'' Zaten koalisyonlar 15 yýldýr yok, bu anayasa deðiþikliði de öyle koalisyonlarý bitirmek için gelen bir düzenleme deðil. Dün Adana'da söyledim, lafla peynir gemisi yürümez. Bir þeyi yapacaksanýz, oturup yapacaksýnýz. Rahmetli Ecevit, Kýbrýs'a çýkarken önceden açýkladý mý ben Kýbrýs'a çýkacaðým diye? Hayýr. Ne zaman açýkladý? Bizim askerler Kýbrýs'a ayak bastýðý gün dedi ki; 'Biz Kýbrýs'tayýz', bitti. Doðru mudur? Doðrudur. Þimdi bakanýmýz gidiyor Almanya'ya, bakanýmýz gidiyor Hollanda'ya, içeri almýyorlar, uçaðý geri çeviriyorlar. Bu bizim onurumuza dokunuyor. Efendim en aðýr þekilde bedelini ödeyecekler, nasýl ödeyecekler? Bekleyin, 16 Nisan'dan sonra. Niye 16 Nisan'dan sonra? Ýktidar tamam, muhalefet destek veriyor, sonuna kadar destekliyoruz. Niye o zaman gereðini yapmýyorsun? Hollanda ile iliþkilerin tamamýný alýn askýya. Almýyorlar. Niçin? Ben size bir örnek vereyim; Ýsrail bizim 9 vatandaþýmýzý açýk denizde katletti mi? Katletti. Ezaný yasakladý mý? Yasakladý. Ne dediler? 'Gazze'de abluka kalkmazsa Ýsrail'le bir araya gelmeyeceðiz' dediler mi? Dediler, en yetkili aðýzlar söyledi. Sonra ne oldu? Abluka kalktý mý? Kalkmadý. Türkiye'nin itibarý kaça satýldý? 20 milyon dolara, alýn dediler 20 milyon dolarý sesinizi kesin. Bu benim aðýrýma gidiyor" ifadelerini kullandý.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri