Originally Posted by regal1 Rbh +%0,63 tcd +%1,27 nnf +%0,99 gmr? Tcd yi bu saatte goremezsiniz ustadim bu nerden cikti
Originally Posted by Fuat Soylu tşk üstad, biraz salmis ben baktığımda +5 falandi ama yine de + kapatmis bu demektir ki güzel yolda 👍👍😀 Fuatim donen dolabi gormemissin Arti 10 alan aldi Eksi besten arti bese surduler Gunluk arti 10 u kapan cikti Yolumuz acik ins
Originally Posted by myfinans gmr 1,23 civarı Teşekkürler şeyhim. baştacısın.
Originally Posted by regal1 Teşekkürler şeyhim. baştacısın. Estağfurullah, saygılar.
Originally Posted by Webster Fuatim donen dolabi gormemissin Arti 10 alan aldi Eksi besten arti bese surduler Gunluk arti 10 u kapan cikti Yolumuz acik ins üstadım . mesaj kutunuzun dolu olduğu söyleniyor... size ulaşmak isteyen arkadaşlarımızın şikayetleri bana kadar ulaştı.
Originally Posted by regal1 üstadım . mesaj kutunuzun dolu olduğu söyleniyor... size ulaşmak isteyen arkadaşlarımızın şikayetleri bana kadar ulaştı. Sildim ustadim Siliyorum siliyorum doluyor
Originally Posted by Webster Tcd yi bu saatte goremezsiniz ustadim bu nerden cikti Regal ustadim bunu atladiniz sanirim bir sorum olmustu
Originally Posted by Webster Regal ustadim bunu atladiniz sanirim bir sorum olmustu atlamışım üstadım. görsem cvp yazardım. artık TCD yi görenleri görebiliyorum. %1,27 üstadım "NET"
Forum Rules
Yer İmleri