Bu kağıdı kim baskiliyor ise tüm musibetler başlarına gelsin
Bu kağıdı kim baskiliyor ise tüm musibetler başlarına gelsin
Dün yeni atlayanları çok pis avladı maliyete gelsede versek diye söylenmeler başlar bu kağıdı alırken 1000 kere düşünmeli artık geri gelmelerine şaşırmıyorum spekoş aynı spekoş...
Bu hissede farklı bişey var.ne oluyor bilmem.****ler karılarına bile içerden bahsetmiyor.ne çeviriyorsunuz laaaaan.yok mu bi yetkili tanıdığı olan vekil tanıdığı olan,bi dalavere dönüyor üstüne gitsinler.
deniz cm agırlık ortalaması 10 yukarda tavana koşuyor bu hisse dünya alım olsa tınmıyor bu fiyat ayarının bşında olan zevat bize zulüm yapıyor bizi uyuz etmek için guruptaki bütün kagıtları u çurup bize piskoloşik işkence yapıyorlar olan bu malesef
Bu kağıdın sahiplerini de, speğini de Allaha havale ediyorum tez zamanda inşallah....
İyi akşamlar.Yorumların nerdeyse tamamı rezil kağıda ve rezil mirasyedi speklerine hakaret dolu. bende 2 yıldır küfretmekten yoruldum inanın..Ama o kadar alışmışımki KAZIK YEMEYE olan bitene hiç şaşmıyorum.Bu defaki çıkışın tavanıda 8.30 olmasın derken endişemi hissettirmiştim.Fol yok yumurta yok çıkışa zaten bir anlam verememişdim.Tekraren söylüyorum rezil kağıdın rezil şirketi ile ilgili olumlu bir haber KAP'a düşmedikçe yine 7.50'leri gösterir allahın belaları.Hoşçakalın.
Ama hakediyorlar sabancıların midesi okadar genişki hissede neler oluyor yatırımcılar neden isyan ediyor neden küfür ediyorlar dönüp bakmıyorlar işleri güçleri paraları cukka etmek yatırımcının sırtından geçinmek 100 sabancıya karşı 1 tane koç yeter koçlara milli gözüyle bakmayanlar görsünler milli sabancıları milletin cebindeki paraya göz dikmişler dün niye yükseldin bugün niye düştün dimi patron spek ilişkisi nerelerde kurgulanıp yaşanıyorsa hareketleri hisseye yansıtıyorlar daha söyleyecek çok şey varda herkes hakkını helal etsin...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
Yer İmleri