi,olan olmuş sizlere düşen bence bu tiplere prim vermeyin.bunlar bu işten besleniyorlar.misal bu gün bu forumda whatsap paylaşıldı farkındamısınız ?kim bunlar?amaçları ne ?siz sizolun burda maliyet şurdan aldım vs gibi doneleri ellerine vermeyin.bir stratejiniz yeteri kadar da merminiz olsun ve asla asla bitirmeyin.siz merminizi idareli kullandığınız sürece bu yamyamlar bitmeye mahkumdur bu da zararınızın çıkması demektir.yazdıklarım tavsiye filan değildir.
mühim not:birden fazla kimlikle dolaşırlar birden fazladırlar seans içinde bolca kafa karıştırırlar bellirgin özellikleridir bu tiplerin.dikkat edin strateji oluşturun özellikle bu tiplere karşın
iyi akşamlar
Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler belli oldu.
kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
bir halt olacağı yok.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/653986 arkadaslar bu bildirimdeki ek dosya izahatnameyi bir okuyun. Hisse geri alim taahutnamsi kismi 27.4. Anladigim kadari ile hisse taban fiyati eger 15.5 tl nin ustunde ise alinmis yapilmis sayiliyor. Bu ne demek ilk iki gun yuksek taban fiyati 15.5 ustu o iki gun alim yaomis sayiliyor. Duserken ilk gun %10 daha sonra %6 dustu tabani 15.5 ustu ettimi 4 gun alim yapmis sayiliyor. Kisaca geriye 6 is gunu kaliyor. En fazla 6 gun alim yaparlar. Yanlis mi anlamisim.
Yer İmleri