Bunlar varolan mali verileri hocam, aslolan gelecek dönemlerde mali verilerin ne olacağını tahmin edebilmektir.
Printable View
Selam dostum emeklerine sağlık.
Teknik olarak iyi gördüklerim soda trend dibinde haftalık macdı orta vadeli giriş için uygun.
Tupras dipten döndü giriş için müsait.
cemts çok satış yemiş buralarda çanak yapmaya çalışıyor. soda ile tuprasa göre daha az ve yavaş alınabilir çünkü hemen kalkamaz gibi.
trkcm zaten efsane 1 haftaya kadar günlük macdı sıfır üzerinden keser diyorum yeni zirve yapar. agır hantal ama çok güçlü bir kağıt.
kartn günlük haftalık herşey sonda. patlamaya hazır bomba ama biraz keyfi muamele bir kağıt. ama burlardan alınır yatılır teknik olarak.
tkfen zirve aşımı yaptı daha devam eder. ama grafik nerde doyar kestirmek güç.
saholde yeni bir zirve yapabilir yada zirveyi aşabilir. ucuz bir kağıt.
Bunlar haricinde diğerleri teknikleri pek musait değil. mesela erbos net zirve dönüşü yaptı. düşüş sürebilir. boluc zirvede olabilir net bişey demek zor.
selec olabilir uzun vadeli trend devam ediyor.
benim en sıcak baktığım ilk 4 lü soda cemts tuprs kartn.
Tekrar teşekkürler. iyi çalışmalar, kolay gelsin.
Yalın hocam çalışmalarını beğenerek takip ediyorum hektasdan güzel ekmek yedim aklınıza fikrinize sağlık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2016daki kötü günleri geride bırakan BLCYT yi hatırlatmak isterim. Hem karlılığı düzeldi, hem de geliri bayağı yükseldi. Borçluluk oranı düşük, cari oranı yüksek. Fk 6; pd/dd 0,95.
2 ay öncesine göre %50 prim yaptı ama daha yükseliş yeni başladı bence.
2018 in favori hissesi olabilir gelecek bilançolarla...
Teknik olarak da BLCYT 2013 te gördüğü 3.1 zirvesinden sonra 0.90 a kadar düşmüş ve mayıs 2017 ye kadar yatay seyretmiş. Aylık grafikte çanak formasyonunu tamamlamış ve hatta kulpu da tamamlanmış görünüyor. Bu formasyona göre ilk hedef 2.6