Printable View
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Trt 1 de gpg fon yöneticisi konuşuyor. İlk beş ay bir ralli değil daha çok yatay bir borsa bekliyorum diyor. Bant aralığı 110.000-127.000 Sent from my iPhone using Tapatalk 17000 puan ralli değilmiymiş. Yesinler...
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Bu GMR çok çekici bir fona benziyor. Üstad çok dillendirmemek gerekir, bu adamlar 20 milyon üstü portföyü yönetemiyorlar ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaslar yillik maliyeti olan 17% kredi almak ve o parayla biraz riskli olan ozel sektor borclanma araci almak mantiklimi?
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi bu kacak et kesecek yer ariyor sanirim 😀 Bana da öyle geldi. Ama keseyi açması lazım.
Alıntı: Originally Posted by shangil arkadaslar yillik maliyeti olan 17% kredi almak ve o parayla biraz riskli olan ozel sektor borclanma araci almak mantiklimi? benim %20 bir kaç kredim var %17 yi hangi bankadan aldınız.
Alıntı: Originally Posted by shangil arkadaslar yillik maliyeti olan 17% kredi almak ve o parayla biraz riskli olan ozel sektor borclanma araci almak mantiklimi? Mert 2 sahnelerde He mantikli yapta gor Sonra mert gibi olursun 😀
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Bana da öyle geldi. Ama keseyi açması lazım. Beles ariyor emmi 😀😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Mert 2 sahnelerde He mantikli yapta gor Sonra mert gibi olursun Ocak başı 99 bin diyen çocuk değil mi Mert?