-
Dolar için hiç bir analiz işlemez bu saatten sonra[emoji16]
https://twitter.com/58fatihsezer/sta...500251648?s=21
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Originally Posted by
hayrani
üstadım, sana hayran oluyorum, yatırım piskolojini iyi yönetiyorsun falanderken sanırım nazarım dokundu. cuma günü kendini ve bizleri boşuna üzmüş oldun. sadece sen değil, burada tcd arkasından epeyce ağıtlar ve nağıtlar yakıldı. ama o gün bu kadar karamsarlığa gerek olmadığını anlatmaya çalışıp bir ay önceki durumun değişebileceğini ben ve birkaç arkadaş yazmıştık. hafta sonu boşu boşuna üzülmüş olduk. sanki birazcık ta tarihi bir hücumla portföyü, getirisi g
ibi inanılmaz şişen bu fona haksızlık ettik. hangi fona bu kadar kısa süre içinde bu kadar giriş oldu ki? bu yoğunluğa karşı gerçekten iyi bir yönetim sergilendi. bu adamların sadece alınlarından değil, her yerlerinden öpmek lazım. bol kazançlar dileğiyle
Dostum kimsenin sozuyle alis satis yapma ve moral bozma
Hatta tacirler yoneticisi dese felan yap gine yapma
Ben kac hafta onceden dedim tahmin yapmayin bosuna
Tcd farkli isler yapiyor hisseni uzun sure tutmuyor
Yatirimci sayisi yukseldi riski azaltti ve ....
-

Originally Posted by
burak1987
Onceden de islemiyordu 
Uzun vade bakacaksin dolara.
Dolar 3.9 Dan 7.2 ye geldi her kes analizor olmus bana!
-

Originally Posted by
shangil
Onceden de islemiyordu

Uzun vade bakacaksin dolara.
Dolar 3.9 Dan 7.2 ye geldi her kes analizor olmus bana!
3,9 dan 7,2 gelene kadar MB işi bilmiyordu. Sadece bir araç ile müdahale ediyordu. Şimdi kimsenin aklına gelmeyen bir sürü araç kullanıyor.
-

Originally Posted by
burak1987
3,9 dan 7,2 gelene kadar MB işi bilmiyordu. Sadece bir araç ile müdahale ediyordu. Şimdi kimsenin aklına gelmeyen bir sürü araç kullanıyor.
Kim 3.9 Dan 7.2 ye aldi dolari sonra topladi?
Benim amcammi?
Haiyir
Soylediginiz kurum
-

Originally Posted by
shangil
Dostum kimsenin sozuyle alis satis yapma ve moral bozma
Hatta tacirler yoneticisi dese felan yap gine yapma
Ben kac hafta onceden dedim tahmin yapmayin bosuna
Tcd farkli isler yapiyor hisseni uzun sure tutmuyor
Yatirimci sayisi yukseldi riski azaltti ve ....
bu fonu aldığım ağustos sonlarında Veysel bey altını ve üstünü çize çize şunu söylüyordu:
bu fon, endeks fonu olmadığından alsat yapmak için uygun değildir. en az 6 ay bekleyenler için uygundur. 6 aydan daha düşük vadeli düşünen müşteri için dahi bu fonu önermiyoruz. ama 6 ay ve üzeri düşünenler, beklenmedik terslikler olmadığı sürece çok güzel kazançlar sağlayacak diyor fon yöneticilerimiz. bu yüzden size de tavsiyem, bu fonu alacaksanız her gün fiyat bakmayın, haftada, bilemediniz 15 günde falan bakın ve günlük fiyatlara takılmayın. çünkü günlüklerde beklenmedik iniş çıkışlar olabilir. bu fon değişken fon olduğundan her türlü fırsatı değerlendirmek için işlemler yapıyor. bu işlemlerde genelde güzel kârlar olurken bazen de zarar oluyor. hisse.nette bizden bahsedildiğini duyup arada biraz baktım. formda yapılan en büyük hata, günlük fiyatlara odaklanılması. fonla yatılıp fonla kalkılıyor. bu, doğru değil. en az aylıklara bakılarak değerlendirme yapılmalı.
-

Originally Posted by
Webster
Efendiler...
Varnalilar...
P.tesi 115 dermiyiz???
Yok canim ne 117 si 🤔🤔🤔
Ya yapmayin 117 imkansiz degil ama abartmayalim 😀😀😀
Aramizda sortcular var kiziyorlar...
Kar yagiyor tane tane
Usuteceksiniz...ytd
Bugun viop
Dolar
Ons
Parite
Derki...azercancan anlamaz...bist ucar...😀😀😀
Yatırım Tavsiyesi Değildir
-
Trt 1 de gpg fon yöneticisi konuşuyor. İlk beş ay bir ralli değil daha çok yatay bir borsa bekliyorum diyor. Bant aralığı 110.000-127.000
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri