içimden bir ses bugün tavana yapışır diyor ama sattım malesef para yok.:vk:
Printable View
içimden bir ses bugün tavana yapışır diyor ama sattım malesef para yok.:vk:
şuan 51.300 bakalım nasıl kapatacak
51.30 da 5 periyotta direnç https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b9ae53a682.jpg
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
51.65 speği çok akıllı:)
52.90 oldu
tatarramazan yüzünden sabah 45 den sattım şimdi 52.65 den kapattı.!
16.25 te ben de 46.28 den aldım
İyi akşamlar tüm dostlara ben tüm ıntema hisseleri mi Dün tavandan verdim burada bazı arkadaşlar pişman olacağımı yazmış yemin olsunki benden alan benden çok kazansın ben elimdeki hisseleri 4 ayda topladım 50 lot 100 lot şeklinde nasip bugüne imiş dün tavandan iyi alıcı gelince vermem gerektiğini düşündüm benim maliyetim 18.98 idi dünkü iş satışlarının hepsi benim satislarimdi elveda Intema.
Hayırlı olsun kar cebe yakışır herkesin bir hedefi var hedefine ulaşmışsınki vermişsin
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Lan dengesiz yap şu hareketini de satıp gidelim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İntem bu hafta 45-55 arasında dinlenecek gibi duruyor
herkese iyi aksamlar diliyorum arkadaslar. borsa işlerinde biraz yeniyim. intemden almis olduğum hisseleri cuma günü sattim fakat t2 bakiyesi olarak göremiyorum. suan satmama ragmen baska hisse alacak bakiyem de yok,portföy de yok. sebebi ne olabilir acaba
Hayret bugün toparlanmadı sert düşüşle kapandı
Burut takasta işlemler t+2 ye göre çalışır yarın takası hesabında görebilirsin aracı kurumdan direk işlem yapıyorsan ertesi gün işlem yapabilirsin banka üzerinden işlem yapıyorsan 2 gün sonrasını beklemen gerekir
çok teşekkür ederim cevabınız için. normalde aracı kurumda t2 olarak görülüyor haklısınız. fakat inteme ait satmis oldugum hisselerde görünmüyordu hesap hareketlerinde. (t2 takas bakiyesi 0 olarak yaziyordu) fakat saat 6 ya doğru bugün takas bakiyesine yansıdı. demek istedigim satmis oldugum hisselerin yerine hisse de alamiyordum. inteme has birşeymiş bu.ama tam sebebi ne anlayamadim. cunku diger hisselerde paranızı t2 usulüne göre almaniza karşın,anında başka hisse alma şansımız vardı. t2 sadece parayı nakit olarak çekebilmemiz için gerekli süre sanırım. intem de ise bu mümkün değildi
Sayın Gazmanbaba, INTEM piyasa değeri defter değerinin 200-250 katı gibi fiyatlarda,zararın da dibinin dibinde, gözaltı pazarında olsa şaşmayacağım bir şirket.Durum böyle olunca fiyatının böyle uçmasını anlamakta zorluk çekiyorum.Fiyatın bu seviyelerde olmasının sizce mantıklı sebepleri nelerdir? Cevaplarsanız sevinirim,cidden anlamak istediğimden soruyorum.
Brütten ne zaman cıkacak acaba arkadaşlar.
Yarın ne yönde seyreder? Son durum hakkında bir yorum ya da önerisi olan var mı? (Maliyetim 48.5). 48 üstü atma potansiyeli var mı, ilk fırsatta satmalı mıyım
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İntem bu
Bulaşmayan 1 bulaşan 1000 pişman
Intema da asla bu fiyattan satış düşünmem, her iniş benim için alış firsatidir...Benim icin degeri 500-600 tl. Civaridir, sabredenler gorecektir, istirak satisi yapip yuksek bedelsiz yapmasini bekliyorum, 5 mil. bile sermaye yok, mutlaka sermaye artirmalidir, 1 e 10 bekliyorum,tavsiyem değildir.
bı hisse de bir pislik var gibi hissediyorum.Herkes çakılmasını bekliyor ama salmıyor kendini.Çok sürpriz bir şekilde 2 3 gün tavan çekerse şaşırmam.Asla YTD
Son 10 günde 1 tavan görebildik. Hayaller 3😊
Her an tavanlar başlayabilir,diye tahmin ediyorum.
25 ocakta önce bir taban yapsın sonra bir ihtimal daha var
Her an tavanlara başlayabilir ,dikkatle izliyorum...ytd..
Düşmesinde tekk
48.620 gördü. Son durum hakkında fikirleriniz nedir, bugün tavan var mı sizce
Yine geri geldi
Beyazda nasıl bir senaryo olmuştu? Sabırla bekleyelim zafer bizim olacak mı dersinizz. Çok git gel yapıyor ve yatay ama aşağı yönlü her gün bi kayma söz konusu bu da endişeye sebep oluyorr bende
Maliyetlerinizi merak ediyorum 🙄 Cesaret iyi bişiy ama sakata gelmekde istemiyorum 😂 Hatta mümkünse kimse kaybetmesinn
Dün ve bugün için TAKAS paylaşabilecek arkadaş var mı?
Bakın olayı carpitmayalim, bakin arkadaşlar lux insaatlarda genelde intema markasi kullaniliyor, 5 mil.bile sermayesi olmayan bir sirket 1 milyar ciro yapiyor, yan7 sakir şakır mal satan bir firma , neden kar etmiyor, iste sorun ve oyun burda,,,,,
Intema nin sirtinda ecyap ve patron var, yillardir bu kadar mali satan bi siket zarar mi açıklar, karlar cesitli oyunlarla yatirimlara ve ecyap a aktarilarak intema 25 yildir zarara calisiyor gosrerilmistir, ama sirketin oz kaynaklari 400 mil. Civarina ulasmistir, simdi bakin1 mil. Ciro yapan bir sirket 150 mil, kar gostermeliydi,intema eski intema liktan cikiyor, patron hedefleri buyuk koymuş, ilk haber intema mutfak uretimine basladi, ikinci bomba da intema buyuk gida ve yapi marketleri zinciri icin dugmeye basti, bu iki baslangic, artik ecyapa bagimli kar aciklamaktan kurtuldugu gibi, mutfak imalati ve market zinciri kar patlamasi yaratacak , bu tabiki bugunden yarina hemen olmayacak ama hedef bu,,,,
Simdi intema gercek cirosunun karini aciklamis olsa idi ege endüstri, konya çim, kartonsanini 3 misli kar aciklar , bu kagitlarin ucunden de intema cok daha degerlidir,hesap boyle yapilir , bilmeyenler ogrensin,ilerleyen gunlerde intema uyanisinin nedenini herkes gorecek, birileri de yillardir oyun oynamanin , zarar gosterip yatirimciyi yok etmenin karsiligini insallah gorecek, temennim budur...yatirim icin tavsiye degildir...