Sayfa 155/498 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 3980 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,269
    Portföyün ne kadar düştüğü ile ilgilenmek hatadır portföydeki egeen adedi ne kadar arttırabildiniz buna odaklanmak lazım . Bakış açısı bu yüzden önemli. Zaten bu şekilde düşündüğüm için 17000 üzerine yarısını verdim 13000 Kırılınca geri alım programı çalıştırdım. Patron/Spek ortaklığına da haber verdim satışa mal koyun aşağı basın ki rahat rahat alalım. Patron bu gün bana verdiğin o güzel Egekızlar için teşekkürler. 19200 Üzeri sana geri veririm sıkıntı yok.

Dip NoT : Fiyat değil ADET Önemlidir !..

Diğer bir şekilde söylersek : Borsada sadece nitelik değil nicelik de önemlidir !..

Sixth Avenue Express - Jörg Hegemann + Stefan Ulbricht (youtube.com)

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Portföyün ne kadar düştüğü ile ilgilenmek hatadır portföydeki egeen adedi ne kadar arttırabildiniz buna odaklanmak lazım . Bakış açısı bu yüzden önemli. Zaten bu şekilde düşündüğüm için 17000 üzerine yarısını verdim şimdilerde geri alım programı çalıştırdım . Patron/Spek ortaklığına da haber verdim satışa mal koyun aşağı basın ki rahat rahat alalım. Patron bu gün bana verdiğin o güzel Egekızlar için teşekkürler . 19200 Üzeri sana geri veririm sıkıntı yok.

Dip NoT : Fiyat değil ADET Önemlidir !..
    hocam alım için biraz acele ettin sanki, illaki üç beş gün içinde yukarı bir tepki gelecek de, o tepki 19200 e götürmez, 19200 hedef fiyat için biraz daha bekletir diye düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,269
    Üstadım bende mermi bol mesajım Patron/Spek Ortaklığına. Bende basit hesap çalışır 17 K dan satıp 13 K dan almak ciddi olaydır. 1940 dan sattığım ve 11.6 dan aldığımda da aynı senaryoyu seyrettim. Bu saatten sonra 3 e 5 e bakmam fk nın ve Pd/dd inin 3 ve 6 ay sonraki regresyon grafiği bu günkü gördüklerimden farklı şeyler söylüyor. Zaten topu topu 5 kağıda bakarım kağıt düşerse lafım aynıdır ve fırsat geldi ayağıma derim. Benim gölge endex bana egeen ucuz diyor gerisi beni bağlamaz. Azdan az çokdan çok gider patron düşünsün ben satar alırım farkı cebime koyarım. Aynı onun yaptığı ve hep tavsiye ettiğim gibi. 19200 Ekim gibi görürüz yoksa bana çok mal kaptırır bu spek. Beklerim bendeki zaman patronun sahip olduğundan fazla. Ben hedef fiyat asla koymam karlılık verileri benim için iyi ise toplarım. Alark Clebi TTrak froto Egeen benim şirinlerim .
    Bol kazançlar ortak. Saygılar ,

Temettü sonrası fon satışları yemek de nasipte varsa kısmet der katlanırız.

Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    hocam alım için biraz acele ettin sanki, illaki üç beş gün içinde yukarı bir tepki gelecek de, o tepki 19200 e götürmez, 19200 hedef fiyat için biraz daha bekletir diye düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,269
    12997.5 da 900 lot satış konmuş ...

5.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Üstadım bende mermi bol mesajım Patron/Spek Ortaklığına. Bende basit hesap çalışır 17 K dan satıp 13 K dan almak ciddi olaydır. 1940 dan sattığım ve 11.6 dan aldığımda da aynı senaryoyu seyrettim. Bu saatten sonra 3 e 5 e bakmam fk nın ve Pd/dd inin 3 ve 6 ay sonraki regresyon grafiği bu günkü gördüklerimden farklı şeyler söylüyor. Zaten topu topu 5 kağıda bakarım kağıt düşerse lafım aynıdır ve fırsat geldi ayağıma derim. Benim gölge endex bana egeen ucuz diyor gerisi beni bağlamaz. Azdan az çokdan çok gider patron düşünsün ben satar alırım farkı cebime koyarım. Aynı onun yaptığı ve hep tavsiye ettiğim gibi. 19200 Ekim gibi görürüz yoksa bana çok mal kaptırır bu spek. Beklerim bendeki zaman patronun sahip olduğundan fazla. Ben hedef fiyat asla koymam karlılık verileri benim için iyi ise toplarım. Alark Clebi TTrak froto Egeen benim şirinlerim .

size katılıyorum banada fırsat gibi geldi 16binlerden sattığımı geri koydum dün.bizde sabır çok.bekleriz.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

6.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku

Sizden F/K artık önemli değil lafını da duyduk sonunda 🙂

Kısa vadede tepki gelirse bence en fazla 15200-15500 civarına kadar gelir.

7. Egeen tam alsatlık hisse ...

8. An itibarıyla BIST 50'de tek eksi hisseyiz. BIST 100'de de iki eksi hisseden biriyiz.
    Ayrıca bugün üsüste 7 gün süreyle eksi kapatmış bir hisseyiz. OHAL yok, pandemi yok, savaş tehdidi veya küresel bir tehdit yok. Yedi gün üsüste... Çok istisnai bir durum.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 155/498 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •