kent 2010 da 400 lira olmuş nasıl olduda bu kadar yükselmişti bu hisse?
Printable View
kent 2010 da 400 lira olmuş nasıl olduda bu kadar yükselmişti bu hisse?
zarar açıkladığı için olabilir. 2010 yılı 6 aylık bilançosu 24.755 bin T.L. zarar açıklamış.belki bu zararı içeriden bazıları haber akıp kağıdı yukarıya çektikten sonra millete arz ettikten sonra o kişileri böylelikle hisseyle akraba yapmış olabilirler.2009 yılı 6 aylık bilançosu kar açıklamış.bu yıl bence farklı olacak.çünkü hasılatları 2010 yılının 2 katı olmuş(179 milyon/360 milyon).velhasıl bu kağıtla ilgili küçük yatırımcı olarak gereğinden fazlasını biliyoruz.bu bilgilere her an için ulaşabiliriz.her şey nasip....
ben geçenlerde yazmıştım tekrar yazıyorum: bu hafta bize kurbanlık paramızı vermenizi bekliyoruz.......y.t.d.
docktor4462 sağolun
kent şuan 4,5 milyar tl piyasa değeri var.pahalı değil mi?bu hissenin çok çok düşük kısmı halka arz.sığ olduğu için spek indirip kaldırıyordur.bu yıl bitene kadar yükseltirler mi bu hisseyi arkadaşlar.bilanço iyi diye bir hareket olur mu ki
Kent gida mondelez sirketinin bir parcasi olup kraft kenti aldiktan sonra 2016 yili basindan itubaren koklu revizyonlara gitti.ihsan karagoz gibi bir mudurumuz var....sirketi nerelere goturecek vasifta bir kisidir.hayirlisi diyelim......mondelezin cirosunu ogrenirseniz eger sirketin pahali olmadigini goruruz zaten.haberlerde sirket cirosu yaziyor........y.t.d.
internette mondelezin cirosu yazarsanız:2013 yılına ait cironun 35.3 milyar dollar olduğu çıkıyor.yani yaklaık 125milyar T.L.
kent gıda böyle bir şirketin iştiraki ve çatısında barınmaktadır. y.t.d.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...908#post822908
hisse yarışmasına katılmanızı tavsiye ederim arkadaşlar ,bağımlılık yapıyor...
yarışma kurallarına uygun hisse tahminlerinizi alalım.
halk yatırım işin içine etti.... y.t.d.
Ne kadar ugrasirsa ugrassinlar bu hisse cikacak
Borsada boyle kar yapipda hala prim yapmayan kac hisse kaldi degerine gelecek elbet biraz daha sabir diye dusunuyorum ytd.
sayın cerrahım bu olaya bir el atın,ben pratisyenim.siz en azından uzmansınız y.t.d.
Hastamiz basarili bir ameliyat gecirmistir guclu bir bunyesi var en erken bir zamanda ayaga kalkacak beklemekten baska bir caremiz kalmamistir sayin docktor4462 :-)
170 ustunde tutunup kapanis yapmasi hisseyi guzellestirir bir aydir iki kez aksiyon yapmis ama spek hacimsiz asagi salmis bu hafta en azindan 170+kapanis gelecek vaad edebilir. Fakat 170 alti surekli problem her an her sey olabilir. Ytd.
TURKCELL T40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacimsiz bir aşağı geliş daha bakalım ne olacak
konsolide bilanço gelecek mi? y.t.d.
Son tarih bilanco icin 21.08.2017 degilmiydi? Zaten bilanco geldi diye biliyorum.
TURKCELL T40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nefesimizi tuttuk bekliyoruz, hadi spek affettir kendini.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Bu hisseden spek çok güçlü, yeni alacaklar dikkatli olsunlar.
İki senedir bende var, endeks 60 binde iken bu fiyatların uzerindeydi ve bilançolarda zarar yazıyordu. Tüm gelismelere rağmen kağıt yürümüyor, o kadar yani. Dikkatli olunmalı, kendi çalıp oynuyor şu an.
Şirket yönetimi bence çok iyi, işi çozduler bundan sonrası da gelecektir.
Benim al-satla işim olmaz , yatırım yapıyorum diyenler için uygun olduğunu düşünüyorum.
Vermesi gereken tepkiyi verseydi bendeki cüzi lotu alabilirdi ancak bu saatten sonra hedeflerim çok yükseldi. Artık gün içi izlemiyorum.
Herkese selamlar. ..
Alçalan trendin sonlarına geliyoruz. Çanak hedefi olan 200 TL yi eylül ayında kapatacağını düşünüyorum. Çanağını tamamlamayan nadir hisselerden birisi.
Kar geldi diye grafiği bozmak zorunda değil. İşlemeye devam ediyor
Buralar toplama yeri olabilir.
Kesinlikle YTD.
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tür sığ hisselerde teknik çalışmak doğru sonuçlar vermeyebilir sn bozo56.
158e 500 lot satış yazdı biri ve parça parça alınıyor
İnsanlar bu seviyeden vazgeçerse speğin işine gelir
156.5 da 500 lot daha var satışta
Buyrun cenaze namazına
Merhumu iyi bilmiyorum
Hakkımıda helal etmiyorum :)
Allah belalarını kendilerine ve çocuklarına verir inşaallah ... y.t.d.
Kademe atarmisınız
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareket yapabilir
Hergun hareket yapiyor,yatirimcisina hareket cekiyor habire serre..........zler. Y.t.d.
Hocam kademe varmi sizde
Alan satanlara kardes siteden bakiyorum.kademeleri ise isyerindeki bilgisyrdn izliyorum. Yardimci olamadim kusuruma bakmayin.selametle kalin. Y.t.d.
Tamam ok
Yalnız bi sorum olacak genel kurul toplantısı nezamana kentin biliyor musun
Aracı kurum dağılımını atabilecek var mı acaba?
155.6 da 1000lot satış emri ile başladık güne. Bu oldu mu şimdi
1000 lot satışı sildiler 10 lot alış geldi aynı kademeye. Enteresan malımı alırlar mı zannetti acaba
2 ihtimal var: 1 ) bu satıcı maldan çıkmak isteyip yazdı ama acemi olması nedeniyle hissenin gitmemesinden dolayı duygularına kapılıp yazmış.fakat kendisi yazınca diğer küçük yatırımcılar da telaşlanıp hisseyi aşağıya vereceklerinden dolayı satışı yazdığı rakamdan gerçekleşmeyeceği için satış emrini geri silmiştir.ziraart yatırımdan yazıldı.bakalım gün içinde ziraart yatırım ne yapacak...
2) bu yatırımcının eli güçlü olup aynı zamanda bu ve benzersitelerdeki yorumları da yer yer okuyor ve dünkü hareketlenmeyle ilgili yazıları okuduktan sonra 2000 li yılların şarkısı olan'''''ben sizin babanızım/ben ne dersem o olur''''''' mesajını vermek istemiş olb......
y.t.d.
Dediğiniz gibi olabilir ziraat baktım 1346 lot son bir senede alışı var. Bu rakamlardan hala karlı ve aşağı kadar verebilir ama temennimiz vermemesi 😀
150 ye kadar verecek..mecbur..ytd..
halka yatırımda bir yatırımcı bu p tesi günü 1500 lot satış yapıp hissenin p tesi günkü hareketini berbat etti.dolayısıyla ziraattaki 1000 lotun çok bir ehemmiyeti yok bence.yatırım fınasmanın 4 hafta önceki hareketinde 1 günde hissenin borsadaki payının % 15 ini alıp bir gün sonra hisseyi ...... etmesi misali.. bu hissedepara konuşur,bilgi ya da teknik bence konuşmaz.....y.t.d.