kuşlu sitede popüler olmuştu son günlerde. art niyet var mı bilmiyorum ama yani yazan yazanaydı.
Printable View
kuşlu sitede popüler olmuştu son günlerde. art niyet var mı bilmiyorum ama yani yazan yazanaydı.
Çok hacmi olan, millete itelenecek bi hisse değil ancak yinede belli olmaz. Küçük hesapların büyük adamları yapar mı yapar..
Robot Süpürgemden hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3. çeyrek nasıl gelir acaba? yani bu kadar ciro yapan pek çok imalat yeri olan abd olsun endonezya tayland brazil falan falan başka yerler olsun anlamak mümkün değil. lastik güçlendirme brisa zaten direk müşterin. zarar gelmesi falan inanılacak bir durum değil. işçi maliyetiymiş. işçi maliyeti pek çok firmada var aynen yansıyor.
Özkaynaklar 10,3 milyardan 13,6 milyara çıkmış, yaklaşık 3,3 milyar
Yatırımcı bunu görmeyip 49 milyon zarara malı basıyor
Bunların hepsi dümen, keriz silkeleme
2 hafta önce YKB yi yabancıya hisse sattılar diye tabana yolluyordu, ne oldu 12,40 a deli gibi verenler 16 tl den sıraya geçti
66 tl ye TAV satanlar, 44 tl ye astor, 115 tl ye kontur satanlar ne oldu, örnek çok ve 2-3 ay öncenin örnekleri
Kordsa 3 haneli fiyatlara kısa zamanda gidebilir, bu hisse 2 yıl önce THY den yüksekti
Zaten ozkaynaklar artmış olması rahatlatıyor. 3 hanelere gitmeli aynen. Bu kadar adice hareket edildiğine göre belki 5-6 ay sonra çok iyi yerlerde görürüz . Sabancı mabanci iş yapıyor ve alanında çok iyi. 56 midefter değeri zaten.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özkaynakların büyük bir kısmı ekipmanlar, bunlar zaman geçtikçe birikmiş amortisman haline gelecek duran varlıklar. Bunu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim
Selamlar seer hc tebrikler, dediğin gibi atı alan Üsküdari geçti, çoğu hissede! Bir gapa birçok kişiyi sildiler ortamdan! yanlış hatırlamıyorsam bunda 10-11 arasında bir gap vardı, sonrada 15 lerde. Bu işler önce parayla sonra sırayla. Sabrın sonu selamet.. hiçbirşey kolay olmuyor. Ytd
En çok beklentisi olan ama en çok hayalkırıklığı an uğratan hisselerden birisi .
Kriz dönemlerinde 300 mio usd değeri vardı
Gitti Amerika’dan şirket aldı italyadan aldı. Onlarada 300 verdi kendi değeriyle beraber 600 ve borsa değeri hala 600 hiç mi değer kazanmadı . Aldıkları şirketler hiç mi para kazanamıyor . Borsa da piyasa değerlerine baktığınızda bunun yarısı etmeyecek şirketler bununla eşit veya yüksek değerleniyor.
Kompozit malzeme dedik , serilebilir güneş pili dediniz müthiş teknoloji dedik . Bunların hiçbiri hisse fiyatına yansımayınca bir değeri kalmıyor ve yatırımcısını çok üzüyor .
Tekstil firması diyoruz tekstiller uçuyor bu gitmiyor . Havacılığa uygun diyoruz Havacılık uçuyor bu gitmiyor , nedir bunun derdi ? Bilen beri gelsin .
Hep ecak acaklarla bekleyip duruyoruz .
Al sat tut Yatırım tavsiyesi değildir .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hem malı kaptırmayım hem fiyat yükseltmeyim . Çıkışta yükselmeyen ender hisselerden biri de bu . Bu durum da yükselmedi diye daha fazla abanacaklar kimseye yaramayacak . Ha daha da düşer mi düşerse daha iyi altın yere düşme ile pul olmaz .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıllar önce bosch fren sayfalarında sizin yazınıza çok benzer yazı paylaşan bi abimiz hisselerini satıp çıkmıştı. O çıktıktan sonra sonra hisse sanki sırtındaki yükü atmış ve epey sığ denebilecek hacimlerle acayip fiyatlara çıkmıştı.
Satmakta kararlıysanız sepete biraz daha ekleyeyim. Belli olmaz tarih tekerrür eder belki [emoji322][emoji868]
Syglr
https://www.google.com/amp/s/www.mil...-lazim-6987562
Kordsa lastik güçlendirme , bina guclendirme, kompozit alanından gelir elde ediyor...lastik güçlendirme tarafında dünya çapında navlun giderleri düştüğünden çin ile rekabet sorunu doğmuş anladığım kadarıyla müşterilerini kaybetmemek için çok fiyat arttırmamis
Kurun düsuk tutulması eyt asgari ücret zamları gibi konular da olunca o taraf kan ağlamış.. bu kanamaya çözüm bulmaları gerekiyor.. enerji maliyetleri için yatırım mi yaparlar ne yaparlar kendilerinin bileceği iş ... alarko nun kendi sektöründe ne kadar güzel finans yonetimi sergilediğini görüyoruz
Kompozit tarafında ise güzel bir büyüme var özellikle microtex sirketi ile iyi çalışma uyumu yakaladık diyorlar
Bina güçlendirme sirketin gelirlerinde su an icin cok kucuk pay sahibi.. ancak ulkemiz için hayati önem taşıyor burada da güzel bir potansiyel var
Katma degeri daha yuksek olan kompozit kolunun tüm gelirler içindeki payı arttıkça bilancolar da guzellesecektir bunun için 2 yıl gerekebilir psikolojiyi buna hazırlamakgerekiyor ... migros örneğinde gördüğümüz gibi kotü durumdan iyi duruma geçen şirketler yüz güldürebilir.. karelde de hemen hemen benzer bir hikaye var mesela ... ytd kesinlikle.. kendi saçma dusuncelerimdir
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum.
Allah'tan elimdeki tek gitmeyen kağıt sayılır. Bir tane daha var ama o daha az zamandır elimde ve daha iyi oranla karda. Bunu vermem yani zaten bütün kağıtlarımın çatır çatır gitmesini beklemiyorum. Ama en azından 100 üzerinde olmasını beklerdim. Tam bir vakit kaybı gözükse de arayı kapatacağını düşünüyorum.
Yormasi normal, soluksuz nereden nerelere geldi son 3 yılda! Ondan önce de boyleydi yora yora, yara yara. Sakin ve sabır! Ytd
"dinleyin ulan develer,istanbul'da en buyuk benim. baba takiminin da haracini kestik bize posta koyacak kimse kalmadi. benim attigim dikisi kimse sokemez, o kadarrr" olan sahte
kabadayi filmindeki dikis tutmaz sabri repligi.
https://youtube.com/shorts/W9WTh6vFs...tefbt7AF-jB82I
Kimi zaman yora yora, bugünde yara yara sebepli klibi haketti! Ytd
halka arzlara rekor başvuru geliyor. şunu tekrar halka arz mı etseler ne :)
Tutmamak için sebebim olmadı ki hiç. Sayfa 31 de o tarihte 2 ncı yılım bitmek üzereymis. Zaman kısa aslında 8-9 yıl nedir ki, 10-15 yıllığına kredi çekip ev sahibi olmak için ödeniyor.
Ayrıca Surunmelerde ve yipratmalarda da hep ilave ettim. Şükür diyelim. Ytd
Stres hemde ne stres ama sabırliyim, Bundan daha eski soda hissesi ( şimdiki şişe) var. Teşekkürler İnşallah hepimize! Ytd
Sahol KordSA ile ilgili baya beklentili açıklamalar yaptı, bu şirkete ayrı bi önem veriyor olmalı, kompozit teknolojisi çok geniş Bi alana yayılıyor gerçekten
Brisa solladı, 2026 yılında 4.6 milyon lastik üretim kapasitesine ulaşma hedefi haberinden sonra ziplattilar. Bunun o kapasiteden haberi yok sanırım, kompoziti, kratosu vs yi saymıyorum bile.. ytd
Dedim brisanin topigine bakayım 3 ziyaretçi var bu hacimle onu ziplatmislarsa tahtacı gemiyi boşaltmış belliki. Bunda bile şuanda 14 ziyaretçi var yüklü demekki tekne ağır basıyor. Tahtacı ne zaman alıp toplamaya karar verirse kısmını yaşıyoruz sanırım. Ytd
"dinleyin ulan develer,istanbul'da en buyuk benim. baba takiminin da haracini kestik bize posta koyacak kimse kalmadi. benim attigim dikisi kimse sokemez, o kadarrr" olan sahte kabadayi filmindeki dikis tutmaz sabri repligi.
https://youtube.com/shorts/LNaCwpyCY...PmjSXF637UQw2B
Yıpratatsa da klibi haketti. Ytd
Her gün klip olmaz bugünde haketti. Yıpratıyor ama sevindiriyorda! Ytd
94-95 üstüne atmadikça ancak sürünür. Kazandım demek içinde 150 ve üstü
Bakalım kalacak mı, kalırsa da kalmazsa da ilk klip geçerli. 😊 ytd
100 le ip atliyor
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lan yavaş in verdiğini resmen geri aldı .
Ne dengesiz bişeye dönüştün sen yahu... Elinde 3-5 bozuk parası olan şamar oğlanına çeviriyor hisseyi.
Şamar oğlanı,
monarşilerde şehzadelerin yerine dayak atılan erkek çocuğu. Hem Doğu hem de Batı monarşilerinde görülen bir uygulamadır. Şehzadeye yakın yaşta ve genellikle düşük sosyal sınıflardan gelen bir erkek çocuğu, onun hataları nedeniyle dövülür; bunu gören şehzadenin aynı hataları tekrar etmeyeceği umulurdu.
Yani günah keçisi gibi mi oluyor?
Bence sabır terbiyecisi olabilir.. ytd
2 milyar TL Lik tahvil ihracı izni verilmiş ne yapacak bu kadarını?