26 temmuz 2021 hissenin fiyatý 2.65 14 ekim 2021 2.63
26 temmuz 2021 hissenin fiyatý 2.65 14 ekim 2021 2.63
Kartal41, parayý Pegasus da kazanýyorsun, nöbeti burada tutuyorsun. Birazda Pegasusa yazsanda ,sayfada bizde rahat etsek olmazmi?
KAP'a o çeneni ve toplam 3 hisse soyle bakalým senin artýk burada çeneni kapatma zamanýn geldi. Þimdi bundan sonra bana 3 hisse soyle tekrar ediyorum (bundan sonra) polhodan daha fazla artacak. yada sus KAP'a çeneni süren Ocak 1 de ve nisan 1 de dediðin hisselere polho yu kiyasliyacagiz hep birlikte. Ne hikmetse baþka hiç bir hissede þey yazmýyor sýrf burada vir vir ben kendi adýma inanmýyorum tam eþit 3 e böldüðüne . Aklýnca ky yi kaçýrýp büyük gelir mi peþinde basit iþlerle kendini kandýrýyor...
Þunu bil senin burada sacmalamalarinla yada alýmlarýnda sen bir kademe bile gün sonunda kaldýramazsin yada düþürmeszsin
Sen burada bekliyeceksin hamallýk yapacaksýn ve senden veya senin sattigindan buradan çok daha ucuza alacaðým ve maliyetimide buraya atacaðým.
Ne susmaz çene varmýþ arkadaþ ya, bilgisi yokc fikri var. Gelip burada bilgi edinmek için þu yazýlanlarý okuyan herkese üzülüyorum su çektikleri kahira bak. Bir tane bakin net söylüyor 1 tane bilgi pay-la-samaz-lar çünkü hiç bir þey bil-mi-yor-lar.
Son düzenleme : temel analizci; 14-10-2021 saat: 23:07.
Kazanamiyosun iste bendede var pol olanida söyledim elimde pegasus var bak bir haftada %10 gitti pol 3 ay önceki fiyatta dolarda var altýnda var pol insin daha çok alýn daha çok kazanirsiniz kimseye sat demiyoruz biliyosan yaz bakalim pol niye çýkmýyo yýlbasindan buyana %32 ekside burasý film seyretme yeri deðil yazýlaný okuma yeri yazacaksýniz hergün saat baþi on kiþi var burda neyi okuyonuzki buraya bakýyonuz yazýn bizde bilelim sizlerin fikrini alalim kamil abide yok 3.50 de herkes cevap veriyodu hadi bakalim konuþun hisse 2.63
Senin sorularýna sýralý paragraflar halinde cevap verecegim.
Kazanamiyorsun demiþsin kazanýp kazanmadigimi bilemezsin ben burada yazmam nerede ne kazandýðimi..
Ben onu bunu bilmem sen diyorsun ki "tek hisse yapmayýn" bende bana 3 hisse soyle diyorum bugünden itibaren bakacaðýz o yazacagin hisselere bana eski kazandýðýn pegasusu þimdi söyleme güveniyorsan pegasusuna þimdide yaz 3 lu listene" bu kadar basit bakalým ne yapacak 3 lu hissen..
Niye çýkmadýðýný yaz demiþsin ben kendimce biliyorum.. demiþsin ki "niye yazmiyorsunuz" _cunku bunu siz istediniz bende yaptým. Biraz burada sacmalacaginiza bulabileceðiniz bazý haberler var ama siz burada boþ boþ dolastiginizdan haberiniz bile olmaz. Hemde açýk kaynakta herkesin göreceði yerlerde...araþtýr bul bir tanesi YouTube ta mesela birileri tarafýndan birinci aðýzdan küçük ayrintilarin içerisinde.. sonrasýnda ben nereleri eseledim nerelere uzandým emek verin sizde bulun..
Bana nereleri arastirdimla cevap verme 216 bin dolara sattýgi .sayfasýnda þirket gösteren holdingden bahsediyosun holdingin çoðu taþaron olmus içi eh gerisini sen hesapla kepceyle götür yatýrimciyý çay kaþigýyla oyala kimsede hissede olumlu geliþme olsada buraya yazmaz çok güzel yatýrimciya kitlenmiþ bir holding bu .
Uzatmayalým 3 hisse yazarmisin bana polhodan daha iyi olacaðýný düþündüðün..
Güveniyorsan 1 yada 2 hissede olur fark etmez.
Yer Ýmleri