Ben yazsam olurmu tarihe not düşün ama KOZAL,ASELSAN,SASA
Printable View
hissede ve topic te yeni olmama ragmen yolunu buldum :)) yalnız foruma offline bakmamak ve sizin gibi arkadaşın paylaşımını alıntılamamak lazım :)) takmayın takılmayın manupile olmayın.bu havada kademeli toplayan var,birileri satarken alanlar var ,hergün pasife yazılıp sabırla sistemli bir şekilde mal bekleyen var gece kara karıncayı gören var :) sözün kısası her zaman gidene atlayan degil düşene sote yatmış yatırımcılarda var .
Ret listenize ekleyin rahat edin :)))
https://i.hizliresim.com/6rjdm7l.PNG
Sizi gorunce karadereliler sirketler grubu aklima geliyor :)
Neyse konuya geleyim bakın buradakilerin büyük bölümü çok birsey bildiğini sananlar daha o bir çoğunun giriş sebebi olan arsanın yerini bile bilmez yani neredeyse tamamı arsayı kurtkoyde sanar. Bunun disinda bir kere dibindeki gk ye katılamaz yada yine dibindeki limana gidemez.. (ayrica arsayı sizin bildiğinizi de biliyorum iyi araştırırim dediğim gibi)
Buradakilerde dediğim gibi malesef çok bildimcilikten başka hiç bir şey yok elleri bom boş. Hayır tamam elleri boş olabilir ama bilgi verecegide engeller dururlar.
Siz burada yenisiniz kamil abiyi kaçırdılar burada full bilgi atan içerisinde yalan dolan barındırmayan full bilgi paylasan ter temiz adami. onun bilgileri doğru ama zamanlaması yanlıştı aynı benim gibi yani bakma bende bilmiş bilmiş konuşuyorum şimdi ama bende oransal olarak zararla çıktım. Hiç beklemiyordum açıkçası buraları ama geldi.. büyük konusmamak lazımmis hep toplayacağım oğlana yatirim dedim ama yapamadım..
Ama burada milletin olumlu yada olumsuz olarak sürekli hissenin hakinda can sıkmaya yada abartılı costurmaya hakkı yok. Yazı yazma hakkı verirler diye buraya herşey yazilmaz.... sen burada milleti kaciracagina yada kaçırmak için uğraşacağına sen kendin bir hisseni her gün araştır bak bakalım birseyler açıklamış mi birileri.
Neyse herkese kolay gelsin.
Sayın kartal, madem bu hisseye güvenmiyorsun ya da beğenmiyorsun neden burda yazıyorsun. Madem beklentin yok neden bekliyorsun. Emin ol ki burada herkes en az senin kadar veya benim kadar borsa biliyor. Kimsenin senin veya benim sezgilerimize veya bilgilerimize ihtiyacı da yok. Ben kendi adıma söylüyorum benim taktiğim de en çok inandığım hisseye yüklenirim. Yani ya herro ya merro. Tek taraflı görüşlerini burada temcit pilavı gibi tekrarlamassan da kendi içinde uygulasan herkes için daha iyi olur
kartal41 zannediyor ki, herkes satarsa,yada spek istediği kadar toplarsa kağıt gider. o yüzden aklınca speğe yardımı kendine görev arz ediyor. kağıdı satın, yada yatırımınızı üçe bölün diyerek. Kartal vallaha boş konuşuyorsun. Amaçları toplamaksa üçden beş den toplarlar ,on beşe yirmiye götürürler. sıkıntı kağıdın talep görmemesi.toplanamaması değil.ytd
Yani kartal41 in yaptığı konusunda herkes hem fikir inşallah yatirimcilarin akliyla alay etmeyi bir an önce bırakır. Son olarak şunu yazayım onun demsiyle burada kimse satmaz yada satan bir kademe bile düşüremez düşüşe bile 1 kademenin hesabını şişman parmak yapmaz... Ne diyelim ki başka..
nickin herşeyi açıklıyor ortak başka söze gerek yok :)) saygılar bol kazançlar evet arsayıda limanıda iyi biliyorum :)) zamanında egegübre limanının yeni projesi yokken aliağaya gidip 3.derece sit alanı kalan liman geri sahasındaki araziye depolama izni alabilirmi diye rapordaki görevli üniversite prof ne kadar araştırmayı indirmiş temel analizciyiz :))) spk tebliği nedeniyle artık paylaşım yapmak zor bu yüzden paylaşım yapmayı kestim.yorumsuz hedefsiz gözden kaçan haber vs olursa buraya copy paste yaparım okadar.
Ayinesi İştir Kişinin lafa söze bakılmaz.Bırakalım üstadlar! ne yazarlarsa yazsınlar :)))
Ne ekersen onu biçersin elimde olan hisseyi sat mi dedik herkese tek kağida bağlanmayın. yetiriminiz heba olur bu bir borsa kuralıdir sepet yapcaksiniz sizler böyle konustukca. 10 aydir ne kazandiniz altından. dolardan. hisseden hiç ben yine tekrarliyorum bu hisseye 2.50 nin altında arabami koyarım dip gösterge olarak 1.80 evide satarim köyüde satarım bu hisseyi alirim bilmem anlatabildimmi bir şeylerin olması için bir olayın gercekleşmesi lazim 8 yıl arsaya daha izin yok kazma vurulmadı izin alsanda süresi var başlaman için çok sey var ama herşey söylenmez ne guzel yazmişsiniz ben niye yazayım hedefim giden hisseyi gitmeyene itelemek sizlerde bunu bile savunamayan bir tutum var siz artirabildinizmi 10 ayda hissenizin oranini ona bakin ne kadar çok hisse okadar cok TOOG:) :)