Sayfa 80/312 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 633 - 640 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1.  Alıntı Originally Posted by Akrep76 Yazıyı Oku
    Aynen. Brüt takasdan çıktığında Beyazın yaptığı gibi sonuç bekliyorum.
    Beyazda nasıl bir senaryo olmuştu? Sabırla bekleyelim zafer bizim olacak mı dersinizz. Çok git gel yapıyor ve yatay ama aşağı yönlü her gün bi kayma söz konusu bu da endişeye sebep oluyorr bende

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Intema da asla bu fiyattan satış düşünmem, her iniş benim için alış firsatidir...Benim icin degeri 500-600 tl. Civaridir, sabredenler gorecektir, istirak satisi yapip yuksek bedelsiz yapmasini bekliyorum, 5 mil. bile sermaye yok, mutlaka sermaye artirmalidir, 1 e 10 bekliyorum,tavsiyem değildir.
    Evet sermaye 5 milyon 9 aylık zarar 10 milyon ,defter değeri 1 TL nin altında.Neye dayanarak 500-600 TL olacak merak ediyorum.İnşallah olur da mahcup olmazsın kimseye.

3.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Intema da asla bu fiyattan satış düşünmem, her iniş benim için alış firsatidir...Benim icin degeri 500-600 tl. Civaridir, sabredenler gorecektir, istirak satisi yapip yuksek bedelsiz yapmasini bekliyorum, 5 mil. bile sermaye yok, mutlaka sermaye artirmalidir, 1 e 10 bekliyorum,tavsiyem değildir.
    Mantıklı...
    Olmaz diyemez kimse.1 lerden 20 liraya merdiven dayayan Flap ı gördük hepimiz. Satmıyorum uleeen.
    Ben bu oyunu bozarım...

4.  Alıntı Originally Posted by Akrep76 Yazıyı Oku
    Mantıklı...
    Olmaz diyemez kimse.1 lerden 20 liraya merdiven dayayan Flap ı gördük hepimiz. Satmıyorum uleeen.
    Ben bu oyunu bozarım...
    Maliyetlerinizi merak ediyorum 🙄 Cesaret iyi bişiy ama sakata gelmekde istemiyorum 😂 Hatta mümkünse kimse kaybetmesinn

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by futurist Yazıyı Oku
    Evet sermaye 5 milyon 9 aylık zarar 10 milyon ,defter değeri 1 TL nin altında.Neye dayanarak 500-600 TL olacak merak ediyorum.İnşallah olur da mahcup olmazsın kimseye.
    guzel soru

6. Nasıl olacak???

A) tavan tavan giderek
    B) 3 gün tavan 1 gun taban 1 gun yatay
    C) birleşme vs olup serbest marjdan 1 günde
    D) 100 yıl sonra enflasyon netıcesınde

Bence B şıkkı

Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    guzel soru

7. Dün ve bugün için TAKAS paylaşabilecek arkadaş var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by futurist Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    guzel soru
    Bakın olayı carpitmayalim, bakin arkadaşlar lux insaatlarda genelde intema markasi kullaniliyor, 5 mil.bile sermayesi olmayan bir sirket 1 milyar ciro yapiyor, yan7 sakir şakır mal satan bir firma , neden kar etmiyor, iste sorun ve oyun burda,,,,,
    Intema nin sirtinda ecyap ve patron var, yillardir bu kadar mali satan bi siket zarar mi açıklar, karlar cesitli oyunlarla yatirimlara ve ecyap a aktarilarak intema 25 yildir zarara calisiyor gosrerilmistir, ama sirketin oz kaynaklari 400 mil. Civarina ulasmistir, simdi bakin1 mil. Ciro yapan bir sirket 150 mil, kar gostermeliydi,intema eski intema liktan cikiyor, patron hedefleri buyuk koymuş, ilk haber intema mutfak uretimine basladi, ikinci bomba da intema buyuk gida ve yapi marketleri zinciri icin dugmeye basti, bu iki baslangic, artik ecyapa bagimli kar aciklamaktan kurtuldugu gibi, mutfak imalati ve market zinciri kar patlamasi yaratacak , bu tabiki bugunden yarina hemen olmayacak ama hedef bu,,,,
    Simdi intema gercek cirosunun karini aciklamis olsa idi ege endüstri, konya çim, kartonsanini 3 misli kar aciklar , bu kagitlarin ucunden de intema cok daha degerlidir,hesap boyle yapilir , bilmeyenler ogrensin,ilerleyen gunlerde intema uyanisinin nedenini herkes gorecek, birileri de yillardir oyun oynamanin , zarar gosterip yatirimciyi yok etmenin karsiligini insallah gorecek, temennim budur...yatirim icin tavsiye degildir...

Sayfa 80/312 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •