evet de ama o bildirimler bir cope degmez jmk!
Printable View
arkadaşlar, bu acc'ye neler oluyor? şimdi hani ufkunu genişletiyordun? hani aylık yıllık getirilere baz alıyordun demeyin. düşüncelerim aynı ama sadece bu gün değil, acc'nin normal performansına bakınca son 15 günü rezilliğin son perdesi denebilir. endeks iki buçuğa yakın artmış. bari yüzde yarım falan art. bu durum, süper ligi açık ara önde götüren bir takımın son 4 maçını kaybetmesine benziyor. şimdi böyle bir durumda -canım siz son aya bakmayın. bir yıllık performansa odaklanın denilir mi? tabi ki denilmez. bu acc'de ciddi bir sıkıntı var. fonun değerinin artması falan da desek aynı şeyleri tcd de yaşadı ve bu kadar dökülmedi. beni tersleyip tamamen duygusala bağlayarak fonu sattıran adını unuttuğum ama tadını asla unutmadığım o yöneticiyği bu gün arayıp kendisine şükranlarımı sunmayı çok isterdim ama maalesef arayamıyorum. şuna eminim, tamam bu fon iyidir ama izleyip normale döndüğünü görmeden, hatta emin olmadan bulaşmamak lazım gibi.
13 une kadar tcd zamani
Sonra hisse yogunlar denenebilir
HTT'den TUA'ya geçiş kararı için beni etkileyen kısa vadeli 2 unsur vardı üstadım. Birincisi Çin ile imzaların Aralık sonuna kalacağı söylentisi, diğeri ise ayın 13'ünde başlayacak olan Trump'ın azil soruşturması. Bu gelişmelere rağmen Ons altının 1.480 desteğine çekilmesini ayı tuzağı gibi yorumladım. Meğerse ayılar 1.460'ı hedeflemişler. Talimatı bir gün sonra vermiş olsam parayı vuracaktım. Yine vuracağım kuşkunuz olmasın. 1.550 üzeri ilk kapanışında hedefi 1.700 ler. Bu esnada Dolar & TL 5.80-5.90 civarı olsa minimum % 11-12 getiri demektir benim için.
Burada iki gun atip tutupta sonra kayiplara karisanlara kanmayin
Paraniza yazik...
Biz dun de buradaydik bugun de buradayiz...
Beni takip eden kisiler 3 aydir mk 100 uzeri getiri sagladilar...
Burada herkes benim kadar realist olamaz
KIM ELINDE NE VARSA ONU OVUYOR
Bakin burasi cokomelli...
Gecen sene dolardan cok kazandirdik
Umarim bu yil fon yili olur
10 yildir forumda olupta sacma sapan yazanlar var...kanmayin...syg
Borsa ortalama gidecek.tcd ye girilir
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.