Sayfa 79/774 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    rumi itin g..tüne çomak sok ondan sonrada it beni ısırdı diye oy al...yahu oskara aday olur bu akpliler, iyi film çeviriyorlar..Yukarda british yazmış, bir tenede ben ekleyeyim Bulgaristandaki Parti başkanı Türk soydaşımızı seçim için Türkiyeye sokmadı senin akp..
    senin iş uzun daha seviyeli konuşmayı öğrenecen sonra siyaseti öğrenecen ooo çok çalışman lazım çok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    senin iş uzun daha seviyeli konuşmayı öğrenecen sonra siyaseti öğrenecen ooo çok çalışman lazım çok
    Halk dili bu...Ama lüks gökdelende oturuyor, çarşıya bazara çıkıp halkın içine katılmıyorsan anlamazsın bu dili tabii..

3. '' Zaten koalisyonlar 15 yıldır yok, bu anayasa değişikliği de öyle koalisyonları bitirmek için gelen bir düzenleme değil. Dün Adana'da söyledim, lafla peynir gemisi yürümez. Bir şeyi yapacaksanız, oturup yapacaksınız. Rahmetli Ecevit, Kıbrıs'a çıkarken önceden açıkladı mı ben Kıbrıs'a çıkacağım diye? Hayır. Ne zaman açıkladı? Bizim askerler Kıbrıs'a ayak bastığı gün dedi ki; 'Biz Kıbrıs'tayız', bitti. Doğru mudur? Doğrudur. Şimdi bakanımız gidiyor Almanya'ya, bakanımız gidiyor Hollanda'ya, içeri almıyorlar, uçağı geri çeviriyorlar. Bu bizim onurumuza dokunuyor. Efendim en ağır şekilde bedelini ödeyecekler, nasıl ödeyecekler? Bekleyin, 16 Nisan'dan sonra. Niye 16 Nisan'dan sonra? İktidar tamam, muhalefet destek veriyor, sonuna kadar destekliyoruz. Niye o zaman gereğini yapmıyorsun? Hollanda ile ilişkilerin tamamını alın askıya. Almıyorlar. Niçin? Ben size bir örnek vereyim; İsrail bizim 9 vatandaşımızı açık denizde katletti mi? Katletti. Ezanı yasakladı mı? Yasakladı. Ne dediler? 'Gazze'de abluka kalkmazsa İsrail'le bir araya gelmeyeceğiz' dediler mi? Dediler, en yetkili ağızlar söyledi. Sonra ne oldu? Abluka kalktı mı? Kalkmadı. Türkiye'nin itibarı kaça satıldı? 20 milyon dolara, alın dediler 20 milyon doları sesinizi kesin. Bu benim ağırıma gidiyor" ifadelerini kullandı.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

forumdaki ilk cezamı aldığım için yazamıyordum
    konu dağılmış
    hollanda hayırcılara abdullatif şener vs izin verdi evetçilere vermedi tavrı kabak gibi ortaya çıktı
    ama milletimizi tanımıyor bu hareketi en az %10 eveti artırdı
    çünkü milletimiz bu tür saldırılarda tek yürek olmayı her zaman bildi
    hollandanın hiç mi suçu yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    hollandanın hiç mi suçu yok
    Olmazmı...Yanlış adama çarptılar, şansları hiç yok gariblerimin...

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    '' Zaten koalisyonlar 15 yıldır yok, bu anayasa değişikliği de öyle koalisyonları bitirmek için gelen bir düzenleme değil. Dün Adana'da söyledim, lafla peynir gemisi yürümez. Bir şeyi yapacaksanız, oturup yapacaksınız. Rahmetli Ecevit, Kıbrıs'a çıkarken önceden açıkladı mı ben Kıbrıs'a çıkacağım diye? Hayır. Ne zaman açıkladı? Bizim askerler Kıbrıs'a ayak bastığı gün dedi ki; 'Biz Kıbrıs'tayız', bitti. Doğru mudur? Doğrudur. Şimdi bakanımız gidiyor Almanya'ya, bakanımız gidiyor Hollanda'ya, içeri almıyorlar, uçağı geri çeviriyorlar. Bu bizim onurumuza dokunuyor. Efendim en ağır şekilde bedelini ödeyecekler, nasıl ödeyecekler? Bekleyin, 16 Nisan'dan sonra. Niye 16 Nisan'dan sonra? İktidar tamam, muhalefet destek veriyor, sonuna kadar destekliyoruz. Niye o zaman gereğini yapmıyorsun? Hollanda ile ilişkilerin tamamını alın askıya. Almıyorlar. Niçin? Ben size bir örnek vereyim; İsrail bizim 9 vatandaşımızı açık denizde katletti mi? Katletti. Ezanı yasakladı mı? Yasakladı. Ne dediler? 'Gazze'de abluka kalkmazsa İsrail'le bir araya gelmeyeceğiz' dediler mi? Dediler, en yetkili ağızlar söyledi. Sonra ne oldu? Abluka kalktı mı? Kalkmadı. Türkiye'nin itibarı kaça satıldı? 20 milyon dolara, alın dediler 20 milyon doları sesinizi kesin. Bu benim ağırıma gidiyor" ifadelerini kullandı.
     Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Olmazmı...Yanlış adama çarptılar, şansları hiç yok gariblerimin...
    hollanda mı garip abullatif şenere vs hayırcılara zin verip ülkemizin bakanının istenmeyen adam ilan ediyor
    hollanda da suç yok öyle mi

7. Abdüllatif Şener TC Devletini temsil etmiyor.

Bu farkı anlamanı beklemiyorum !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Dünyada 1.6 milyar Çinli var. Bunlar Türklerden korktukları için 8000 km Çin seddi yaptılar. Şimdi bu kadar çinli varken Türklerin sayısınında 1 milyar üstünde olması gerekmez mi? Nerede bu kayıp Türkler? Sen bu soruma bir cevab ver. Hollandanın suçuna sonra geçelim..

Sayfa 79/774 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •