Yeter artýk þu iþi uzatmayalým arkadaþlar yok kabul edildi edilmeli yok bilmem ne oldu resmen saçma bir tartýþma yani kanun kural kayde neyse format yönetimi son güne kadar baþvuru hakkýný son dakikaya býraktý diyebiliriz yönetim kurulu kararý aldýktan sonra bir ay içerisinde baþvurmasý gerekiyordu ve son gün baþvurdu zaten formatdan önce baþvuran Merko gýda carrefour ve bir çok bedelli bekleyen hisseler var onlarýn onayý gelmedi for metin onayý nasýl gelir ya hi daha formet SPKya baþvurmadan Bir dedikodu kazaný nerede kaynýyor bilmiyorum dediðiniz matrix’i biz 7:24 takip ediyoruz bütün alarmlarýmýz kurulmuþ çýkan çýkacak olan bütün haberlerle ilgili sayýn Sasa bu haberi bulup yapýþtýrýn bakalým buraya hangi matrix’te ensure Bir dedikodu kazaný nerede kaynýyor bilmiyorum dediðiniz matrix’i biz 7:24 takip ediyoruz bütün alarmlarýmýz kurulmuþ çýkan çýkacak olan bütün haberlerle ilgili sayýn Sasa bu haberi bulup yapýþtýrýn bakalým buraya hangi matrix’te Yani bir tek siz 7:24 takip etmiyorsunuz piyasalarý elimde olduðu için veya olmadýðý için deðil Biz kent gýda da seninle beraber üç ay beklemedik mi mayýs ayýnda baþvurduk Aðustosta bölünmedik mi yani adamlarýn yönetim kurulu kararý bile 1:30 ay olmadý alýnmalý ve bu perþembe müracaat ettiler ve önümüzde belki iki ay var asparagas haberler yapmanýn anlamý yok þirketin Sepe kaya nasýl bir izah name sunduðuyla ilgili tartýþmalar yaparsak daha iyi olur zaten bu hisse ile iþi olmayan insanlarýn veya almayý düþünmüyorsa gelip bu forumda yazmanýn
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri