Sayfa 79/98 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon
Arama sonucu : 779 madde; 625 - 632 arası.

Konu: FORMT - Formet Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret A.Ş.

8.80 görülmüş hedef tamam değil mi spk kabul etmedi şirket karşı hamle yaptı mı takip edemedim
     Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    daha önce 1 dolar hedefim olmadan satmam demiştim satmadım aksine izahname ile yeni alış yaptım bu panik satanlar da ekmeğimize yağ sürdü satın oğlum satın kaçın %500 çıkmış hisselerden birine yapışın
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

2.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    8.80 görülmüş hedef tamam değil mi spk kabul etmedi şirket karşı hamle yaptı mı takip edemedim

Niye kabul etmesin arkadaşım.spk başvurusu yapıldı onay bekleniyor. Elbette çıkış da olacak düşüş de olacak. Sabreden inşallah kazanır.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spk kabul etmedi tekrar başvuru yapıldı mı diye sordum

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

4.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Spk kabul etmedi tekrar başvuru yapıldı mı diye sordum

Arkadaşım saçma sapan sorular sorup durma ya. Bilmeyen görmeyen de gerçek sanacak. SPK ya ayın 20 sinde basvuru yapıldı. Neden SPK kabul etmesin? Bilinçli mi yapiyorsunuz bunu?

5.  Alıntı Originally Posted by kaya727 Yazıyı Oku
    Arkadaşım saçma sapan sorular sorup durma ya. Bilmeyen görmeyen de gerçek sanacak. SPK ya ayın 20 sinde basvuru yapıldı. Neden SPK kabul etmesin? Bilinçli mi yapiyorsunuz bunu?

SPK başvuruya henüz yanıt vermedi ama az da olsa kabul etmeme ihtimali var. İlla onaylayacak diye bişey yok.

%65'i halka açık çok büyük olmayan bir şirketin 225 milyonluk bedelli sermaye artırımı SPK tarafından şüpheli karşılanabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    SPK başvuruya henüz yanıt vermedi ama az da olsa kabul etmeme ihtimali var. İlla onaylayacak diye bişey yok.
    Usta siz ekip misiniz? Bilinçli mi yapıyorsunuz? SPK ya yapılan her başvurunun kabul edilmeme ihtimali var. Dosyada eksiklik varsa hata varsa yanlış varsa vs vs sizin sorununuz ne?
    İnvestingteki algicilar buraya mi dadandı? Ortada hiçbir olumsuzluk yokken bu tür söylenti haber cikaranlari şikayet ediyorum spk ya. İncelensin bakalım altından ne çıkacak..

Henüz onaylanmamıştır diyor biraz elimde var da taban olunca uygun görmedi anladım dikkat etmemişim

8.  Alıntı Originally Posted by kaya727 Yazıyı Oku
    Usta siz ekip misiniz? Bilinçli mi yapıyorsunuz? SPK ya yapılan her başvurunun kabul edilmeme ihtimali var. Dosyada eksiklik varsa hata varsa yanlış varsa vs vs sizin sorununuz ne?
    İnvestingteki algicilar buraya mi dadandı? Ortada hiçbir olumsuzluk yokken bu tür söylenti haber cikaranlari şikayet ediyorum spk ya. İncelensin bakalım altından ne çıkacak..

Dikkat et şikayet ederken de asılsız şikayetlerde para cezası yeme.

Kime ne yazacağını da tartarak yaz. Her ağzına geleni yazma. Benim yazdığımda ne algısı var.

Sayfa 79/98 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •