Sayfa 157/193 İlkİlk ... 57107147155156157158159167 ... SonSon
Arama sonucu : 1538 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Orta Vadeli İnciler

1.  Alıntı Originally Posted by YALIN Yazıyı Oku
    Ah Yalin Hocam cigerini bilirim onun ,o kadar uckagitci bir patronu var ki .Kari da gizliyor tahminimce mali ucuza satiyor istiraklerine

2. yalin hocam pistona bulasali 2.5 sene oldu neredeyse bir zamanlar da sizin de cok begendiginiz forumlarda yazdiginiz bir kagitti .Acikcasi etkilenmedim degil gittim full mal pistona girdim .2 senedir butun uckagitcilklarini gordum ,nasil duzenbaz bir patronu oldugu ,sirket ici sirket mevzulari birbirlerine borc verme alma inat ettim satmadim .Siz ortak borc olayi zamani midemi bulandiriyor demistiniz ve uzaklasmistiniz kagittan ama israr ettim .Bu surecte gozdelerim hektas,aselsan ve kront gibi kagitlarin gozumun onunde ucmasini izledim durdum .Gecen ki yukseliste allhtan yuzde 70 kar ile elimdekilerin buyuk kismini cikardim .Su anda gelen bilanco da yine makyajli .1.300.000 MILYON piston satilmis 70 milyon satis cirosu var .50 tl ye mi satiyor bakkal hesabi yaparsak pistonun tanesini daha pim de var onu belese verdim hadi .

Gordugum kadariyla cark kurulmus , buyuk bir duzen var burada da kimse comak sokamiyor .Herkes halinden memnun .Federal mogul istirakleri ucuza mal aliyor , pistonun patronu da diger halka acik olmayan sirket sayesinde federal mogul markasini kullanarak ic piyasada yedek parcadan vuruyor parayi .Bu kagitta para kazanmak gercekten cok zor ,sabretmeyen soyle bi geleyim 2-3 ay takilayim diyen husrana ugrayabilir .

3.  Alıntı Originally Posted by TomBombadillo Yazıyı Oku
    Bir diğer konu da, şirketin tüm ürünlerini ana ortağa satışı..

Yani şunu bilmiyoruz; bu ürünler ana ortağa ederinde mi satılıyor yoksa ucuza mı..? Hiçbir fikrimiz yok..Cepten cebe durumu sanki..Ya da piyasa durumu böyle algılıyor..

Tabi ki ucuza peskes cekiliyor .Sirketin istiraklerine mali pahali satmasi beklenemez ,ucuza satacak ki ortakligin anlami olsun .

4.  Alıntı Originally Posted by YALIN Yazıyı Oku
    Twitter da deşifre ettiler zaten FMIZP hocam. Oldukça sığ bir tahta ve garip hareketleri var, o yüzden aman diyeyim
    Gercekten Yalin hocam hakli, bulasmayin bulastirmayin.

5. Sevgili dostum, piyasa seni duydu..Tebrikler..
    Yatırım kapsamında değerlendirelemez

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    yalin hocam pistona bulasali 2.5 sene oldu neredeyse bir zamanlar da sizin de cok begendiginiz forumlarda yazdiginiz bir kagitti .Acikcasi etkilenmedim degil gittim full mal pistona girdim .2 senedir butun uckagitcilklarini gordum ,nasil duzenbaz bir patronu oldugu ,sirket ici sirket mevzulari birbirlerine borc verme alma inat ettim satmadim .Siz ortak borc olayi zamani midemi bulandiriyor demistiniz ve uzaklasmistiniz kagittan ama israr ettim .Bu surecte gozdelerim hektas,aselsan ve kront gibi kagitlarin gozumun onunde ucmasini izledim durdum .Gecen ki yukseliste allhtan yuzde 70 kar ile elimdekilerin buyuk kismini cikardim .Su anda gelen bilanco da yine makyajli .1.300.000 MILYON piston satilmis 70 milyon satis cirosu var .50 tl ye mi satiyor bakkal hesabi yaparsak pistonun tanesini daha pim de var onu belese verdim hadi .

Gordugum kadariyla cark kurulmus , buyuk bir duzen var burada da kimse comak sokamiyor .Herkes halinden memnun .Federal mogul istirakleri ucuza mal aliyor , pistonun patronu da diger halka acik olmayan sirket sayesinde federal mogul markasini kullanarak ic piyasada yedek parcadan vuruyor parayi .Bu kagitta para kazanmak gercekten cok zor ,sabretmeyen soyle bi geleyim 2-3 ay takilayim diyen husrana ugrayabilir .
    Bu geniş sabrınız için kutlarım sizi, hele ki böyle ketum bir şirkette hiçte kolay değildir böyle sabırlı durabilmek.
    Borsa, korku değil eğlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
     Alıntı Originally Posted by TomBombadillo Yazıyı Oku
    Sevgili dostum, piyasa seni duydu..Tebrikler..
    Gideceği varmış dostum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
    27/02/2018 TARİHİNE DEK AÇIKLANAN BİLANÇOLARDAN FİLTRELENEN VE İLK 10'A GİREN ŞİRKETLER.

Sayfa 157/193 İlkİlk ... 57107147155156157158159167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •