Bugün ücretsiz eft için global genç hesabı kullanacaktım fakat bi baktım %25 faiz ile döndürüyor , 6 ay önce kullanıp süresini de bitirmiştim . Süresi bitenler kontrol edin bence marifetlide de aynı şey olabilir yarın mt ile görüşüp bilgi alacağım .
Bugün ücretsiz eft için global genç hesabı kullanacaktım fakat bi baktım %25 faiz ile döndürüyor , 6 ay önce kullanıp süresini de bitirmiştim . Süresi bitenler kontrol edin bence marifetlide de aynı şey olabilir yarın mt ile görüşüp bilgi alacağım .
faizlerin durumu kötü gibi ayın 22 sinde dönüş var aktiften 175 k için uzun bi vade belirleyeyim ne olur ne olmaz.
eee belliydi dediydik hatta dolar dustukce faizde duser diye .. dolar daha fazla bile durmus buralarda yurtdısı piyasalar 2 hafta evvelki en yuksek seviyelerinde olsaydı muhtemelen 5.40-5.50 arasına da inerdi ...enflasyon da muhtemelen yuksek gelmez sebze meyve marketlerde dahi fiyatları inmis durumda . .uzun baglamakla iyi yapmısız .
e belliydi bağlayan bağladı nedir yahu
liseli ergenmiyiz neyiz.tamam bi kumar gibi faizler aşağıya indi.yukarıda çıkabilirdi o zamanda aynı şeyleri yazabilecekmiyiz.bırakın ego kasmayı işimize bakalım yolumuzu bulalım.
Yer İmleri