Haftaya çarşamba 21 son
Printable View
hele bi izahname gelsin..
inşallah güzel yatırımlar olur içinde...
YTD
Hala bir bildirim göndermedi ya yarın son gün galiba sanırım benim ilk hedefim 1.1 dolara yarın itibari ile ulaşmış olacak ikinci hedefim 1.5 dolar ve 1.7 dolar arasında dinlenip daha sonra onu katlanmasıdır tabi bu beni bağlar benim kendi düşüncemdır daha önce çizimi atmıştım buraya ne olur bilemem tabii ki piyasa karar verir ve gelecek olan izah name hedefimle ilgili ipuçları verecek
hayırlı olsun spk ya başvurmuş
İZAHNAME GELDİ
bedelliden gelecek 224 milyonun
1) 55 milyonu ile banka borçları kapatılacak; (OLUMLU: zarar sebep olan faiz gideri yok olacak)
2) Ticari borçlara 25 milyon ödenecek (OLUMLU: daha uygun mal tedariki yapacağından maliyetleri düşecek)
3) İşletme sermayesi içim 40 milyon (OLUMLU: üretim artıyor, üretim kapasitesi 2 katına kadar çıkabilir)
4) Yatırım: 90 milyon (OLUMLU: en büyük gider kalemlerinden biri kiralar.. özellikle fabrika ana üretim binasını almayı düşünüyorlar, duran varlık yatırımı)
5) İş Geliştirme 14 milyon (iş, organizasyon geliştirmesi yapılacak)
ana hatları itibariyle güzel..
YTD
Sayın ata değerli bilgiler için size teşekkür ederim...
Yarın sabah eksi açıp öğlen ve akşam kapanışta toparlanmasıni umut ediyorum. Herkse bol kazançlar dilerim
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha önce 1 dolar hedefim olmadan satmam demiştim satmadım aksine izahname ile yeni alış yaptım bu panik satanlar da ekmeğimize yağ sürdü satın oğlum satın kaçın %500 çıkmış hisselerden birine yapışın
Taban yapmadan toparladı, devami gelirse kapanışı çok güzel daha yapacağız inşallah
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BİŞEY SORMAK İSTERİM,2021de sözlü olarak boşaltın denilen bir kiralık yerleri varmış.orayı almak istiyolar,ya alamazlarsa?yada kiraya veren bunları çıkarırsa acaba sıkıntı olurmu?
8.80 görülmüş hedef tamam değil mi spk kabul etmedi şirket karşı hamle yaptı mı takip edemedimSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk kabul etmedi tekrar başvuru yapıldı mı diye sordum
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Usta siz ekip misiniz? Bilinçli mi yapıyorsunuz? SPK ya yapılan her başvurunun kabul edilmeme ihtimali var. Dosyada eksiklik varsa hata varsa yanlış varsa vs vs sizin sorununuz ne?
İnvestingteki algicilar buraya mi dadandı? Ortada hiçbir olumsuzluk yokken bu tür söylenti haber cikaranlari şikayet ediyorum spk ya. İncelensin bakalım altından ne çıkacak..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Henüz onaylanmamıştır diyor biraz elimde var da taban olunca uygun görmedi anladım dikkat etmemişim
Yalan haber çıkarmak yaymak manipülasyon yapmak asılsız haber mi oluyor? Acaba diyordum ama bilincli yaptığınızdan şüphem kalmadı. Ne elde edeceksiniz? 3-5 kişiyi korkutup sattirinca kaç kuruş kazancınız var? Ayıptır ya..
Kusura bakma kardeşim dikkatli bakmadım
Bu mesajım da genele; algicilar somuruculere manipularlere ve onların ayak takımlarına, telegram pazarlayicarina yem olmayın.
Hisseyi aldığınız sattiginiz takip ettiğiniz program üzerinden haberlerine bakın. Ne zaman yönetim kurulu kararı alınmış? Ne zaman SPK basvurusu yapılmış? Onay süreci tahmini ne kadar sürer bakın.
Paranızı Cara cakala kaptırmayın..
Benim naçizane tavsiyem bu. Al-sat tavsiyesi içermez. Almak-satmak kararı herkesin kendisinin belecegi iştir..
Hayırlı akşamlar..
İki sayfa öncesindeki tartışmalar boş tartışmalardır SPK kabul etti etmedi arkadaşlar daha perşembe günü başvurdum zaten bu süreç iki ayı bulacak daha başvuru yapmadan kabul etmediği tartışması çıkartmışsınız ya bir de bronz diye yani bunu yapan acemi birisi de değil yeni üye bir hissedar da değil yani mavi kardeşimin dediği gibi bilinçli mi yapıyorsunuz zaten Sepe kaya müracaat etmeden önce düşüşler genelde başladı bedelli sermaye arttırımı bekleyen şirketlerin çoğunda onunda sebebi katmer hissesinideki patronun kalleşlikleri yani ondan bedelli sermaye arttırımı bekleyen bir çok şirket etkilendi yoksa bunun izah namesini açıp okudunuzmu ben buraya bazı detaylar yapıştırdım adamlar ne güzel şirketlerini büyütmekten bahsediyor fazla bir borçları yok borçların da kapatacaklar makinelerini teknolojik olarak yenileyecekler. Bir çok şirketin bedelli izah nağmesi sadece geçmiş borçları ödemekten ibaret bu adamlar geleceği düşünerek bir izah name hazırlamışlar ve şirketin gelecek 50 yılını planlamaya çalışıyorlar ve karşılarında rakip olarak gördükleri bosh Arçelik beko Bunların ilgilenmediği küçük pazarlara dünya üzerinde Gidilmeyen yerlere gitmekten bahsediyor adamlar bunlar kolay şey mi 8 TL dolar olmuş sen İstanbul’dan Adana’ya giderken iki sefer düşünüyorsun adamlar dünyanın öbür ucuna gidecek bunun içinde sermaye lazım pazarlamaya çıkacaklar ve makinelerini büyütecekler daha neler neler açın izah name 75 sayfa okuyun ya ondan sonra gelin burada yorum yapın hadi onu okumadığınız 2.03 sayfa geriye gidin benim yazdıklarım yazdıklarım İzah name den bazı paragrafları buraya yapıştırdım saçma sapan düşünen insanlar zaten %500 çıkmış hisselerin peşinden koşmaya devam etsin yani bu ise daha çıkışına geçen ay başladı bu ay biraz devam etmeye başladı oda ceza yedi biraz geri geldi şimdi bu hafta yine tekrar geri geldi öksürükten nem mi kapıyorsunuz derler ne derler yani kendinize gelin iyi tatiller ben güveniyorum for met yönetimine ve şirketin geleceğine Çelik sektörü bu ülkenin geleceğidir Domates biber satma ile bu ülke kalkınmaz
Tamamen dikkatli bakmamamdan kaynaklı kimsenin rızkıyla uğraşma derdim yok zaten bir şey yazmam artık
Aynen reis haklısın. Malum bedelli sürecindeki hissenin patronunun üçkağıtçı olması saglam şirketi bağlamaz. Şimdi tkuru ile egeen i bir mi tutalım karton u bir mi tutalım. Tkuru red yedi diye ne bileyim başka hisse red mi yiyecek. İyi niyetli olana sözümüz yok elbette dilimiz döndüğünce anlatırız.
Hepimizin temennisi kazanmak. Ama yokmoylr dikensiz gül bahçesi. Hisseyi aldım bam bam tavan tavan gitsin al sana para. Nerede öyle kolay para..