Arama sonucu : 4928 madde; 1 - 8 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. KAP'a o çeneni ve toplam 3 hisse soyle bakalım senin artık burada çeneni kapatma zamanın geldi. Şimdi bundan sonra bana 3 hisse soyle tekrar ediyorum (bundan sonra) polhodan daha fazla artacak. yada sus KAP'a çeneni süren Ocak 1 de ve nisan 1 de dediğin hisselere polho yu kiyasliyacagiz hep birlikte. Ne hikmetse başka hiç bir hissede şey yazmıyor sırf burada vir vir ben kendi adıma inanmıyorum tam eşit 3 e böldüğüne . Aklınca ky yi kaçırıp büyük gelir mi peşinde basit işlerle kendini kandırıyor...

Şunu bil senin burada sacmalamalarinla yada alımlarında sen bir kademe bile gün sonunda kaldıramazsin yada düşürmeszsin

Sen burada bekliyeceksin hamallık yapacaksın ve senden veya senin sattigindan buradan çok daha ucuza alacağım ve maliyetimide buraya atacağım.

Ne susmaz çene varmış arkadaş ya, bilgisi yokc fikri var. Gelip burada bilgi edinmek için şu yazılanları okuyan herkese üzülüyorum su çektikleri kahira bak. Bir tane bakin net söylüyor 1 tane bilgi pay-la-samaz-lar çünkü hiç bir şey bil-mi-yor-lar.

Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Olmaz tüm tokatlananlar burda susuyo bişey diyemiyo bizde ordan burdan yaziyoz buldukca tek hisseye bağlanmanın yanliş oldugunu 10 ayda ögrenmislerdir
    Son düzenleme : temel analizci; 14-10-2021 saat: 23:07.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •