derinlik gören alternatif yol bulan varmı acaba.
Printable View
derinlik gören alternatif yol bulan varmı acaba.
eveet malesef 8 bariyerinin altında kapandı satıçılar yarında saldıracaz diyorlar bu günkü muharebiyi aldılar 8,30 buraya çekmekle önümüzde ki maçlara bakıcaz artık
798 kapatmayı nasıl becerdiler anlamadım.
Arkadaslar alan satanları görebilir miyiz?
İnşallah amca bekliyoz ziyanda çok ayazda bıraktı bu sipekbizi iyi olur belki umut memedin ekma yi memet yi misali
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herşeye rağmen bu günkü hareketler gelecek için olumluydu en azında düşük hacimli sümsük günlerden kurtulduk hareket olan yerde bereket olur
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıcılar
Yatırım Finans :264,242
Ak Yatırım :120,033
YapıKredi yatırım :85,997
Satıcılar
Deniz yatırım :259,132
Marbaş :124,742
Finans Yatırm :69,519
bugünün özeti bu arkadaşlar
Borsa derinligin bir alternatifi var mi?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AFYON günlük takas
http://imageturko.com/?di=S893
teşekkürler berkimcans
Bir sürü yeni arkadaş gelmiş inşallah ayagınız uğurlu gelir bizim ayagımız pek uğurlu gelmedide hep birlikte uçarız inşallah
Günaydın.BUgünümüzün dünden iyi olmasını diliyorum.Önce sağlık tabii.Hoşçakalın.
olumlu haber gelmesi lazım hareketin devamı için.Ben bugün yarın bir haber düşer diye düşünüyorum ,daha doğrusu düşünmek istiyorum.
Haber gelirse geldiğimiz yere doneriz.şimdiye kadar hep öyle oldu.bu kagit gidecekse hiçbirimiz tahmin edemeyeceği bir zaman gider.sanırım beklemekten başka yapılacak bir şey yok.ytd
Dün deli gibi alıp satanlar ne oldu acaba.
Bugün güçlü bir duruş sergilemiyor yön arayışı içinde yolunu kaybetmiş dana gibi dolanıp duruyor...
Spekoş bir yerlerden emri almış bugün hisseyi daha sıkı tutuyor emri veren saboşlar mı?
Har ri ka sın... tesekkürler afyon
günaydın millet gene alışıldık hareket ler çekmeye başlamış bizimki derbeder eti bizi
O hisse ederine gelecek ulennn spekoş kanal istanbul detayları açıklanacak
kendi gurubunda taş ve topraga dayalı sınayı endeksi listesinde en sağlam hikayesi masalı beklentisi olan bir hisse ki ne oluyor neden bunu böyle ayaza çekip bizi amgorya mahkum etiler anlamaya çalışıyorum bizim bu gurbun tahtasında birçok hisse hareketlendi tavanlara yaklaştı biz zararlarda ziyanlarda 3 ireri 4 geri
denizliiiii afyon seninn tttttaaaa
Bu kağıdı kim baskiliyor ise tüm musibetler başlarına gelsin
Dün yeni atlayanları çok pis avladı maliyete gelsede versek diye söylenmeler başlar bu kağıdı alırken 1000 kere düşünmeli artık geri gelmelerine şaşırmıyorum spekoş aynı spekoş...
Bu hissede farklı bişey var.ne oluyor bilmem.****ler karılarına bile içerden bahsetmiyor.ne çeviriyorsunuz laaaaan.yok mu bi yetkili tanıdığı olan vekil tanıdığı olan,bi dalavere dönüyor üstüne gitsinler.
deniz cm agırlık ortalaması 10 yukarda tavana koşuyor bu hisse dünya alım olsa tınmıyor bu fiyat ayarının bşında olan zevat bize zulüm yapıyor bizi uyuz etmek için guruptaki bütün kagıtları u çurup bize piskoloşik işkence yapıyorlar olan bu malesef
Bu kağıdın sahiplerini de, speğini de Allaha havale ediyorum tez zamanda inşallah....
İyi akşamlar.Yorumların nerdeyse tamamı rezil kağıda ve rezil mirasyedi speklerine hakaret dolu. bende 2 yıldır küfretmekten yoruldum inanın..Ama o kadar alışmışımki KAZIK YEMEYE olan bitene hiç şaşmıyorum.Bu defaki çıkışın tavanıda 8.30 olmasın derken endişemi hissettirmiştim.Fol yok yumurta yok çıkışa zaten bir anlam verememişdim.Tekraren söylüyorum rezil kağıdın rezil şirketi ile ilgili olumlu bir haber KAP'a düşmedikçe yine 7.50'leri gösterir allahın belaları.Hoşçakalın.
Ama hakediyorlar sabancıların midesi okadar genişki hissede neler oluyor yatırımcılar neden isyan ediyor neden küfür ediyorlar dönüp bakmıyorlar işleri güçleri paraları cukka etmek yatırımcının sırtından geçinmek 100 sabancıya karşı 1 tane koç yeter koçlara milli gözüyle bakmayanlar görsünler milli sabancıları milletin cebindeki paraya göz dikmişler dün niye yükseldin bugün niye düştün dimi patron spek ilişkisi nerelerde kurgulanıp yaşanıyorsa hareketleri hisseye yansıtıyorlar daha söyleyecek çok şey varda herkes hakkını helal etsin...
Ayrıca şu saatten sonra al sat tehlikeli olabilir... turbolar tam kıvamında... aman dikkat
hayırlı kazançlar arkadaşlar, moralleri bozmayın bence dün twtrda bi yorumca paylaşım yapmış, taş toprak endeksinde artık hareketin çok yakın oldğunu paylaşdı, afyonu istedikleri kadar baskılasalarda, aslan yada göltaş hareketlendiği an koparız, bizim + beklentimiz nedir bi akşam kapda görebileceğimiz arsa satış haberi,,,ytd
Günaydın.İyi şeyler dileyelim iyi olsun dostlar.
Seans açılışında yine bildiğimiz numaralar.Bir iki kademe dahi olsa yukardan k.y.cı kazıklama hesaplarında lanet olası spek.
Çok güzel hareketler bunlar hadi bakalım hayırlısı inşallah
Allah sahibine ve speğine bu afyonun kaymağını yedirmesin inşallah, bu kadar da zincirlenmez ki bir kağıt....
2 gün önceki hareket neydi sonra neden değişti hareket afyon speğini alt edecek babayiğit nerde gelsin artık
Endeks yine uzaya gitmeye başlıyor afyon ise hareket tık yok spekoş ve saboşlar size artık ne denirki herşeyi yuttunuz...
Spekoşşş namissiz bir çok hisse uçuyor prim yapıyor sen daha neyi bekliyin şrfz...