https://www.facebook.com/dusunenanim...c_ref=NEWSFEED
hahahahah demokrasi savaşçılarının son cümlesine dikkat
Printable View
https://www.facebook.com/dusunenanim...c_ref=NEWSFEED
hahahahah demokrasi savaşçılarının son cümlesine dikkat
Hollanda daki olaylardan sonra evet oyu yüzde 70 i geçmiş :))
hayır oyu yüzde 22 kararsız yüzde 8
Az önce sizinkilerin internette orda burda paylaştığı şu sonuçtan mı bahsediyorsun.. ?? :kahkah: :kahkah:
http://i.hizliresim.com/W09m1m.png
Delikan yine seçim yine hüsran :))
Topiğiniz HAYIR'lı olsun
Tosuncuk ve Ekinomiye katkısı
Başbakan Yıldırım'ın oglu Erkan Yıldırım'ın Şirketlerinin Hollanda'da olduğu biliniyor...
Başbakan Yıldırım'ın oglu Erkan Yıldırım'ın Şirketlerinin merkezi Hollanda. Yıldırım ailesinin Allah nazarlardan saklasın 30 adet gemisinin oldugu biliniyor. İlk gemi 2003 yılında satın alınmıs...Ödedigi vergilerle Hollanda ekonomisine ciddi katkı saglıyor!..
Erkan Yıldırım'ın, Zealand Shipping Şirketine Kolin İnşaat ve Sefine Denizcilik üzerinden ortak ve ZEALAND SHIPPING B.V. şirketi Hollanda Almer'de faaliyet gosteriyor...
Erkan Yıldırım Zealand Shipping'in ortaklarından Derin Denizcilik adlı şirketede ortak ve Zealand Shipping adına kayıtlı 9 geminin sahiplerinden...
Yine Hollanda'da kurulu Q Shipping şirketine de yüzde elli ortak.. Q Shipping Şirketinin filosunda tam 21 adet gemi var! Ver Allahim ver... Gemilerin isimlerine dikkat ediniz. (mv zealand amsterdam, mv zealand beatrix, mv zealand rotterdam, my lady dee gibi..)
Cumhurbaşkani Erdogan 16 Nisandan sonra Hollanda' ya ambargo uygulayacagını acıkladı!
Milletce gururumuz incinde hemen ambargo uygulayınız efendim.
Beklemeksizin Petrol ofisi, Baymak, SHELL'in, PETROL OFİSİ'nin, ING BANK'ın, AEGON EMEKLİLİK'in, EUREKO SİGORTA'nın, RABOBANK'ın, CORENDON TURİZM'in, CORENDON HAVAYOLLARI'nın, PHILIPS'in satışını iptal ediniz...
Başbakan Yıldırım derin bir sessizlik icinde, gurbetciler ellerinde bayraklarla sokaklarda!..
Sayin Bahçeli'de Ülkücülere 'Hollanda'da Eylem Yapın' Talimatı verdi.
Dışişleri Bakanlığı Türkiye dışında bulunan Hollanda Büyükelçisi'nin "bir müddet daha Türkiye'ye gelmemesini" söyledi..
Ya Hollanda misilleme olarak Erkan Yıldırım' ın ' bir müddet daha Hollanda' ya gelmemesini' söylerse! Beyzademizin mazallah işleri aksar.
Neler oluyor beyler?
Sanki 18 adayı Hollanda işgal etti!...
Sanki havaalanlarına Barzaninin pacavrasını Hollanda astı..
O zamanlar neden sustunuz?
Dış politikayı iç politikaya meze yaparsanız bedelini yurtdışındaki Türklere ödetirler!.
Türkiye'ye donseler iş ve Suriyelilere verilen degeri dahi bulamayacaklar..Bakan hanım da ucuz sovla Bakan olmanin diyetini ödedi!
Gerginligin sebebi vatan degil sandık, gurbetci oyu...
Başbakan Yıldırım'ın oglu Erkan Yıldırım'ın Şirketlerinin Hollanda'da olduğu biliniyor...
Başbakan Yıldırım'ın oglu Erkan Yıldırım'ın Şirketlerinin merkezi Hollanda. Yıldırım ailesinin Allah nazarlardan saklasın 30 adet gemisinin oldugu biliniyor. İlk gemi 2003 yılında satın alınmıs... Ödedigi vergilerle Hollanda ekonomisine ciddi katkı saglıyor.
Erkan Yıldırım'ın, Zealand Shipping Şirketine Kolin İnşaat ve Sefine Denizcilik üzerinden ortak ve ZEALAND SHIPPING B.V. şirketi Hollanda Almer'de faaliyet gosteriyor...
Zealand Shipping'in ortaklarından Derin Denizcilik adlı şirketede ortak ve Zealand Shipping adına kayıtlı 9 geminin sahiplerinden...
Yine Hollanda'da kurulu Q Shipping şirketine de yüzde elli ortak..
Q Shipping Şirketinin filosunda tam 21 adet gemi var!
Ver Allahim ver...
Gemilerin isimlerine dikkat ediniz. (mv zealand amsterdam, mv zealand beatrix, mv zealand juliana, mv zealand rotterdam gibi..)
Cumhurbaşkani Erdogan 16 Nisandan sonra Hollanda' ya ambargo uygulayacagını acıkladı! Milletce gururumuz incinde hemen ambargo uygulayınız efendim. Petrol ofisi ile Baymak' in satışınıda iptal ediniz...
Başbakan Yıldırım ise derin bir sessizlik icinde. Gurbetciler ellerinde bayraklarla sokaklarda...
Neler oluyor beyler?
Sanki 18 adayı Hollanda işgal etti!...
Havaalanlarına Barzani' nin pacavrasını sanki Hollanda astı.. O vakitler neden sustunuz?
Dış politikayı iç politikaya meze yaparsanız bedelini yurtdışındaki Türklere ödetirler!.
Türkiye'ye donseler Suriyelilere verilen degeri dahi bulamayacaklar. Bakan hanım da ucuz sovla Bakan olmanin diyetini ödedi!
Gerginligin sebebi vatan degil sandık, gurbetci oyu...
Sevgi ve saygıyla
Sevginaz Hamevioğlu
alıntı
British Kardeşim sabah erkenden kalkmış, anlatıyor cüzdan-siyaset ilişkisini evetçiler daha uyuyor...Hayırcılar azimli, çoşkulu, heyecanlı, Evetçiler neyi savunacakki yatarlar öğlene kadar, ey fakir milletim evet diyinki 550 vekil az 50 tene daha ballı maaşlı, ballı emekliliği olan vekil ekleyelim demek kolay olmasa gerek...:hah:
"Hayır"cılar "Evet"cileri o kadar çok yeriyor ve aşağılayıcı tavır takınıyor ki bir çok "EVET" diyecek kişi diyaloğa girmemek için ben de "Hayır"cıyım diyor.Yani demem o ki çevrenizdeki "Hayır"cılara güvenip gaza gelmeyin,sandıktan %60 gibi "EVET" çıkacak.Yani susuyorsak cahilliğimizden değil nezaketimizdendir....
Diyelimki ben reis olayım...Cemal Reis Yakıştı beaa... Mahallemde fakirlere yardım eden ben, gençlere spor, burs veren ben, mahalleye saglık ocagı, okul, cami yaptıran ben, çocukları sünnet ettiren ben..çok iyi melek gibi adamım dimi...ve bir gün bu reis gitti mahalleden bir kadının namusunu kirletti, hala o reis iyimidir, omuzlarda taşınırmı bu vicdani bir soru cevabını herkes kendi içinde verecek..insanları bide böyle degerlendirin bakalım...Hatasız kul olmaz, suç işleme özgürlüğü vardırda diyebilirsiniz...
Hiç bir şey demeyerek de konu kapatılır...
Evet diyecekler, HAYIR diyeceğiz diyerek konu kapatıyorsa... İkiyüzlülük... Aldatmaca... Kandırmaca... vs.vs.vs. olur.
Bana göre; insan olmanın en birinci şartı da , "Ya göründüğün gibi olmak, ya da olduğun gibi görünmektir."
Saygılar..
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...latti-1730979/
Dün reis Kocaelinde ne demişti...İnsan sevdikleriyle beraberdir....Yüzlerce Türk askerini şehit eden, pkk nın babası, hamisi, yardım ve yatakçısı Barzanide evetçi olmuş.....Biz Diyarbakırda RTE-Barzani megri megri düetini unutmadık, gözlerimiz Barzaninin üstüne dökülen konfetileri temizleyen reiside, aralarındaki sevgi ve aşkıda çok net gördü...
http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...eneyi-1730527/
Okumak lazım...
Kandırılmamak için, oku...
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Bunları Biliyor muydunuz?
✓-MHP Kongresi için Türkiye’ye davet edilen Güney Azerbaycanlı Dr.Çehraganlıyı uçaktan indirtmeden geri gönderen,
✓-Rauf Denktaş’a "Burası Türkiye git Kıbrısta konuş" deyip izin vermeyen,Yıl 2004 Denktaşa ne anlatacaksan Kıbrısta anlat niçin Türkiyede miting yapıyorsun diyen
✓-Uygur Türkleri lideri Rabia Kadir'in katılacağı konferansı iptal edip Türkiyeye gelmesini engelleyen,
Dönemin Başbakanı, Günümüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dı..
Hey Gidi Günler Hey.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...48221b5338.jpg
Allah bizi cahillerden korusun.
Gülermisin, ağlarmısın...
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
forumdaki ilk cezamı aldığım için yazamıyordum :)
konu dağılmış
hollanda hayırcılara abdullatif şener vs izin verdi evetçilere vermedi tavrı kabak gibi ortaya çıktı
ama milletimizi tanımıyor bu hareketi en az %10 eveti artırdı
çünkü milletimiz bu tür saldırılarda tek yürek olmayı her zaman bildi
rumi itin g..tüne çomak sok ondan sonrada it beni ısırdı diye oy al...yahu oskara aday olur bu akpliler, iyi film çeviriyorlar..Yukarda british yazmış, bir tenede ben ekleyeyim Bulgaristandaki Parti başkanı Türk soydaşımızı seçim için Türkiyeye sokmadı senin akp..
'' Zaten koalisyonlar 15 yıldır yok, bu anayasa değişikliği de öyle koalisyonları bitirmek için gelen bir düzenleme değil. Dün Adana'da söyledim, lafla peynir gemisi yürümez. Bir şeyi yapacaksanız, oturup yapacaksınız. Rahmetli Ecevit, Kıbrıs'a çıkarken önceden açıkladı mı ben Kıbrıs'a çıkacağım diye? Hayır. Ne zaman açıkladı? Bizim askerler Kıbrıs'a ayak bastığı gün dedi ki; 'Biz Kıbrıs'tayız', bitti. Doğru mudur? Doğrudur. Şimdi bakanımız gidiyor Almanya'ya, bakanımız gidiyor Hollanda'ya, içeri almıyorlar, uçağı geri çeviriyorlar. Bu bizim onurumuza dokunuyor. Efendim en ağır şekilde bedelini ödeyecekler, nasıl ödeyecekler? Bekleyin, 16 Nisan'dan sonra. Niye 16 Nisan'dan sonra? İktidar tamam, muhalefet destek veriyor, sonuna kadar destekliyoruz. Niye o zaman gereğini yapmıyorsun? Hollanda ile ilişkilerin tamamını alın askıya. Almıyorlar. Niçin? Ben size bir örnek vereyim; İsrail bizim 9 vatandaşımızı açık denizde katletti mi? Katletti. Ezanı yasakladı mı? Yasakladı. Ne dediler? 'Gazze'de abluka kalkmazsa İsrail'le bir araya gelmeyeceğiz' dediler mi? Dediler, en yetkili ağızlar söyledi. Sonra ne oldu? Abluka kalktı mı? Kalkmadı. Türkiye'nin itibarı kaça satıldı? 20 milyon dolara, alın dediler 20 milyon doları sesinizi kesin. Bu benim ağırıma gidiyor" ifadelerini kullandı.
Abdüllatif Şener TC Devletini temsil etmiyor.
Bu farkı anlamanı beklemiyorum !
Dünyada 1.6 milyar Çinli var. Bunlar Türklerden korktukları için 8000 km Çin seddi yaptılar. Şimdi bu kadar çinli varken Türklerin sayısınında 1 milyar üstünde olması gerekmez mi? Nerede bu kayıp Türkler? Sen bu soruma bir cevab ver. Hollandanın suçuna sonra geçelim..
Cevabını ben yazayım...Kayıp Türkler İslam yolunda, Cihat için gittikleri Viyana kapılarında, Kafkaslarda, Hint Okyanusunda, Afrikada, Yemende, Allah u Ekber daglarında, Çanakkalede yatıyor...Demekki ne imiş Türkler Cihat yolunda hep kırılmış, şimdi de 1 milyon Suriyeli sapa saglam adam Türkiyede keyif sürerken, Sözüm ona cihat için şimdilik 70 den fazla Türk evladı Suriyede şehit düştü...Dünya 5 ten büyük diyenlerin 2 oğluda asker kaçagı onuda hatırlatalım..O kadın vekile gelme denmiş, tıpkı Mavi Marmara gemisini zorla İsraile gönderdiğiniz gibi onuda yem olarak öne attınız, sence suç Hollanda damı yoksa zorla gidendemi ..
Anlamanı beklemiyorum !!!!!
'' Alman üst mahkemesi: "Düşünce, ifade ve gösteri özgürlüğü, VATANDAŞLARI, DEVLETE karşı korumak için konmuştur.Bu haklar DEVLETLERE değil, VATANDAŞLARA verilmiştir..Bir başka DEVLET başkanının ziyareti ve temasları gösteri özgürlüğü kapsamında değerlendirilemez, tümüyle dış politikanın konusudur."
Fransa'nın avukatımısın ?
Türkiyede 2014 yılında içkiden 390 bin 121 kişi ölmüş.
Bu forumda hiç içkiye savaş açanı görmedim...
Bunlara niye üzülmüyorsunuz. Bunlar bu memleketin insanı değilmi?
Yani ölenlere üzülmüyorsunuz aslında değil mi itiraf edin...
Niye Türkiye Suriyede savaşıyormuş, niye suriyeliler Türkiyedeymiş.
Böyle yaparak Suriyede görev yapan askerlerimizin moralini bozarken bu operasyondan rahatsız olan Batınında ekmeğine yağ sürüyorsunuz.
Bilginize...
4. murat gibi onuda yasaklayın
sonra binin bir takaya birer ikişer duble atın
hem padişah olursunuz hem vezir