Sayfa 793/1012 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Viop LV

1. İntem eczacibasi nin kagididir. Mutfak falan yapar. Büyük projeler bunlardan sorulur. Mrshl bildigin boya fabrikasi... Bunların mevzusu bölünme beklentisi.. çoğu tavan kağıt ta olan gibi.. bedelsiz çetesinin kağıtları haftalardır hareketli... Kağıtlara dandikmis gibi bakmayınız memleketin guzideleridir.
    Ekiz ne yapar ben de bilmiyorum.
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    İntema, marsahal ,ekiz, valla ne iş yapar bilmediğim 18 hisse var. Hangi pazarda onu bile bilmiyorum. Nerden bulup cikartiyorsa gundi bu hisselerle endeksin dusmeyecegini düşünüyor.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7950 yi gördü la.

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    ben yazarken kesmis
    Namuzsuz kesmeden rahat etmez zaten..

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İntem eczacibasi nin kagididir. Mutfak falan yapar. Büyük projeler bunlardan sorulur. Mrshl bildigin boya fabrikasi... Bunların mevzusu bölünme beklentisi.. çoğu tavan kağıt ta olan gibi.. bedelsiz çetesinin kağıtları haftalardır hareketli... Kağıtlara dandikmis gibi bakmayınız memleketin guzideleridir.
    Ekiz ne yapar ben de bilmiyorum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ekiz zeytin yağları.

https://ekizkimya.com/urunlerimiz

akçay short devam mı ?

o ne bicim satisti be. Butun stoplar patladi zannimca

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    cambaza bak

yankesicilik yöntemidir. eskiden her türlü şenlikte, kumpanyada falanda filanda cambazlar gösteri yaparmış. seyreden avanakların ceplerini boşaltmak için yankesicilerin doğal av ortamıymış buralar. hatta avanak gördükleri eğer gösteriyi seyretmiyorsa, yanlarında durup, "baba cambaza bak bee.. ulan nasıl yörüyo keraneci o ipte" diye gaz da veriyorlarmış..

bu yöntem, daha sonra siyaset diline, ardından da günlük dilimize deyim olarak girmiştir.

gündem saptırma, saptırılan gündem altında, çaktırmadan başka işler sokuşturma, gözden kaçırma yöntemlerine ilişkin kullanılır.

bizim forumdada tavan kaç hisse var baksana diye kullanılıyormus...
    Burda kimi kandiracak abi. En iyimiz bile iblisin 2 tokadını yemeden masadan kalkmamistir. Herkes neyin ne olduğunu hesap ekstresine baktığında görüyordur. Tepede gelip burdakilerehisse pazarlayamaz. Geldiğinde shortu aç keyfine bak.

8. 7,970 tradelik longladım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 793/1012 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •