Yok...Her gün 7-8 ayrı ilçede boş beleş semt pazarı dolaşan bölge müdürü ergeni :he:
Printable View
Forumdaşlar sakin. Enerjimizi birbirimizle tartışmak için değil, bankalarla döviz ve faiz pazarlığı yapmak için kullanalım.
Birlikten kuvvet doğar.
İnvestingde çoluk çocuk abuk sabuk saçma sapan şeyler dakkada 50 yorum 2 aydır investingi bıraktım anlıyorum yazım şekillerden bazıları ordan buraya transfer olmuş sıra burayı bozmaya proveke etmeye gelmişler MB 625 artırdı investingden nerde sap buraya dolustu daha 2 ay öncesine kadar nerdeydiniz biz burada yılardır 30_40 kişi devamli yorum yaparken ....bunların ne faizle isi olur ne dolarla maksatlari belli .
İşin ilginci 10 gün sonra tcmb faiz kararı var ama piyasa negatif faizi görmezlikten geliyor, faiz artışına zorlamıyor. Bu sabah ki işsizlik oranı sanki hiç açıklanmamış gibi. Yabancı hisseye, tahvile giriyor. Tl faizine yatırmıyor. Demek ki abd ile aran iyiyse diğer şeyler pek önemli değil.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Onunda sirasi gelecektir. Piyasa bir sans daha verdi. Ekim ayi enflasyonunu gormek istiyor ve diger tarafta 250 300 baz puan bir artirim beklentisi var tcmb den.
Erdogan in gerek tcmb gerekse iran yaptirimlari ile ilgili tavri belirleyici olacak.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TL mevduat temdit paylaşan yok galiba
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
Sana yapılar eleştiriler düzeyli ve zeka ürünüydü. Seviyesiz, provokatif olan ve zerre kadar zeka belirtisi göstermeyen ergen tarZı senin yazdıkların. Kendini buranın sahibi sanıyorsun ama belli ki hiç sevenin yok burada. Sen buradan da git bence. Proveke diye bir kelime yok cahil kardeşim nerenden uyduruyorsun bunları?
Abilerim arkadaşım geçen hafta salı günü(9 ekim)
340k TL Halkbank %24.50 tan 32 gün bağlamış
Aktif 32 gün repo 6.50 mk 6.91 e geliyor aylık tl de 29 a düşmüş bono oranı olarak bol kazançlar.
Damat : İlk hedefimiz enflasyon ve faizle mücadele etmek demiş. Bu kafayla faizi düşürmek için baya çaba gayret edecekler anlaşılan
Bir kisi bana sunu aciklayabilir mi?
Ingbank e turuncu gunluk 25 den baglamaktan daha mantikli bir yol var mi? Bu oynaklikta 32 gun baslamak ne kadar mantikli? Gunlukte ise en mantiklisi ingbank degil mi?
Bence de en mantiklisi. Ben ing kullaniyorum. Rahatlik veriyor.
Tabi bazi kisiler kendini disipline etmek icin vadeli tercih edebilir ama piyasalarla ic iceyseniz ve arbitraj yapmayi becerebilirseniz gunluk bence en mantiklisi. Bir kac puan az veriyor ama olsun.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.68-5.44 aralığında portföyünüzün bir kısmını dolara geçirmenizde fayda var.
Oksijen 12500 mi bırakıyor disarda birde reklam çekmiş hemde 26 ya varan diye sanki 30 veriyor .
arkadaslar bu stopaj orani hangi tarihe dek kadardi.
Verdiğim seviyeler destek, 5.12ye kadar başka destek yok. O seviyeleri de çok pozitif bir gelişme olmadıkça beklemiyorum.
Ünlü menkul'ün oranları çok avantajlı değil artık. Günlük 24.5% aylık 26.5% min 50k.
Finansbank:
25.00%
4.40%
Syg,
USDTRY - MONTHLY -
Bu trendin altina sarkma ihtimali bence yok.
2010 dan beri bu trend devam ediyor ve ilk kez agustos ayinda gecildi
BRAKEOUT
5.35 seviyesi destek ancak bu noktaya bir temas beklemiyorum
Bir bayrak formasyonu olusacagini dusunuyorum.
Bu baglamda bu ay gorebilecegi maksimum seviye bana gore 6.40
[IMG]http://666kb.com/i/dxtzorja9l3g5acwr.png
Doviz mevduatlarinin toplam mevduatlari da ki payi
[IMG]http://666kb.com/i/dxu02udlp1vybd3a3.png