Bu kaðýdý kim baskiliyor ise tüm musibetler baþlarýna gelsin
Bu kaðýdý kim baskiliyor ise tüm musibetler baþlarýna gelsin
Dün yeni atlayanlarý çok pis avladý maliyete gelsede versek diye söylenmeler baþlar bu kaðýdý alýrken 1000 kere düþünmeli artýk geri gelmelerine þaþýrmýyorum spekoþ ayný spekoþ...
Bu hissede farklý biþey var.ne oluyor bilmem.****ler karýlarýna bile içerden bahsetmiyor.ne çeviriyorsunuz laaaaan.yok mu bi yetkili tanýdýðý olan vekil tanýdýðý olan,bi dalavere dönüyor üstüne gitsinler.
deniz cm agýrlýk ortalamasý 10 yukarda tavana koþuyor bu hisse dünya alým olsa týnmýyor bu fiyat ayarýnýn bþýnda olan zevat bize zulüm yapýyor bizi uyuz etmek için guruptaki bütün kagýtlarý u çurup bize piskoloþik iþkence yapýyorlar olan bu malesef
Bu kaðýdýn sahiplerini de, speðini de Allaha havale ediyorum tez zamanda inþallah....
Ýyi akþamlar.Yorumlarýn nerdeyse tamamý rezil kaðýda ve rezil mirasyedi speklerine hakaret dolu. bende 2 yýldýr küfretmekten yoruldum inanýn..Ama o kadar alýþmýþýmki KAZIK YEMEYE olan bitene hiç þaþmýyorum.Bu defaki çýkýþýn tavanýda 8.30 olmasýn derken endiþemi hissettirmiþtim.Fol yok yumurta yok çýkýþa zaten bir anlam verememiþdim.Tekraren söylüyorum rezil kaðýdýn rezil þirketi ile ilgili olumlu bir haber KAP'a düþmedikçe yine 7.50'leri gösterir allahýn belalarý.Hoþçakalýn.
Ama hakediyorlar sabancýlarýn midesi okadar geniþki hissede neler oluyor yatýrýmcýlar neden isyan ediyor neden küfür ediyorlar dönüp bakmýyorlar iþleri güçleri paralarý cukka etmek yatýrýmcýnýn sýrtýndan geçinmek 100 sabancýya karþý 1 tane koç yeter koçlara milli gözüyle bakmayanlar görsünler milli sabancýlarý milletin cebindeki paraya göz dikmiþler dün niye yükseldin bugün niye düþtün dimi patron spek iliþkisi nerelerde kurgulanýp yaþanýyorsa hareketleri hisseye yansýtýyorlar daha söyleyecek çok þey varda herkes hakkýný helal etsin...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Yer Ýmleri