Printable View
Alıntı: Originally Posted by regal1 Rbh +%0,63 tcd +%1,27 nnf +%0,99 gmr? Tcd yi bu saatte goremezsiniz ustadim bu nerden cikti
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu tşk üstad, biraz salmis ben baktığımda +5 falandi ama yine de + kapatmis bu demektir ki güzel yolda 👍👍😀 Fuatim donen dolabi gormemissin Arti 10 alan aldi Eksi besten arti bese surduler Gunluk arti 10 u kapan cikti Yolumuz acik ins
Alıntı: Originally Posted by myfinans gmr 1,23 civarı Teşekkürler şeyhim. baştacısın.
Alıntı: Originally Posted by regal1 Teşekkürler şeyhim. baştacısın. Estağfurullah, saygılar.
Alıntı: Originally Posted by Webster Fuatim donen dolabi gormemissin Arti 10 alan aldi Eksi besten arti bese surduler Gunluk arti 10 u kapan cikti Yolumuz acik ins üstadım . mesaj kutunuzun dolu olduğu söyleniyor... size ulaşmak isteyen arkadaşlarımızın şikayetleri bana kadar ulaştı.
Alıntı: Originally Posted by regal1 üstadım . mesaj kutunuzun dolu olduğu söyleniyor... size ulaşmak isteyen arkadaşlarımızın şikayetleri bana kadar ulaştı. Sildim ustadim Siliyorum siliyorum doluyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Tcd yi bu saatte goremezsiniz ustadim bu nerden cikti Regal ustadim bunu atladiniz sanirim bir sorum olmustu
Alıntı: Originally Posted by Webster Regal ustadim bunu atladiniz sanirim bir sorum olmustu atlamışım üstadım. görsem cvp yazardım. artık TCD yi görenleri görebiliyorum. %1,27 üstadım "NET" :)