Ben hak yemem,hakkimida yedirmem, akşam Cimer üzerinden de spk ya şikayet yazacağım.Cok kızdım ben yolunda bulunayimda hak elbette yolunu bulur.
İmara itiraz, askı süresi içerisindemi oluyor, yoksa askıdan indikten sonramı. Ayrıca imara kim itiraz etmiş internet ortamında görebileceğimiz bir ortam varmı teşekkürler
pazardaki limon satan çocuk, abi turgg de iş bitti dedi..
217.70 üzeri güzel
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Planlara itiraz 1 aylık aski sürecinde yapılıyor parsel sahibi kendi parseliyle alakalı itiraz edebiliyor.
Özetle itiraz süresi bitti şimdi eğer varsa yapılan itirazlar değerlendirilecek ve karara bağlanacak 15 gün yada 1 ay gibi idarenin zamanı var 15 gün içersinde yapılan itiraza cevap verilmemişse itiraz red edilmiş oluyor ama mahkeme yolu açık.
Turgg arazisine itiraz etmediği için bizim için bu konu kapandı.
1000 lik planlar kapsamında 18 uygulaması başlayacak ve sonunda elde edilen yeni parsel tapu kadastro md tescil edilip tapu kütüğüne işlenecek.
Bildiğim kadarıyla süreç bu sekil de devam edecek.
Dünkü takas nasıldı acaba yine yeniden bir hareket baslatacaklar gibi son bir saatte birileri tahtayı yukarı tasidi. Cuma Takas dökümü atan olursa çok makbule geçer. Y.T.D
Sayın gazmanbaba teşekkürler
Eczyt 77
Çeyrek 1689
THY 58
Konka 21
Lider 24
Turgg 222
7 Ağustos 2022
Bütün renkler kirleniyordu birinciliği beyaza Turgg a verdiler.
O beyaz kağıda kargacik burgacik yazılar yazacağına edebinle o kağıdı güzel resimlerle suslesenen....
Önce yeşil bir ağaç çiz.
Sonra ...
Yer İmleri