12 saniye falandı...
:drunk:
Printable View
cambaza bak
yankesicilik yöntemidir. eskiden her türlü şenlikte, kumpanyada falanda filanda cambazlar gösteri yaparmış. seyreden avanakların ceplerini boşaltmak için yankesicilerin doğal av ortamıymış buralar. hatta avanak gördükleri eğer gösteriyi seyretmiyorsa, yanlarında durup, "baba cambaza bak bee.. ulan nasıl yörüyo keraneci o ipte" diye gaz da veriyorlarmış..
bu yöntem, daha sonra siyaset diline, ardından da günlük dilimize deyim olarak girmiştir.
gündem saptırma, saptırılan gündem altında, çaktırmadan başka işler sokuşturma, gözden kaçırma yöntemlerine ilişkin kullanılır.
bizim forumdada tavan kaç hisse var baksana diye kullanılıyormus... :)
ereglideki dusus %5 i gecti ama neden devre kesmedi ?
Benim essek düşsede ondan alsam,arayiptq bulmadigi ortam,cumaya kesin verir ama
sonuçta illa düşen hisse artan hisse sayısı baz alınacaksa..
bence tümüne bakmak daha mantıklı. sonuçta endekse etkisi varmı var. ama tabi büyükler kadar değil.
bunlara takılmayın bence o kadar.
Dünkü hareket net onaymis. Hissede kalanlara ve alemin longorlerine sabırlar.
hahoo............
longlar geldi...
borsa reisin sözüne inanıyor ama dolares şimdilik inanmıyor gibim bence
İntem eczacibasi nin kagididir. Mutfak falan yapar. Büyük projeler bunlardan sorulur. Mrshl bildigin boya fabrikasi... Bunların mevzusu bölünme beklentisi.. çoğu tavan kağıt ta olan gibi.. bedelsiz çetesinin kağıtları haftalardır hareketli... Kağıtlara dandikmis gibi bakmayınız memleketin guzideleridir.
Ekiz ne yapar ben de bilmiyorum. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7950 yi gördü la.
Ekiz zeytin yağları.
https://ekizkimya.com/urunlerimiz
akçay short devam mı ?
o ne bicim satisti be. Butun stoplar patladi zannimca
7,970 tradelik longladım...
Noluyor cennete mi gidiyorum:halay:
https://i.hizliresim.com/mmed84f.JPG
Devamı.
YTD
73xx ne kadar da yakın görünüyor
bugun yetişirmeyi dener mi
8.010 gelmez diyordum... yarına kalır falan.
12 saniye sürdü gelmesi..
atom bombasından beter.. :he:
Türkiye, İsrail ile devam eden Akdeniz’de sondaj ve doğal gaz boru hattı ile ilgili çalışmaları askıya aldı.
İnteme değil artema o... gerçi oda eczacının. Tavandaki kağıtlarla endeks çok yorumlanmaz canım. Normal bandına girdi nihayetinde seçim öncesi testere piyasasına girildi diğer şeyler yan etkiler. Bunların mevzusu bölünme potansiyelleri. Bir tanesi de benim kagittir. Koca holdinglerle bu ziplamalari yakalayamazsiniz. X12 kağıtlar böyleleri den çıkar.. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi sapladı namussuz,dükkan erken kapanır, bi hafta açılmasın, olmamı:drunk:
ulan netanyu geliyom oglim...akıllı ol....
One minute tadında kült bir söylem bekliyoruz...