Sayfa 80/650 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 633 - 640 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. Yalnız bi sorum olacak genel kurul toplantısı nezamana kentin biliyor musun

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Aracı kurum dağılımını atabilecek var mı acaba?

3. 155.6 da 1000lot satış emri ile başladık güne. Bu oldu mu şimdi

4. 1000 lot satışı sildiler 10 lot alış geldi aynı kademeye. Enteresan malımı alırlar mı zannetti acaba

5.  Alıntı Originally Posted by Bumin Yazıyı Oku
    155.6 da 1000lot satış emri ile başladık güne. Bu oldu mu şimdi
    2 ihtimal var: 1 ) bu satıcı maldan çıkmak isteyip yazdı ama acemi olması nedeniyle hissenin gitmemesinden dolayı duygularına kapılıp yazmış.fakat kendisi yazınca diğer küçük yatırımcılar da telaşlanıp hisseyi aşağıya vereceklerinden dolayı satışı yazdığı rakamdan gerçekleşmeyeceği için satış emrini geri silmiştir.ziraart yatırımdan yazıldı.bakalım gün içinde ziraart yatırım ne yapacak...

2) bu yatırımcının eli güçlü olup aynı zamanda bu ve benzersitelerdeki yorumları da yer yer okuyor ve dünkü hareketlenmeyle ilgili yazıları okuduktan sonra 2000 li yılların şarkısı olan'''''ben sizin babanızım/ben ne dersem o olur''''''' mesajını vermek istemiş olb......

y.t.d.

6. Dediğiniz gibi olabilir ziraat baktım 1346 lot son bir senede alışı var. Bu rakamlardan hala karlı ve aşağı kadar verebilir ama temennimiz vermemesi 😀

7. 150 ye kadar verecek..mecbur..ytd..

8.  Alıntı Originally Posted by Bumin Yazıyı Oku
    Dediğiniz gibi olabilir ziraat baktım 1346 lot son bir senede alışı var. Bu rakamlardan hala karlı ve aşağı kadar verebilir ama temennimiz vermemesi ��
    halka yatırımda bir yatırımcı bu p tesi günü 1500 lot satış yapıp hissenin p tesi günkü hareketini berbat etti.dolayısıyla ziraattaki 1000 lotun çok bir ehemmiyeti yok bence.yatırım fınasmanın 4 hafta önceki hareketinde 1 günde hissenin borsadaki payının % 15 ini alıp bir gün sonra hisseyi ...... etmesi misali.. bu hissedepara konuşur,bilgi ya da teknik bence konuşmaz.....y.t.d.

Sayfa 80/650 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •