Tahtacı da para bitmez ama hayırdır pek nazlı aliyor hemde bu fiyata mal gelmiş.
Printable View
Tahtacı da para bitmez ama hayırdır pek nazlı aliyor hemde bu fiyata mal gelmiş.
Mal.bitmiş hayırlı olsun tahtanın önü açıldı.
Gazmanbaba senin lotlarmiydi yoksa o lotlar...
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ziraat’den gediğe bi 15 bin virman oldu canlı yayında. Hayır olsun..
Satıcısını bildiğim mallardı benim malim değil. Ben ehtiyar bir bunağim o kadar manyak al sat işini bu yaşta nasıl yapayım. [emoji16][emoji106]
Hem alanda kazansın.
İlk defa hisse yükselirken Gazmanbaba ortadan kaybolmadı.Taktik değiştirdi herhalde.:yes:
riskli yapı şerhi aloo:rules::bravo::halay:
Ne alan var ne de satan, kendi kendine aşağı yukarı oynuyor spek efendi. Bir para babası gelip alıma geçmediği sürece bir halt olmaz
Gedik sattığına göre satacak mal kalmadı anlaşılan.
Sabirla beklemeye devam. 200 alti son alan kisi olarak dort hanelerden asagi mal yok sana spek efendi. Ona gore hesabini yap.
Gedik yine 6000, iş 4000 alıcı, satan Bankoff olmuş.
Fiktif kurgu alış satışlarla fiyatı baskılıyorlar.. yüklü alan 3 gün sonra satmaya karar veriyor satanda almaya… ama bu en büyük dert değil benim için en büyük sorun belediyenin yapacağı 18 uygulamasının bir an önce bitmesi…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öyle ya da böyle, adamlar her koşulda baskılıyorlar fiyatı. Kim bu baskılayan,ne gibi bir çıkarı var baskılamaktan. Normal bir spek yükseltir 4 haneye oradan malı dağıtır. Kendi yeni serüvenlere başka tahtalarda giriş yapar. Bizim tahtacı, patronun olası bir anlaşması öncesi hisse fiyatının çağrı zorunluluğunu ucuza kapatmak için baskılıyor gibi. Yani spek aslında patronla ilintili. Bu varsayım büyük olasılık. Belki yeterlimiktarda toplayabilirse baskılamayı bırakabilir. Umudumuz o yönde. Zaten gerçek halka açıklık Patronun gizli ceplerini düştükten sonra % 10 un altındadır. Bizim gibi kemik yatırımcılardan da artık 4 haneden önce bir şey çıkmacağını anlamış olması gerekir tahtacının.
Bütün beklentili kağıtlar tavan giderken, borsa %2,5 yukardayken eksi basıyor. Birileri kıs kıs gülüyor kenardan kesin.
Yıl sonu değerlendirme raporu ile ilgili yorum yapabilecek varmı? Geçen sene arsanın M2 sini 5 bin civarı göstermişlerdi.acaba bu yıl kaç olabilir?
Okadar kansizlar yani.yaparlarmi yaparlar...
Gençler hazirmiyiz yolunu şaşıran kadro dışı kalan yoktur umarım.
Hazır hareketsiz dururken yazayım sonra spekülasyona kurban ediyorlar. [emoji16]
Havalarda indikatörlerde soğudu...
Vira bismillah
Bakalım bi takım kurabilecekmiyiz hazır dünya kupasıda finele yaklaşırken,
1.Gazmanbaba,
2.KARTL
Gazmanbaba hazir misiniz diye soruyorsa bir bildigi vardir, bugun hareket olur herhalde. Biz beklemedeyiz, mallarin yarisini binden, diger yarisini ikibinden satarim. Benden alan da kazanir. ytd.
Komşu tarlada demir filizleri yeşeriyor bizde ot bile yeşermiyor, sanırım toprağı farklı
Üç beş lotun bile peşindeler. Malınıza sahip çıkın..
Demir filizlerini yeşeriyoru mecazi anlamda söyledim, kastım ecilc ve eczyt hisselerindeki hareketliliği vurgulamaktı, inşallah gerçek manada da görürüz en kısa sürede...
Mezar yerlerine zam gelmiş İstanbul’da bizim tarlaya kaç mezar yapılır?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şurada ömrümüzü harcadık ya...arsasının taaaa k..
Bu kadar ******** bir patron görmedim hayatımda..............gerçekten
Nerde bu millet devre kesti
Maalesef belediye 18. Maddeye henüz başlanmamış. Encümenin bunun için talimat vermesi gerekiyor diyor şirketin yatırımcı ilişkileri kişisi. İyi haber, işlemler bilgisayar ortamında yapılıyormuş. Bi iyi haber daha, yılık değerleme için başvuru yapmışlar. Geçen seneye göre (tarla haliyle) bir artış mutlaka olacaktır. Ytd.
Ufak bir not Ateks arazi spekülasyonu alan kurum ykb turgg alisa gelen ykb başka sözüm yok hakim bey tesadüf birde piyasa değerinde aradaki fark bakın...
Belediyeyi arayan oldu mu 18.madde ile ilgili olarak, aradım, yaklaşık bi süre söylediler ama burada paylaşmayacağım daha önce imar sürecinde belediyeden aldığım bilgileri paylaşınca şüpheyle yaklaşanlar olduğu için, dileyen arasın cevap veriyorlar sağolsunlar, 10 yıldır bekleyenler için bir kış, birde bahar, sonrası YAZ :)
gazmanbaba, 2017'de ben de ateks almıştım 13-14₺'lerden, kağıt düştü 7'lere, uzun süre süründürdü dayanamadım sattım zararla, sonra nerelere gitti kağıt.. ateks'ten 3 sene sonra yine arsa hikayesi olan turgg düştü bahtıma, ama bu sefer şerbetliyim hikayenin sonunu bekleyeceğim..