Hem malı kaptırmayım hem fiyat yükseltmeyim . Çıkışta yükselmeyen ender hisselerden biri de bu . Bu durum da yükselmedi diye daha fazla abanacaklar kimseye yaramayacak . Ha daha da düşer mi düşerse daha iyi altın yere düşme ile pul olmaz .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıllar önce bosch fren sayfalarında sizin yazınıza çok benzer yazı paylaşan bi abimiz hisselerini satıp çıkmıştı. O çıktıktan sonra sonra hisse sanki sırtındaki yükü atmış ve epey sığ denebilecek hacimlerle acayip fiyatlara çıkmıştı.
Satmakta kararlıysanız sepete biraz daha ekleyeyim. Belli olmaz tarih tekerrür eder belki [emoji322][emoji868]
Syglr
Robot Süpürgemden hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'
https://www.google.com/amp/s/www.mil...-lazim-6987562
Kordsa lastik güçlendirme , bina guclendirme, kompozit alanından gelir elde ediyor...lastik güçlendirme tarafında dünya çapında navlun giderleri düştüğünden çin ile rekabet sorunu doğmuş anladığım kadarıyla müşterilerini kaybetmemek için çok fiyat arttırmamis
Kurun düsuk tutulması eyt asgari ücret zamları gibi konular da olunca o taraf kan ağlamış.. bu kanamaya çözüm bulmaları gerekiyor.. enerji maliyetleri için yatırım mi yaparlar ne yaparlar kendilerinin bileceği iş ... alarko nun kendi sektöründe ne kadar güzel finans yonetimi sergilediğini görüyoruz
Kompozit tarafında ise güzel bir büyüme var özellikle microtex sirketi ile iyi çalışma uyumu yakaladık diyorlar
Bina güçlendirme sirketin gelirlerinde su an icin cok kucuk pay sahibi.. ancak ulkemiz için hayati önem taşıyor burada da güzel bir potansiyel var
Katma degeri daha yuksek olan kompozit kolunun tüm gelirler içindeki payı arttıkça bilancolar da guzellesecektir bunun için 2 yıl gerekebilir psikolojiyi buna hazırlamakgerekiyor ... migros örneğinde gördüğümüz gibi kotü durumdan iyi duruma geçen şirketler yüz güldürebilir.. karelde de hemen hemen benzer bir hikaye var mesela ... ytd kesinlikle.. kendi saçma dusuncelerimdir
Son düzenleme : HATAKE; 19-08-2023 saat: 10:22.
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum.
Allah'tan elimdeki tek gitmeyen kağıt sayılır. Bir tane daha var ama o daha az zamandır elimde ve daha iyi oranla karda. Bunu vermem yani zaten bütün kağıtlarımın çatır çatır gitmesini beklemiyorum. Ama en azından 100 üzerinde olmasını beklerdim. Tam bir vakit kaybı gözükse de arayı kapatacağını düşünüyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri