Maşallah 410 adet bana göre çok çok iyi Allah daha çok versin. Ben bir tane bile alamıyorum temettü ile daha yatmadı nedense. Siz bile bu kadar paraya üç tane alabiliyorsunuz komedi valla.
Printable View
550 TL aldığım Egeen leri ne yapacaz . Ucuz iken lafı edilmiyor 13000 den alınca mı pahalı ? İşi bitmemiş firma yatırım bitsin ciro görelim sonra dedim zaten. Bu yatırım bitmeden hesap kitap olmaz. Şimdi anlık hesap yapılırsa FK 45 satın o zaman Alark var onu alın. 35 Milyon euro borç aldık 1.21 Pariteden 1.08 oldu parite ona da hiç ses seda yok. Adam 6 milyon euro pariteden cebe koydu ama. Sonuçta burası borsa pahalı diyen satar beklenti alıyoruz sonuçta . 120% enflasyon ıle çok rahat 2 seneye görürüz o karları. Hele dolar da patlarsa onu hesaplamadık diyen çok çıkar. FED kasımda faiz arttıracak diyorum dünya düşecek diye hesap yapıyor. Faizler çıkarken ABD de Avrupada Euro bölgesinde faizler düşer. Sonuc belli ABD ye ihracat yapan vurgun vurur Avrupaya satan karbon senedi bulmadan satamaz. Çiro 2.5 Kat artar dolarda serbest bölgeye geçer ise hayat doğru bir şekilde akar. O zaman Egekız kazanır diyorum özetle ben. 55 tL den 350 TL den Egeen satanlar için bu satışlar uçuk idi. benim için AL SAT Kar et olayıdır.
ALARK da da 88 TL den beri trade de yapar toplarım .
son üç günlük BOFA alışı 6 k lot oldu.
Topikte yanlış bilgiler okuyorum düzeltme ihiyacı hissediyorum.
Öngörülen kapasite artışı sadece yüzde yüz.
Çerveçe anlaşması yapılan ancak anlaşma haberi verilmeyen global şirketle yapılacak ticaret sonucında mevcut cironun yüzde 20 ne denk gelecek 350-400 m kar demektir. o da yapılırsa 2026 dan sonra.. yani ancak 2026 dan sonra 1.5-1.8 lik yıllık net kar rakamları olabilir. Olası kur şoku hariç.
Katılıyorum. Gelen parayı çektim. Tatil için ek olarak kullanacağım. Zaten geçen gün de söyledim; 13000 altında artık işlem yapmam, 15000 üzerinde gezinmeden de satmam. Resmen kendi kendime hisse ile inatlaşıyorum ama ******** ayarlarımı bozdu 😒
200 günlük ortalamaya gelir ve oralarda sürünürse bulup buruşturup girebilirim. Çünkü elimde nakit kalmadı. Son kalan kefen paramı 13000 ile bitirdim.