Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Evlisin.
Çocuklarýn var.
1,404 lira maaþ alýp 700 lira kira ödüyorsun.
Dünya senin neyini kýskansýn.?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Erdoðan atv canlý yayýnda diyor ki cumhurbaþkaný daha kolay yargýlanabilecek . Öyle mi? Siyasi parti genel baþkaný olacak cumhurbaþkaný o vekilleri listeye koyup seçilmesini saðlayacak. Onlar mý cumhurbaþkanýný yargýya taþýyacak? Hadi seçimi kaybetti cumhurbaþkaný ve muhalefet mecliste çoðunluk oldu ve cumhurbaþkanýný yargýya yolladý. E o yargýyý da Cumhurbaþkaný atayacak. Cumhurbaþkaný tarafýndan atanmýþ yargý mensubu mu cumhurbaþkanýna ceza verecek?!
#Hayýr diyoruz
A Haber dinliyorum gözlerim kapalý,yine masal anlatýyor bir ampul kafalý
Millete diyorlar ki hadi sandýk sen seç,
Bu sandýk sýrat gibi yiyorsa evet de geç,
Pencereden bakýyorum memleket Suriye,
A Haber dinliyorum sanýrsýn burasý NORVEÇ![]()
Bir AK GENÇ'in günlüðü...
Merhaba sevgili günlük...
Bu gün yine her zamanki gibi öðlene doðru yataktan kalktým çok iþimiz var ... Ýl baþkanlýðýmýz bir istihbarat almýþ bir Hollandalý gazetecinin yerini tespit etmiþler,gidecez yýkacaz gavur tohumunu....
Evden çýktým evvela rutin iþlerimi hallettim döviz bürosuna uðradým biraz dolar bozdurup büyük oyunu bozdum önce,bozdurduðum dolarlar ile aldýðým TL yi verip bizim bakkaldan 2,5 lt coca cola denen izrail malýný yola döktüm...Oradan manava uðradým 1 kg Portakal alýp bursa malý pýçaðým ile alayýný önce delik deþik edip sonra günahtýr nimettir dedim kýyamadým sýktým içtim...Buna benzer bir kaç kýnama ve protesto eylemini bireysel gerçekleþtirdikten sonra il baþkanlýðýmýza vardým bir de ne göreyim bizim gençlerde bi hareketlilik...Hollandalý gazetecinin yerini bulmuþlar...Hemen toparlanýp gittik baktýk fotoðraf motoðraf çekme ayaðýna acanlýk yapýyor buna bi daldýk gebertecez Allah için cihad için Reis için...Neyse polisimiz geldi elimizden aldý...Meðersem Norveçliymiþ,olsun o da gavur tohumu...Yarýn görüþürüz günlük...
Yer Ýmleri